Szia !
MIt vállal be , meddig lehet elmenni szolgáltatásban??
Szia !
MIt vállal be , meddig lehet elmenni szolgáltatásban??
IDÉZET GABIKA 28 HIRDETŐTŐL.
Kedves MILFHUNTER! Abszolt igazad van! És legyen szó szolgáltatásról,egy cipőröl vagy bármiről...nem megyünk oda a boltban sem a másik vásárlóhoz hogy miért azt veszi meg, amikor van olcsóbb...nyilván kellő intelligencia hiánya, hogy nem tudja valaki elfogadni azt hogy mindenkinek másra van igénye és lehetősége, és arra költi a p*nzét amire akarja..
:D :D :D :D :D
mondjuk nehéz elérni mert egyetemista
hello én voltam már nála kedves lány kávéval üditövel kinál nem nézi az idöt mint sok más érti a dolgát is
Kedves MILFHUNTER! Abszolt igazad van! És legyen szó szolgáltatásról,egy cipőröl vagy bármiről...nem megyünk oda a boltban sem a másik vásárlóhoz hogy miért azt veszi meg, amikor van olcsóbb...nyilván kellő intelligencia hiánya, hogy nem tudja valaki elfogadni azt hogy mindenkinek másra van igénye és lehetősége, és arra költi a p*nzét amire akarja..
Igen jön a szűrő mert bunkó voltál.
Első lépésként el kellett volna hívnod moziba vagy vacsorázni. Aztán egy romatikus séta esetleg, és mivel ő nem olyan lány majd a 3.-4. randi után rátérhettél volna a lényegre.
Szerintem régen is az volt.
Soha sem hittem,hogy nő vagy.Olvasni tudsz ,szöveg értés még nem megy.
Mikor írtál utoljára a városi topicban a hirdetőkről?
Blokolod a városi fórumot.Te és a barátaid.
Írj egy élmény beszámolót,olyat még úgy sem csináltál!
Soha nem alázok le senkit.Főleg nem hirdetőt.Nem vagyok monitor bátor.
Ostoba összeseküvés elméleteid nem a városi topicba valók, hanem a szemét telepre!
Szóval a kétes hirdetö Ramona és a barátnömet akik amúgy c*gányok itt dolgoztak velem a lakásomat és hétfő éjszaka míg aludtam elvitték a 82 cmes LCD tvmet,vagy 30 melltartómat és egy két éves csizmát úgyhogy vigyázzatok velük nagyon.
Sára néven hirdeti magát azt kell mondanom sajna hogy egy igenytelen *** moderálva ** varja a kedves vendegeket
sZIASZTOK NEMREG JARTAM SARA NEVU HOLGY NEL DEBRECENBEN ES AZT KELL MONDANOM HOGY NAGYON NEM VOLTAM MEGELEGEDVE VELE IGENYTELEN NEM ZUHANYZOTT LE AMIKOR MONDTAM NEKI HOGY EN UGY SZERETNEM HA ELOTE LE ZUHANYZUNK A LAKAS EGY *** moderálva ***.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának melőzését! ***
A Ramóna néven hirdetö kétes hirdetö két lány és *** moderálva ***!!Vigyázzatok velük!!
Anett34 vagy Zsuzsa37 kihez érdemes inkább menni mind a ketten bejönnek nem tudok dönteni légyszi segitsetek.
Vagy egyik sem. Csak burkoltan fogalmaz a futtatót illetően. Nem hinném, hogy normális pasi felfelés strófolja az árakat...
A Nike cipőd példájával élve (MILFHUNTER) te úgy veszel cipőt, hogy a lehető legdrágábban, mert a márkát (itt a szolgáltató önreklámja) meg kell fizetni. A cipő alapáras, (igy is drága) de külön kapsz hozzá lila cipőfűzőt, piros díszdobozt, stb. Azt mondod ez igy jó, és vegyek másik cipőt, ha erre nincs pénzem. Igazad van. A Nike cipőm 2-3 hónapot birt... Volt ilyenem. Ellenben van olyan cipő is, ami ugyan márkátlan, sokkal kevesebbet reklámozzák, de hordható évekig.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy nem mindig a drága a jó... De persze neked szived joga, ha megteheted, és ezt önszántadból teszed, menj csak. Fizess 2-3 szorosát azért, ami nem ér annyit...
Hellóka!
A Kürtös vezérünk utcáján...
Már csak az alakváltás hiányzik és megvagyunk-:) Meg a bizonyos hatodik:D
Na jó dolgozni is kénnne valamit.
Napokban került fel egy új pécsi csaj a LUCY. Kérdezni szeretném van valakinek tapasztalata már??
*r szolgáltatás ami érdekelne, Tényleg biszex ? Köszi
A névvel bemutatkozáson és a szia hogy vagyon kívül meg mit vállalsz és menyiért szerintem ez korrekt!Szűk szavú volt ezért én kérdeztem. És erre jön a szűrő:)))) Hagyjuk már!
Jó kis esszé, bár hiányoltam, hogy nincs leírva milyen volt odakint az idő. Szuper vagy Kankirály!
És az is biztos, hogy ez nem önreklám. :)