Bocsánat! Evelyn 22! De, ha már itt vagyok megkérdezném Jessica 22-t is? :)
Bocsánat! Evelyn 22! De, ha már itt vagyok megkérdezném Jessica 22-t is? :)
Muszáj mennem a fekete démonhoz (Dòra 25), volt pár nőm életem során de ennek a csajnak olyan a stìlusa hogy kész vagyok tőle! :D (az arca is szép, és csinos is) Bár ez nálam csak kisebb hányadban szempont. Voltam pár kezelésén, volt olyan hogy a lépcsőn alig bìrtam lemenni ùgy lerendezett!:))) Nekem ő a no.1 és sztem az is marad ;)
Sziasztok!
Tud valaki infót Evelin 18-ról?
Vivien 26-nál többször jártam. Mindig jól éreztem magam vele. Eszméletlen jó teste van, nem a nyafogós fajta. Állíthatom, hogy nem hamisak a képek és nem is régiek. És nem vagyok a futtatója, mielőtt valaki meggyanusít. :)
De a lányok ilyenek, valakkinek bejönnek, valakiknek nem.
Megjegyzem ha szabad belszolnom hogy előfordulhat ilyesmi még a legjobbakkal is.
Kedves Jonathan49 emlékszem Rád és arra is, hogy csúnyán átvertelek de nem ált szándékomban és ez miatt elnézésedet kérem!!!!!
Szép napot Kedves Jonathan!!!!
A fél órás ebédidő elég neccess erre tekintve, hogy érjek oda, eksön, meg vissza :) Ezt szerintem kilőhetem.
Marad amit mondtál, hogy felhívom és egybők megkérdezem elérhető e előre megbeszélve később is mint ahogy megjelölte a hirdetésben. Max azt mondja, hogy nem :)
Csak arra voltam kíváncsi, hogy volt e már aki ilyesmit kért és hajlandó volt rá a hölgy.
Nyilvántartása nem hiszem, hogy lesz bárkinek is arról, hogy melyik lány mikor ér rá a kiírt munkaidején kívül...
Próba-szerencse alapon rá kell kérdezni telefonban a kiszemelt lányoktól, hogy esetleg késő délután, vagy hétvégén ráér e, mert te csak akkor tudsz menni. Előfordulhat az is, hogy most nem ér rá, de jövő hétvégén meg pont igen.
Ha így sem jársz sikerrel, akkor
esetleg ebédidőben el tudsz szaladni a kiszemelt lányhoz(?), legfeljebb nem ebédelsz meg rendesen aznap.
Ha egyébként sincs rendes ebédidő a munhahelyeden... akkor bekamuzol valamit a főnöknek: egy órára elszaladok gyorsan, mert a szomszédom macskája elhagyta a személyiét, ráadásul megharapta a bodri kutya is, ezért viszem neki a kórházba az ideigleneset.
Gondolom nem a gyárban robotolsz beleizzadtál féle munkásruhában, hanem valami számítógépes meló lehet, mivel tudsz írni napközben ide: Így (ha reggel rendbeteszed magad) nem kell különösebben nekikészülődni pl egy ebédidőben megejtett légyotthoz.
Marhajó ez a like/dislike. Látszik, hogy mennyi a st**gó meg az álnéven futó hirdető ezek arányából....
Akkor nem is voltál vele? Vagy honnan veszed hogy tényleg aranyos és közvetlen.
Ha valami sántitt ott az ajtoban ? Ha nem az van ott akit vártam ! Eljövök !! Köszönöm de nem tettszel !
A Melani nevű "hölgy" balatonkeresztúri hirdetéssel átverés!!!
Egy kislánnyal jön, hogy ő vigyáz rá és amigy "együtt vagyunk" addig valakihez el kell vinnie, de fél óra ***moderálva*** el kell kérnie előre. A p**zel és a kislánnyal el is tűnik!
Ezután már a telefont sem veszi fel.
A telefonban mielőtt megbeszélnénk egy időpontot mindig azt mondja, hogy fogorvosnál van. /Annyi foga nincs is mint ahányszor ott volt./
Azt még észrevettem, hogy sokszor más néven rakja fel a hirdetéseit és más telefonszámokkal. Egyedül a képek azonosak.
Általában Balatonkeresztúr, Marcali vagy Keszthely szerepel a hirdetésben.
Sziasztok!
Aki már járt olyan lánynál aki napközben érhető el csak egészen kora délutánig (tehát max 16h-ig) ott lehet olyasmiről szó, hogy előre egyeztetve később is fogadjanak? Vagy senki nem akart még ilyesmit?
Van pár kiszemeltem akikhez elmennék de ez a 15-16h zárás nagyon nem jó hiszen napközben dolgozok mint a legtöbb ember. Emiatt szabit kivenni meg azért durva. Ti hogy oldjátok ezt meg?
Igen Tomi05,ezek valóban kellenének. :)) Meg korrekt,elnéző szomszédok,akik elfogadják,hogy nagyobb a nyüzsi,mint a Wall Streeten. :D
Igen Staffi,csak őt azért nem említettem,mert már abbahagyta a csúcson. :)
Gróf! Ő bezony a "nagy csöcsös fekete." :))
Kedves " hajó " ! A magam neveben koszonom szépen igy utolag is ezt a gyonyoru Nonapi koszontőt!!! Igazan kedves és figyelmes dolog volt a részedrol!!! Csokollak : Meryll
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***
Szerintem meg az a szánalmas amit te irsz :-)mert ha nekem nem jönn be egy lány akkor meg köszönöm és el megyek töle!!Képekröl megy csak annyit h az eszedbe semm jutott h nem egy idöben készültek.Ja még annyit h soha nem dolgoztam hamis fotokal mert nem hiszem h szügségem lenne rá.De azért köszi h ennyit foglalkozol velem mert vmit akkor nagyon jol csinálhattam.puszi Vivien:-):-)
***moderálva*** érdemes megnézni ☺️
bátran ajánlom! a képeken ö van, barátnös hozzállás (kicsit locsi-fecsi, de belefér), karcsú csinos lányka.