Abba van a vitamin! :D :D :D :D :D
Abba van a vitamin! :D :D :D :D :D
Hiába, a történelmi tudás az igazi:-)
Letti már a víztorony mellet rendel? Nemrég még a kürtösbácsi utcában volt, bár ott jó páran voltak.
Űdv Makktársak.Alexa 27 cickoja nem szilikonos?Ahogy nézzegettem a képeit nekem szilikonosnak tűnik.Ha eredeti cicik akkor baromira jok.
Gabika 28írj,belőled sugároz az értelem.......
Férfitársaim tudna valaki infot adni lara 42 -röl?érdemes felkeresni?
az ja, cshszlovák melegítőgatyával meg gumicsizma, de mit ártesz Te ehhez? XD
:))) Hali!
Persze, hogy nem véletlen. Előre elkérik, aztán ha reklamálsz a hozzáállás miatt.....zokniban távozol. :)
A Dominika néven futó hölgyet csak ajánlani tudom. Tapasztalt, vicces és ha normálisan bánsz vele ő is megbecsül. Nem egy kacsalábon forgó palotában fogad, de a célnak tökéletesen megfelel. Ő a legnormálisabb hirdető akivel eddig találkoztam. Fogyasztásra ajánlott ;)
Üdv!
2 észrevételem lenne.
1.: Ha a keresőben bekattintom az "Ebben az időben elérhető" menüpontot, azokat is kidobja akik már akkor nem érnek rá!
2.: Kanossrác felvetése akkor lenne jó, ha egy bizonyos hsz. szám felett lehetne ilyen értékelést adni. Ergo csak "öreg" motorosok tudnának pontozni. :)
Have a nice weekend!
Sofiról:5-10évet és kb10 kilót tagad le.Kedves,óranézős,nem sok mindent vállal a többiekhez képest drága
Jessika, nem tudom, hogy mire, amikor egy kertvárosi, lehuzós, narkós vagy exnarkós szutyadék...... Anno a TVT-nél b*szt*k a 10es lépcsőház aljában....! :D
az se véletlen hogy az esetek 90%-ába kp előre ugye
Sziasztok!
Szofi 21 és Hanna 23? Valami infot róluk légyszi!
nem a love, hanem a lóvé, ha ez még belefér a moderálásba.
Jessika unalmas és lehúzós. csak a pénz. Cserébe nagyképű és dr*ga.
Lia ügyes, ha jó napja van. Hangulatától függ.
Ennyi cenzúrát..... :D
Sziasztok!
Vanessa (25), Lia és Jessika (22) közül kiről van hiteles infoja valakinek?
Kihez érdemes menni?
Hiába f*z*tsz egy órát, ha szólnak hogy jön a következő....:)