Mínusz 11 pont.
Mínusz 11 pont.
Szia Fütyülős!
Válaszom a kérdésedre: igen.
De már azòta megjavultam mint látod! :)))
Csak azért ìrtam le mert ez a helyzet. Amugy szìvesen visszatérnék a sz*kmába, a haverom azt mondta, hogy olyan gyorsan futottam át a várost amikor a zsaruk jöttek utánnam, hogy szerinte europa csucsot döntöttem :D
Valóban jó lenne valami konkrétumot hallani :)
Sziasztok!
Szandra (24)-ről nincs valakinek beszámolòja? Ha van akkor várnám privátba, vagy ide. Képek alapján jò, de az kevés mint tudjuk. Amugy már többen is kérdezték rajtam kìvül. Tényleg egy fősulis csajnak néz ki de hogy korrekt e ? Jò lenne tudni, biztos volt már nála valaki..
Kedvcsinálót árultál a sok gy*kérnek? Akkor d*ler voltál, vagy mi?
Amúgy ez az általatok istenített Diamond hol hírdet, és milyen néven, mert nem találom.
Ne lepődj meg !Vannak páran,akik mindenkire rámondják,hogy st**coid,mert igen erős *nyagi és egyéb érdekük fűződik hozzá.
Tisztelt Makktárs!
Az ilyen hozzászólás fabatkát sem ér! Ha nem írsz nevet, akkor olyan mintha azt írnád, mindenki gondoljon arra akire akar!
Üdv. Kinéztem magamnak Lara 28 tud valaki segiteni.hogy érdemes hozzá elmenni vagy sem..Megoszlik a vélemény itt. A képei ,igaz retusálva vannak . Ott a hasán a rengeteg csík,de ha valaki popsi képet tesz fel magárol, legalább a seggéből vágja ki a sz*rt. Szóval az igény itt indúlna..
Ez még nem jelenti, hogy a lány beteg lenne. Nekem is van ismerősöm akinek elég ha egy másik ember után iszik egy üvegből és máris kipattan a szája. Vannak akik erre érzékenyek. Nem feltétlen jelenti, hogy a másik nyérces :)
Sziasztok! Klaudia 20-ról valaki mondana infót? Túl szép, hogy igaz legyen :D
Köszönöm.
Szia Ilko!Glóriárol mit tudsz?Esetleg ha valaki volt nála,írjátok meg milyen...Kösz!
Tisztelt Makktársak!
A fórum rendszeres olvasója vagyok, és eddig nem éreztem, hogy hozzászóljak bármely témához, de az elmúlt héten feltünt FANATIKUS rajongó arra késztetett, hogy Én is véleményt nyilvánitsak.
Az utóbbi hónapokban anyagi lehetőségem megengedte, hogy igénybevegyem az itt strázsáló hölgyek nyújtotta lehetőséget. S mondanom sem kell minden minősités megtalálható -pocséktól a kitűnőig. Én is mint talán sokan közülönk végül többségében 1 hölgy mellett ragadtam le, aki számomra kellemes kikapcsolódást nyújt. Ezen hölgy nevét sokszor láttom feltünni hol pozítív, hol negativ kritikák során.
Meg kell azonban jegyezni, hogy a minden megszólalásnak van némi alapja. A hölgy csinos dekoratív, aki tudja, hogy mit akar( pénzt), de emellett kapsz is töle valamit, na nem trippert. kellemes kikapcsolodást.
De értsd és mond KIKAPCSOLODÁS többet, csak a balfácánok érehetnek, remélhetnek.
Személyiségének jellenvonása a lekezelő bánás mód, ezt én is többször tapasztaltam, de emellett ha akar tud odabujos kiscica lenni is.
Én csak úgy nevezem macska természet ki látott már macskát tudja miről beszélek.
A hölgyet nem nevezem meg, ne hogy reklámnak tünjön, de megjegyzem még, hogy a kinézete mellett, a technikai tudása volt az ami ott marasztalt nála.
Szerintem tudjátok kiről beszélek.
Vigyázni rá bárki megy is hozzá....
Egyik haverom, egy nyalintás után ment a Bajcsy Zsylinszky-re, mert valami r*gya jött ki a száján:(. A hölgy még most is aktív hírdető, és jól szituált !!!!!! Bár hozzá tartozik, hogy a cimborám hajlamos hamar elkapni az e féle dolgokat:(.
Áhh:)
Vágom már: nem ment tovább a dolog! Fr*nciska volt a csattanó vége, de az sem
olt az igazi. Én kicsit más műsort vártam!
Na csumi
Laura 45 ről infot megkőszőnném!
Úgy látom Gina Diamond továbbra is az ország egyik legjobbja. :)
Kitti 23 Lara 23 Szofi 21 ről friss infó valaki? Válaszodat kőszőnőm!
Eperké-ről tud valaki infot??Érdemes meglátogatni??
Tiszára olyan az egész fórum, mint mikor az *llatokra alkudoznak a piacon.