Vagy Henihez 😀
Vagy Henihez 😀
Sziasztok
Klímó György u 13
Senkinek nem ajánlott
Mindentt meg ígérnek telefonon
Oda érsz változott minden
Nem részletezem .....
Ki is jöttem,.....
C vágány
Igénytelen stb....
Lacibetyár · Újonc · Ha Nándi sogor az egyetem sgútra téved, akkor nagy valószínőséggel Ninetthez megy látogatóba zsákot üríteni és szórakoztatni.
Sziasztok! Uj vagyok és meg sosem voltam egy hölgynel sem. Kit ajánlott meglatogatni az 50es korosztalybol? Es mennyi az esély hogy ismerősbe fut az ember?
Szerintem Hanna korrekt kedves csaj, ha valakivel nem úgy beszél vagy nem úgy tesz kedvére ahogy várja, azért a másik fél is hibás. Például úgy próbálja használni a hölgyet mint egy tárgyat,persze hogy nem lesz veled kedves. Származás felvetése megint téged minősit, ha nem az vár akire gondoltál kifordulsz szó nélkül. Ezzel nincs probléma. De kíírni fórumra hogy még igy is maradtál és nem is tetszet megint minősit. És az ilyen vendégek miatt nem jönnek olyan csajok akik tényleg ott vannak a topon, beszéltem nem egyel más városokban, Szabolcs fekete folt mindegyiknek.csak érdekeség Miskolc is vonzóbb nálunk. Nem egy megfordult itt és nem csak bunkóságal találkoztak hanem, a végén alkudozás, nem fizetés és még rablási kísérletről is beszélt nem egy kettő. Jó lenne ha egy két ember magába szállna.persze egy két hirdető is megtehetné, én is kifogtam egyet a héten de nem irok róla mert volt benne jó is és nem járatom le. Uff.
Sziasztok Kedveseim!
Hétfőtől újra elérhető leszek városotokban!
Szeretettel várok mindenkit minőségi kikapcsolódásra!
Dobjuk fel a Napot!
Apró finomság vár!
Pussy Zita
Az év híre!
Keresek olyan lányt akine van Strap-on, felcsatolt műpénisze és jól tudja használni.Válaszok jöhetnek privátban is.
Infláció nem egyenesen arányos a higiéniával, és az önkritikával. Főleg az ország 1 legszegényebb területén,de ezt a lányok is tudják. Ha itt is olyan lenne a felhozatal mint amilyen nem sokan másképpen dolgoznának.
Nagyon kedves vagy! 🥰De el sem mentem Debrecenből igazán, csak másfelé sodort az élet egy időre. De örömmel várom vissza a kedves Vendégeimet majd, csak nincs helyem még a nyáron, és pihenek. Köszönöm az érdeklődésedet! 😘
Lacibetyár · Újonc · szia ELvira,
nagyon örülünk Neked, alig várom hogy újból elmehessek hozzád, és egy felejthetetlen együttléttel megünnepeljük, hogy újra Debrecenben vagy.
Esetleg korábban is mehetünk hozzád? Szeptember még oly távol van...
Mindenhol infláció van, nem tűnt fel????
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
A Vörösmartiy térnél volt egy masszőr hölgy,Bella és Tamara néven is hírdetett!
Sokszor voltam nála,de már régóta nem lehet elérni!
Tud róla valaki?
Jöhet privátba is az üzenet!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek . Jól el szaladtak az árak Nyíregyházán brutál ami más városban 15 kavics itt már 20 vagy 18 de olyan hirdetőinél is a hol lehetne egy kis önkritika. Ez a város csak lefelé megy a lejtőn.
Sziasztok régi és új Tagok itt :) A régebbiek valószínűleg emlékeznek még rám.. Szeptembertől kicsattanó formában, limitált rendelkezésre állással kicsit visszatérek hozzátok. Addig is jó nyaralást és pihenést kívánok mindenkinek!
Osztom a véleményed!Hanna igen is jó szolgáltató, velem is korrekt volt ,amit még beszéltünk az úgy történt.
Sziasztok volt már valaki picur nevű hölgynél jöhet privátba is Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Kivel ha lehet tudni? 😁
Köszönöm szépen , igen így igaz jót beszélgettünk is , aki ismer az tudja velem ki lehet kapcsolódni szeretek beszélgetni is és a kedvében járni a vendégemnek, persze ha ő is korrekt velem szemben. Szívesen látlak máskor is puszi neked 😘
staffi · Őstag · Velem eddig még mindig korrekt voltal. Utolso alkalommal még el.is fogyasztottunk közösen egy Berenzeen lime-ot 😉🙏☝️🙂 nekem mindegy ki mit ír en még megyek hozzád!