Sziasztok kapuvári transzi fiú vagyok ismerkednék urakkal:)
Sziasztok kapuvári transzi fiú vagyok ismerkednék urakkal:)
Mibajod a szájrapuszival? 😀😀😀
Azt Írja, hogy telefonhívásra nem reagál.
Írtam neki, de semmi válasz.
Méri 50
Blokkolás néhány héttel ezelőtt a nyolcadik emeleten történt (azóta úgy tudom, elköltözött). Kor stimmel. Arc átlagos, kedves mosoly. Érkezéskor puszi.....én hülye, arcra próbálkoztam, de addig cselezett, míg csak szájra adta vagy kéccer.
Termetre alacsony, kedves nő jó fiiilinggel, aki érti a humort.
Zuhanyzás után az ágy szélére ültettem és eléállva kaptam finom franciát; a saroktükör pont jó helyen volt:-P. Ágyra kerüléskor szólt, h a melltartót nekem kell eltávolítanom, ha akarom..
Nagy, természetes, feszesbőrű cicik, finom bimbók. Punci finom, ízletes, a hölgy élvezte ahogy nyelvvel kényeztettem.
Fordulás után paciban lőttem is, itt végem lett: rég voltam nőnél és jól is lovagol a lobogó cicikkel.
üdv:
spray
Komoly hirdető lehet... "videó forgatásra is" aztán "nem szeretném: kamerázás"
Sziasztok, az apróban hirdető Emesével van valakinek valami tapasztalata? Köszönöm szépen, privátban is jöhet válasz, további szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Méri 50-hez volt már valaki? 🙂
Sármelléki GhostGirl-ről tud valaki valamit?
Volt már vele valaki?
GhostGirl-ről tud valaki véleményt írni?
Sármelléki a leány.
Sziasztok!
Valaki járt már GhostGirl-nél Sármelléken?
Azt írja, hogy telefon hívásra nem reagál.
Írtam neki sms-t, írtam neki itt üzenetet, de semmi válasz.
Valaki el tudta érni?
A felhivott kedves jazminmasszazs hogy mennyi pénzel tudnék beszálni az üzletbe és még az is kiderült hogy van egy barátnője LOL
A Jazminmasszasnak sem volt hirdetése akkora balfasz hogy megnézése külön iskola talán nyóc osztályú kategória. De itt kommandós vagy hejszinelő a kisdrága
Emma 27 ről va e valakinek infója? megköszönném-
talicskapitány már bele trollkodot .Jó szórakozol XD
Sziasztok az apróban hirdető Lilla, Zsófinál volt már valaki?
Igen tudom ,csak telefonon vagy itt cheten ha jóltudom:)
Sziasztok!
Gina (21) ről valakinek infó?
Ne tartsátok magatokban!
Köszi
Meg látom őket. :)
Minden nap.
értem akkor csak tudod valakitől
Szöszi számát, aki Vicával dolgozik, nem tudja valaki? Egyszer voltam már nála és szeretnék ismételni.