Barbie újra az országban
Barbie újra az országban
Aggódik a fene, de máshol nem adja igazán azt a feeling-et.
üdv:
spray
Hölgyek!
Nyíregyházán vasárnaptól, jövő hét vasárnapig 1 főnek lakás elfoglalható. Privátban keress.
Köszönöm.
Tatabányán megjelent "Gia+Tina" duó.
Volt már szerencsém hozzájuk Nagykanizsán.
Tina nem ajánlott kategória.
Giánál 2x voltam. Az első alkalommal nagyon kifacsart, elégedetten távoztam. Gondoltam elmegyek hozzá még 1x. A második alkalom már nem volt olyan jó, mivel be volt rúgva.
Régebben Szombathelyen Emma néven hirdető hölgyről valaki közelebbi infót tudna adni?
De mit aggódtok a forum miatt?? Ott a forumon a hölgyek-negativ tapasztalatok-pozitiv tapasztalatok oda irhattok vélemenyt. Az nem.zárolták az oldal szekesztői!
Aki a minőségre megy annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.Mégis benne van az hogy hiába minőségi a hölgy,mégis kidobott rózsaszálnak érzed a randi végén.Egyre hígúl a felhozatal mint itt mint a testvéroldalon.Nyerészkedők mindig lesznek(sajnos)
Bízzunk benne azert az információ áramlás nem marad abba,és lesz még pozitív élményünk a hölgyeknél.
Kitartást!!
Üdv!
Vki Lenti Viviről tud vmit rosszat jót ha mennék hozzád?
Debibe azért van minőségi felhozatal, Zita most győrbe van, Anita bellini nagyon csúcs, Kimberly is szokott lenni,Greti is jó ,sylvie vipet kipróbálnám én is. Ha dr Adrienn elkap akkor véged őt is imádom.
A Sárváron az apróban hirdető Mirandáról valakinek tapasztalata?
Sziasztok, Mosonmagyarovaron vagy kornyeken keresek amator holgyet nem profit.olyat aki nem hirdet.Koszonom
Kedves fórumozók!
Nyíregyházán ill. Debrecenben keresek olyan hölgyet aki vállalná egyszerre 3 férfi kényeztetését. Ha valakinek van tapasztalata, információja kérem ne tartsa magában!
Érdeklődni szeretnék hol készülnének a fotók, és milyen formában? Köszönöm szépen
staffi · Őstag · https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/natalia/1hb Az ,hogy mit jelent az a szó,hogy " szolgáltatás" ahoz annyi köze van mint nekem a vályog vetéshez.... nulla-zéro :(
Jó reggelt!
Holnaptól, Péntek estig van hely.
Akit érdekel írjon privátba!
Köszönöm.
Alexan · Újonc · Üdv kollégák!
Vasárnapi programként látogattam meg Kata (38) at.
Már többször sikerült élveznem a társaságát.
Nekem mindig pozitív élményt nyújtott.
Most is.
Debrecen forgalmas utcájában rendel.Parkolás kieső helyen de nem messze sikerült.Lakás bár nem modern de célnak megfelelő.Nem mindig tip top tisztaság uralkodik,viszont voltam már igénytelenebb helyen is.
Szoba nagy,kényelmes franciaágy szolgál az akció véghezviteléhez.
Kata egy csinos hölgy,mosolygós arcú.Keblei teltek ,formásan telt alkatú,popsi is ehhez mérten nagyok.
Egy ingben fogadott alatta fehérneműt viselt .
Nem egyedül van a lakásban,viszont nem találkoztam még egyszer sem össze a társsal.
Együttlét barátnős,kedvesen cirógat amit ő is imád.Szinte orgazmus közeli állapotba lehet hozni tőle :)
Franciája lágy és finom.Nem mélytorkost preferálja.Nyelvvel és kézzel hozza formába a cerkát.Puncija érzékeny,nem igazán kedvence a kölcsönös francia,engedi de combjaival korlátozza a nyelvcsapás mélységét.Szexben több pozitúrát is enged.Lovaglóban jól lehet mozgatni,közben ciciket masszírozni.Missziben is jól bírja,de bármilyen pozitúrában ki lehet élvezni az aktust
Tudom,nem mindenkinek lesz ugyanilyen jó Katával,de ez már csak ilyen.Mi már egymásra hangilódtunk a pár alkalom idején.
Nekem pozitív élményt nyújtott a drága Kata.
Ha elérhető lesz akkor szívesen meglátogatom újra.🤗🌹💋
Szia... Engem érdekelne. Megtudhatom további információt? Mikor? Mennyi időre? Mennyiért? Stb... Válaszod előre is köszönöm szépen.
Igaza van a adminak hogy, vannak minősíthetetlen stílusban fogalmazo emberek és sok a gond velük minden bizonnyal, de sajna így a fürdővizzel kiöntőtük a gyereket is. A nyiregyi topic nagyon szuperül működött volt egyfajta törzsgárda.Nem egy két hölgy mondta nekem mennyire csodálkoznak hogy ebben topicban mennyi hasznos infó van még nekik is. Persze a vendégeknek is. Én nagyon sajnálom hogy ezt a döntést hozták. Talán ha lett volna lehetőség bannolni azokat akik miatt ezt történt jobb lett volna. Remélem megggondoljak magukat idővel.
Sziasztok! Debrecenben szoba kiadó 25.-től. Kizárólag normális, korrekt lányt várunk,aki nyugodt környezetben szeretne dolgozni. Lehetsz kezdő is,mindenben segítünk. 🤗 Érdeklődni a 06204225671-es telefonszámon tudsz.
Sziasztok! Debrecen szoba kiadó 25.-től. Kizárólag normális, korrekt lányt várunk,aki nyugodt környezetben szeretne dolgozni. Lehetsz kezdő is,mindenben segítünk. 🤗 Érdeklődni a 06204225671-es telefonszámon tudsz.