Na most ezen mi nem tetszett egyeseknek. Jó lenne, ha lehetne látni, hogy ki melyik hüvelykujjra kattint! :)))
Na most ezen mi nem tetszett egyeseknek. Jó lenne, ha lehetne látni, hogy ki melyik hüvelykujjra kattint! :)))
A képek agyon vannak retusálva és biztos van 40 . De attol még lehet isteni az ágyban !
Űdv Úraim S.O.S Virág 33 Ról kőzeli megbizható infórmációt megkősszőném !!!!
Sziasztok!
Engem a Nina érdekelne!! Érdemes felkeresni??
Kíváncsi lennék az élményeitekre, akár privátba is.
Köszönöm!+!!
mondjuk érdekes lenne egy ilyen párbeszéd:
- Szia X
- Szia
- Te vagy a képeken ugye?
- Nem, csak leszedtem a netről párat ill. a többit egy photoshop szakértő átformálta
- Oké, akkor nem érdekelsz
- Szia
- Szia
Sziasztok!
Tudnátok olyan szolnoki hölgyet ajánlani aki nem R*MA,és jól csinálja a fr*nciát?
Ez a kis Mirabella 26 engem is érdekelne ? Ha már engem lepasszolt ! Kiváncsi vagyok mijen mással ? Ö va e a képeken ? ( Agyon vannak retusálva ) És elég lelkes e ? Megéri a p**zt amit kér ? Egy vendég véleményére vagyok kiváncsi nem a kedves menagger véleményére ! Köszi !
Szia
Mirabella26 és Kitti29 is nyugodtan látogatható.
koszi szepen a helyesbitest!
Szia,ezt mindenkitől megkérdezik mert biztosra akarnak menni,valaki meg csak felesleges kérdéseket tesz fel,főleg olyanokat amelyek már ki vannak írva, hogy meghallgassa közben a lany hangjat.
11 körül telefonálgattam kicsit ,hogy tájékozodjak az árakról.
Őket Hívtam:
Felvette:
Katrina (megfelelően tájékoztatott) 8+12
Kingácska (barátnője vette fel ép voltak nála , hívjam később)
Gabriella (felvette de miután köszöntem egyből lerakta)
Foglalt jelzést adott:
Kamilla
Ivett
Nem vette fel:
Szilvi
Adri
Maja
Virág
Mayapearl
Lucy
Gyanítom a legtöbbjüknél vendég volt ,de ettől független nem értem el őket.
ÜDv mindenkinek!
Mara (40) és Kata (25) ről tud valaki infókat. Privátba is jöhet.
Üdv!
Hello!
Miért rákérdeztél a párosra és együtt nem vállalják?
Még jó, hogy lehet a fórumban úgy keresni, hogy minden találatot kidobjon, név alapján, az összes város, fórumaiban egyszerre! Angie volt a kiszemelt, de mondjuk kicsit túl szép volt a dolog. El is ment a kedvem tőle, most hogy rákerestem.
Hanna 23, Mirabella 26 és Kitti 29-ről véleménye valakinek?
Vivien 26 szuper csaj.....finom mindene...:)...de van itt még más is amit érdeklődve várok :)
Barbie(18):
Bájos kislány, fiatal, és nagyon kedves. Persze elmondása szerint csak azzal akit "beenged". Lettivel, Brigivel, és Lillivel van együtt a zöld házban. Korábban Nelly&Kelly is itt r*nd*lt, de már nem. Aki járt más ott, az tudja milyen a kéró. Normal prize, normálatlan logisztika. A lányka amilyen félszegnek néz ki, olyan vadmacska az ágyban. Nekem bejött a NF, és a MTF is, és úgy összességében 10/9. A p*psi *xtra. Csak egy kérésem van. A perverzek kerüljék, mert elmondása szerint rengeteg ilyen jellegű hívást kap. :D
Lehetne belőlük egy páros. Na oda beneveznék! Letti és Barbie!
B.PISTI 21053
Hello Uram.Ma de. látogatást tettem Lara 28 nál.Nagy hiba volt tudom de egy probát megért.Nem voltam tőle elájulva.Amit irtáll rola az teljessen igaz.Egy bisztos nem fogok hozzá vissza menni.***moderálva***.Az a szerencse hogy csak félorát voltam tehát ***moderálva*** veszett kárba.Az állando leányzo akihez renszeressen járok Dya 40 csak szerettem volna más csajszit is kiprobállni ezért mentem Larához.Majd Dyácska kárpotol.
4 órája
Üzenet írása..Valaki ismét bele esett Lara 28 csapdájába. Hiába az új képek a sz*lg*lt*tás ,egy nagy ***moderálva***..De azért van a furom,hogy hiteles. Saját kárán tanul az ember..Bocsi amiért közzétettem,de én le írtam a véleményem,hogy a csaj csak a porzsákot tudja üriteni..
Nem kéne általánosítani !!!
Nem MINDENKI kamu,akit védenek... Ja,beregel X néven,stb... Nem mindenki ilyen...
Vagy talán itt páran magukból indulnak ki !!!
Bocsánat,ha van olyan valós vendég,akinek az igazságérzetét birizgálja,ha
valótlant állítanak egy olyan lányról,akihez sok kellemes élmény fűzi...
Az sokkal elfogadottabb,ha olyanokért lelkesednek ( vagy ellenkezőleg ),
akiket élőben soha nem láttak,tapasztaltak,de "valamiért" mégis
úgy érzik,hogy rajongásuk ( vagy ellenkezőleg ) a fórumba való...
Most erre mit is lehet mondani ??? Semmit... :)
Mandy tényleg csúcs:)