Sziasztok Mollika 23-nál járt már valaki???
Sziasztok Mollika 23-nál járt már valaki???
A kepek alapjan Petra, Anett, Alexis lenne a sorrend nalam. Alexis meg ugy latom ismeros helyen szolgaltat. Hatha vagyok annyira kedves hogy megdugom. Meg elgondolkozok ezen. Kellene mar jo kis poposzex ;)
Köszönöm Goodness és kurvapecér!
Az orál az igen szubjektiv, de nekem igy teljesen megfelel, hogy hárm lányt irtál! A mélytorok viszont már annyira nem szubjektiv.
Hellánál voltam a hétvégén. Franciát jól csinálja, de mélytorok nem ment neki. Amúgy mindennel meg voltam elégedve, bár kicsit lehetett volna bátrabb. Elég félénk a korához képest :)
Katihoz pedig ma ellátogatok! Olvasom, hogy p*p*t is vállal. Remélem nem ülök le mikor árat mondd, de nem hiszem. :)) Mégegyszer köszi srácok!
Nem lettem nyugottabb :D
:)
Ha eljön.bocsánat.
Biztos, hogy elnököt akartál írni?
Amúgy igazad lehet. Az biztos jó szűrő, ha egyből bunkón szólsz bele a telefonba. :)
A kutya ellett a szomszédban!!! :D :D :D :D :D ezen 5 percet röhögtem :D
Ezért hagytál ott a chaten? Na szép! :D
Szeretném veletek megosztani e kétlánnyal valószemélyes tapasztalatomat.Szandy19 és Livía kolleganőjét.Mikor megérkeztem mindkét lányhoz az a környezet ami fogadott az maga volt a pokol..Rendezetlen körülmények abszolút nemadnak a külsejűkre..Az én megítélésem az,ha egy lány itt hírdeti magát akkor nelegyenek próblémák a fogaikkal meg stb.Azonnal meg is köszöntem azt,hogy tudtak fogadni de tovább is álltam..
Ez, jó! :D :D
Amúgy jó csaj lenne Suzanne 18?
Popsija, cicije rendben van?
Hát, ha ez igaz, akkor a csaj kilőve.
Suzanne(18):
Hajnal street, normál panel, normal prize. Az ajtóban magas, vékony, fiatal lány fogad. OK. Arcra megosztó lehet. Zuhi, számolás, baszoba. OK. Franciska gyengusz, lelkes amatőr. OK. Aztán jön a meglepi. Dogystyle-ban olyan bűz csapott meg, hogy majdnem lehánytam. És fokozta a gondolat a gyomromat amikor az esetleges KF-ra gondoltam, amit hála égnek kihagytam. Hát mit mondjak, 10/1. Gyorsan tipli, majd fertőtlenítés mindenhol. 2 nap múlva is éreztem magamon a szagot... Brrrrr. A hírdetésben szereplő legyél tiszta, ápolt...stb nem értem miért van odaírva, ha csak a vendégtől elvárás. Csak ismételni tudom magamat, ami nem megy nem kell erőltetni. :(
Csak, nehogy addig mosd, amíg elkopik....! :D :D :D :D :D
Telefonba azért nem vagyok kedves.mert naponta legalább száz cigány és legalább 50 bunkó felhívás és kb.5 normális ember.Viszont ha valaki elnök hozzám,az általában vissza is jön.Én megválogatom a vendégeiket mert egy normális környezetben lakom,és ide nem fogok akárkit beengedni,én nem költözöm minden hónapban mint egyesek.
Amit pedig vállalok az fr.ncia és sz.x.Bármilyen p.z lehet amit szeretne valaki.Nálam így működik.Soknak ez nem tetszik,ez nem magyarázkodás.Rólam nem nagyon szoktak rosszat írni.Én azt teljesítem amit mondok a telefonba,nem ígérek olyat,amit nem teszek még.
Kedves Gróf Kurátor...még nem voltam Nyíregyházán..tehát nem más néven vagyok:) Puszi
Drágám a beszélgetésünk végén én elköszöntem veled ellentétben!
Ha kérdéseimmel megbántottalak akkor sorry. Sajnálom hogy megkérdeztem hogy mit vállalsz de tudod az ember szeretné tudni mit kap a p*nzéért! Ritka az a szolgáltató aki (válogathat) ezért örülök hogy te megteheted. Csak mondanám Anikónál mikor bejelentkeztem nem voltak ilyen problémáim ami ugye szintén jelző!! Ha valaki jó valamiben az nem szorul magyarázkodásra.
Olvasván a régi véleményeket elkövettél egy hibát maradtál ugyan az szürke egyhangú hirdető aki így várja az aranyérmet.
Szerintem összetéveszted Lottival. Bár biztosat nem mondhatok, amíg fel nem hívom :D
Abba van a vitamin! :D :D :D :D :D