ez igy van Ökör aki guminélkül csinálja.
ez igy van Ökör aki guminélkül csinálja.
Te biztosan hibátlan vagy.
Korinának nem kellett volna már visszaérkezni?? Vagy végleg itthagyott bennünket? :(
Sziasztok!
Komolyan nem értem mi ez a sok sárdobálás itt a forumon ugy fogtok járni nint egy másik ismert oldalon ahol megszüntették kaposvár forumot.
Ez a forum a férfiak helye ahol kibeszélik ki milyen csajnál volt és milyen volt ehelyett állandóan megy a civakodás.
Én ma voltam Jessy nevű hölgynél kiváncsi voltam milyen. Hát nagyon jó csaj, magas és fedi a valóságot ami a képen van fotoshop ide vagy oda. Behivtam Roxy hölgyet is a szobába hogy megnézzem , magas fiatal csaj! Jessy figyelmes odaddó lehet vele beszélgetni kellemes félórát töltöttem vele és már mentem is vissza a dolgomra!
Ugyhogy fiuk abszolult jók a csajok győződjetek meg róluk!
Azzal, hogy egyes hölgyek fikázznak itt mindenkit azzal nem lesz több kuncsaftjuk legalábbis nekem ez nagyon nem jön be!
Sok sikert fiuk!
:)
Drága Évica... örülök h ennyi időd van, és ezt mind nekem szenteled :) Előtted is ott a lehetőség h "vándormadár" legyél! Az már csak a te bajod h leragadsz egy helyen. Szánalmas amit csinálsz. Ha annyira kiváncsi vagy h milyen vagyok élőbe, vedd fel a kis feneked és látogass meg ;) Díjaznám ha nem kamu néven dumálnál, és láthatnám h ki is kritozál igazából.
Szerencsére még vannak olyan lányok akiknek nem teletabi testalkata van, az meg négnagyobb szerencse h ez neked is szemet szúrt, és olvashatom h mennyire is vagy írigy :D
Nevetni tudok csak rajtad, alacsony szintekre süllyedsz h felhívd magadra a figyelmet ami elég kínosan sikerül! Annyi tuti h félsz az új lányoktol mert konkurenciának érzed őket.
Nő létedre lehetne nagyobb önbizalmad, és tartásod h nem nyilvánosan járatod le magad h mennyire kezdesz unalmas lenni a "Te" városodban ;) Az ilyen megnyilvánuláaid erre utalnak!
Puszi PhotoshopTündér2
Sziasztok. Andi 40-ről valakinek van infója nemsokára megyek pécsre gondoltam hátha valaki tud róla infót. Előre is köszi. Szép napot.
Infó első kézből, csak friss húsra vadászóknak: a napokban került fel Rubina (18). Most ugyan nem látom a hirdetését, de visszakerülhet, úgyhogy leírom amit tudni érdemes: watertower, de nem az ismert, hanem a másik oldal, nagggyon szerény ház, naggggyon szerény kéró, ahol rögtön diszkréten ketten várnak: a svéd(!) madame és a leányzó. A rózsacsokrot a svéd kisasszony már veszi is ki a kezedből és balra el. Rubina kora valós, mongyuk átlagosnak minden téren. Aki ilyenre vágyik, annak ajánlott.
Alexa 27 világbajnok volt a Nelly-Kelly villában, de eltűnt. Ha megint hírdet, ne hívjátok, mert akkor sosem lesz elérhető!!! :))) Geróf, Te konkrétan belezúgtál volna sztem :) Bérletet vettél volna az százas.
Nacsá
Ezt az új cicis dolgot anno nekem is említette Latika,bár már ott mondtam neki élőben,hogy nincs szüksége rá,hisz kartávolságon kívülről szemlélve szerintem tökre olyan,mintha meg lenne csináltatva,sőt sztem olyan feszes,hogy még megérintve is gondolkozóba estem,hogy igazi-e avagy műcickó. :) Szóval az alakjával,a tartásával semmi gond nincs,sőt... Sztem pusztán nagyobbat szeretne,egy nagyobb mell ellen meg kb nincs ember,aki tiltakozna. :D Amúgy meg összességében mindegy milyen és mekkora cicije van,mert így is,úgy is szeretjük a jellemét,hozzáállását. Voltam már pár lánynál,hölgynél életemben,de nálam ő egyértelműen a top3-ban van.
Igen Gbed350 ezt én is épp a múltkor néztem,hogy hozzászólások számában csak Debrecen előz meg minket országos szinten. :)
Sziasztok! Ha valaki járt már Réka (26)nál vagy Kellyxxx-nél elküldené privátban a tapasztalatait?? Vagy melyik lányt ajánlanátok Pécsen??
Sziasztok! Kittinél már volt valaki?? Milyen lány?? Elküldnéd üzenetben a tapasztalatod?? Elöre is köszi.
Sziasztok
segítsetek nekem bitte, ha fiatal, vékony, magyar csajhoz akarok menni, aki korrekt, kihez menjek Debrecenben?
privátban is jöhet válasz
kösz szépen!
Sziasztok szerintem is dögös aranyos közvetlen stb én is csak jókat tudok mondani róla,tehát hajrá fiúk.Latika szerintem lehetne GINA2 és ha elkészülnek a cickók na igen....
