Hú. Mi folyik itt!
Egy magánbeszélgetés, ami moderálás gyanús + figyelmeztetés. Hogy "Ez a debreceni fórum , kérjük a csevegőben folytassák ezt a beszélgetést. Vagy valami ilyesmi. :)
Hú. Mi folyik itt!
Egy magánbeszélgetés, ami moderálás gyanús + figyelmeztetés. Hogy "Ez a debreceni fórum , kérjük a csevegőben folytassák ezt a beszélgetést. Vagy valami ilyesmi. :)
Gróf úr! Úgy látom sikerült megtalálni -nem először-újra az 50-es korosztályt Gratula:)
Sziasztok.Én Debrecenben dolgozom csak szeretnélek figyelmeztetni benneteket hogy Ramona és Krisztina néven dolgozó lányokkal együtt dolgoztam pár napot nem valósak a képeid és míg aludtam a 82cm LCD tvmmel együtt léptek le szóval vigyázzatok velük
És nemcsak kedves, hanem ő a legjobb az egész világon :D
De el lehet érni rajta ökét!!!
Lehet hihetetlen számodra de én tisztességesen csinálom ezt a munkát és én magamból indulok ki
Állítólag már Szolnokon vannak, bár a hirdetésükben Debrecen van.
Bocsi a 70-és számot elirtam
Tél számuk:0630880****, 0670779****
Nem Ramona20!!!
A telefonszám nem kamu,megköszönném a segitséget
Itt Krisztina néven dolgozott de neki nem látok külön hirdetést holnap telszám alapján megnézem amúgy nem Ramona 20 hanem az apros!!!Nem tudja valaki most hol vannak?
Üdv sajnálom hogy igy jártál Szabina38 csak az hogy én is Ramona voltam és most meg kelletet változtatnom a nevem ök miatuk.
Sziasztok!
Zója (43)-nál volt már valaki masszázson? Leírhatná milyen. Még Lilla (40)-ról tud valaki infót?
Köszönöm
Sziasztok!
Lara (23),Réka (29),Zafira (27), Gréta (21), Stefy (21), Regi (30), Hanna (23), Shannel (19), Zsani (31) és Jasmin (19) érdekelne. Ha valaki volt már náluk megírhatná, hogy milyenek. Elsősorban az érdekel, hogy szép-e az arcuk, illetve a képek mennyire adják vissza a valóságot. Na persze nem utolsó sorban a hozzáállás és a technika is fontos :) Köszönöm
Nem sérted meg az edina rajongókat de az edina egyáltalán nem harcias hanem egy kedves tünemény!!!!!!!!!
Szabina38.... szerintem magadrol beszélsz mert te nem keresel és szerintem valojában néz magadra!!! utánna beszély egy szánalmas amit ki irtál a forumra....
Az apróban van egy hirdetés ien néven ami kétes!
Végig olvastam a nagy okoságokat! :))
Van olyan lány aki kimeri írni, ci*ány ne menjen, mert nem lesz munka, időkorlát, stb.... Ki kell írni, és nincs gond, és nem lázadni, ha vkinek beteg a nemi szerve..... Ha úszni mész, vizes leszel! :) Vagy Ki tűzzel játszik, legyen nála víz..... Írjak, még ilyen nagy bölcsességeket, melyek a TI "munkátokra" vonatkozik!?!?!:)
Vagy menjetek el dolgozni, normális munkát! Akinek nem inge ne.......! :)
Ramona 20 - ról van szó? Kár, pedig épp agyaltam rajta, hogy meg kellene látogatni... Ki a szóban forgó barátnő?