Kedves negatív like-ra kattintó!
Segíts kérlek, hogy a kérésemet vagy a hölgyet értékelted.😀
Köszönöm.
Kedves negatív like-ra kattintó!
Segíts kérlek, hogy a kérésemet vagy a hölgyet értékelted.😀
Köszönöm.
Üdv. A próbán hirdető Lilláról valakinek infója? Érdemes meglátogatni? Előre is köszönöm.
Sziasztok! Alma 45 éves hírdetőről vélemény? Valaki járt nála mostanában? Már régóta fent van, a fotóit nem változtatja. Még mindig úgy néz ki mint a képeken? Milyen a stílusa, a modora? Nekem bejönnek a magas, vékony hölgyek. Ha valaki meglátogatta az utóbbi időkben, a véleményére lennék kíváncsi. Előre is köszönöm!
Meglátogattam Angeika24 aki a múltkor úgy át vágott. Együtt rendel Harley aki régen Adél volt. Más számról hívtam ,hamarabb is mentem körül néztem érdekes módon amikor megcsörgetett ,hogy itt vagyok e mondta várjak egy percet akkor kijött egy lány szétnézett és bement de őt nem láttam aztán vissza is csörgött hova menjek. Bementem megkérdezte mit akarok megbeszéltük tusolás és irány az ágy elég csinos és fiatal lány de csendes vissza huzódó nem is nagyon beszélget így nem erőltettem.Jól megdugtam aztán el köszöntem és eljöttem. Egyszer elmegy de én többször nem megyek hozzá lehet nem volt szimpátia.
Nekem bejött a csajszi kedves együttműködő vékony szép lányka, nyugodtan menj hozzá. Persze ez saját tapasztalat és vélemény.
Üdvözletem az uraknak!
Amandaról a 40es milfről tud valaki valamit?
Jó ideje nem hirdet sajnos.....
Csak nézek ki a fejemből, és hihetetlennek tartom azt színvonalat ami a like-ok és az un-likeok összecsapásában megmutatkozik. Feltehetően sokan nincsenek tisztában az intelligens vita-kultúrával, ami pedig alapvető lenne, mielőtt bármely jelre rákattint valaki. Voltak állításaim, amelyek több olvasgatónak nem tetszettek, de egy állítással szemben talán elvárható lenne, egy másik, az én állításom cáfolataként, hogy miben állítottam tévesen valamit? Ja, hogy pár embernek nem tetszik, hogy egyes állításaim rávilágítanak a pucér tényre, még nem jelenti azt, hogy nem igazak! Ja, hogy ehhez több agysejtre lenne szükség mint az a kettő (generatív + vegetatív) az is tény, és az is, hogy mindenkinek bőven több lehet, csak hát ami hiányzik az a tükör, amibe időnként bele kellene nézni.
staffi · Őstag · Ujra meglátogattam Réka24 hölgyet. Csak pozítiv tapasztalatokat szereztem megint nála. Csinos,szép,kedves ,mindenben a kedvembe járt. Lakás diszkrét, mindenben megfelelő.
Privatba irj rám ! Hol hirdet ? Vagy nyiregy melyik részen rendel? Mert hirdetése nincs
Attsi · Újonc · Rendel Amira.Jövöhéten látogatom meg
Ceasar1963 · Újonc · Sziasztok!
Én jártam a hölgynél. Semmi ilyet nem tapasztaltam, igen meg voltam elégedve. Minden csodásan történt. Több lánynál jártam már. Sokkal több és rosszindulatú lehúzós lánnyal voltam már. Nem néz időt, kedves. A beszédje? Igen, allergia gyötörte, amikor voltam nála. Nem vettem észre semmit, hogy a toronyban bak lenne. Inteligens viber beszélgetés után találkoztunk. Persze ez az én véleményem. Kinek ki jön be, az más.
Sziasztok! Igaz hogy Amira a nagy mellű hölgy terhes lett ? Dolgozik még?
Üdv mindenkinek,
Kérem, hogy akinek van tapasztalata a lenti linken hirdető hölgyel (Lara 20), írja meg privátban nekem.
Köszönöm előre is!
További jó fórumozást mindenkinek!
Nándi · Őstag · Soha ne modj olyat, hogy soha! Mert tuti az ellenkezôje fog bekövetkezni.
Sziasztok! Érparakon járt már valaki Dia -nál? Ha igen szívesen olvasnék élménybeszámolót! Köszönettel előre is, legyen szép napotok!
Szia, nekem a Hanna ( 24) tetszik de semmit se tudok róla, brutál jó segg a képeken
Sziasztok! Ő róla mi a vélemeny?
Hanna 24 - fekete hosszú haj, jó a feneke, volt már valaki nála?
Jók az új képek!
De legalább úgy néz ki mint a képen? 😃
Szia!
Linda(29)-t abszolút nem ajánlom. Teljesen lehangoló hozzáállás, más van az adatlapon és a telefonban, mint a valóság. Olyat számol fel extrának ami alap. Gyenge, kezezős francia. Semmi pozitívum nincs benne!