Szerintem ha megnézed a fórum hozzászólások számát, Debrecen után a 2. Nyh és az is itt van mellettünk, nézd meg van olyan fórum ahova 2 hónapja nem irtak, szerintem ez valamennyire összefügg, hogy ott hányan járnak a sz*lg*lt*tókhoz. Meg Debrecenben mennyi csaj dolgozik... De lehet tévedek és nem függ össze.. kitudja :) Ja amugy ha jóltudom, külföldön több mindent alapból be kell vállalni azért jönnek vissza jobban a csajok mert ott beidomitják őket. Igazából szerintem akinek van kapcsolata, azért jár a sz*lg*lt*tókhoz hogy pluszt kapjon vagy vmi amikor sorolja a hölgy hogy ezt nem lehet meg azt, akko az embere elgondolkozik, hogy tökmind1 ha otthon marad :D
Akkor a külföldön szerzett tapasztalat szerzés csak meghozta a sikert:)
Édes hogy Nyíregyházára gondolt.
megint valami lejáratási kísérlet ment? kolléganő? lana 21 (most nincs itt) ugyanolyan,mint a képeken,megerősíthetem. lehet a kis kolléganő szeretné 18.3%-ban megközelíteni lana megjelenését és úgy találta,itt leszólja. gépies?? aha...azért lehet vele normálisan beszélgetni. mert a gépek is szoktak :)
aki visszajáró vendége lanának,és kedveli,most szóljon,írjon. ilyenkor hol vagytok? nem vagyok a barátja,se menedzsere,mielőtt valamelyik okos megjegyezné,csupán jól éreztem magam vele. akiről meg kiderül,csaló,nevesítsék.
Néhány tapasztalat. Letti nagyon aranyos kislány, és nem is olyan gyakorlatlan, sőt talán a legtermészetesebben viselkedő nő. Vele együtt dolgozik Barbie aki hasonló korú, csinos feszes testű, és korban is valahol a 20-hoz közel. Kifejezetten szereti a kényeztetést, és élvezi is, ha megjátsza nagyon ügyesen teszi. Kifejezetten tündéri kis nő. Mindenre kapható nem nyafog és szinte már szeretnivalóan aranyos.. , akárcsak Letti. Van egy Hanna az állomás melletti magas házban, őt is igen jóra értékelem, kedves, aranyos, és tiszta. Igaz, ez az előző két lányról is elmondható. Nekem Lili is egy kellemes együttlétet biztosított. Az igaz, hogy egy kicsit idősebb, mint amit először bevallott (most korrigált), az igaz, hogy a fotók a legelőnyösebb oldaláról készültek, és meglátszik rajrta, hogy szült, de mindezt kompenzálja a kedvességével és a szakértelmével. Vele dolgozott Trixi, aki az első látogatásomkor kedves, aranyos ügyes kis nő volt, aztán ő lett a megbízhatatlanság példája, meg mint szóvá tették többen a fórumban, egyéb gondok is voltak vele. Kár! Hannuskáról már nem lehet ilyen dícséreteket mondani. Ő a napfelkelte utca elején dolgozik, nem messze a polírtól egy sarki ház eléggé leppukant lakásában. Az apróban hirdet, szerintem ő Mira is. A ruhádat a földre rakhatod, a csap nem működik. A telóban megegyeztünk egy KNFSZ-ben, és már a játék közben voltunk, amikor kijelentette, hogy a SZ, az *xtra...nem csináltuk végig. De, mint általában ilyenkor, mindig én vagyok bfsz. Az akció előtt el kellett küldeni lezuhanyozni alul, mert a toalet után nem igazán mosdott, aztán kiderült az is, hogy azért beszél szűk szájjal, mert nincs minden rendben a fogaival...ráadásul, amikor elmentem, egy igen csavargó kinézetű fickó "vigyázott" a magsföldszinti ablak alatt. Szóval nem ajánlott, a leny*lós, veszélyes kategória és még ő volt megsértődve, mondván, hogy ő nem k*va, ő csak imád b*szni.....de mindezt a nyírségi, kevésbé művelt stílusban, sértegetve a kolléganőit, akiknél a SZ alapban benne van, mint az elején említett négy lánynál...akik egyébként stílusban, tisztaságban és környezetben messze jobbak......
Nem tudjuk és nem is sejtjük. Legközelebb akkor írj, ha akarsz valami konkrétumot mondani, mert így nem sok értelme van! Ez itt a reklám helye is!
Tudom, hogy nem a reklám helye, de Vivien 26 remek csaj. Nem nyafog, nem húzza az időt. Kiváló fr*nciája van, és képzeljétek még élvezett is. Nem is egyszer.... 2-szer. Egy kezemen meg tudom számolni, hány hölgy van Győrben akinél voltam, hogy élvezte is a szexet. Rózsa szintén kiváló adottságokkal rendelkezik..és hangosan jelzi a gyönyört.
Ritához "SOS" mentem, a végén kölcsönös fr*ncia lett belőle. Na Ő aztán tud élvezni, percekig remegett úgy szétnyaltam..:). Roxy :)..nekem nem jött be. Már feküdtünk, mikor közölte az *xtrákat. Ami megdöbbentett, hogy a melle megfogásáért is plusszt kért. Még szeretném folytatni. Remélem nem moderálnak. Folyt.köv. :)
Vagy csak egy nem kikezelt felfazas is lehet az oka...