Pszihiáter látott már?!!!!
Pszihiáter látott már?!!!!
Engem ne un-ozzál, basszus, én sem tettem hasonlót veled, és a művészneveddel sem! Nem ismersz, sem azt nem tudod, milyen ember vagyok, azt meg végképp nem, hogy mennyire vagyok hű a becenevemhez, vagy épp nem! Ne un-ozzál, még senki nem tette meg, pedig közel harminc éve hordom e nevet! Na, hagyjuk egymást szerintem, minden jót!
Köszönjük Regina! :)
"részemről ennyi..." Úgy legyen!
Jah a Palácsikot mondjuk nem tartom bombázónak. :)
Majd bebüfögöd,hogy 70 éves vagy és úgy kell majd dolgoznia,mint egy vadiúj Bosch porszívónak,lehet erre vágyik. :) Amúgy épp ma gondolkoztam azon,hogy egyre több fiatal csajt,celebet látok a neten vagy újságokban,hogy ilyen maldív-szigeteki meg tökömtudja milyen szigeteki nyaralásokról posztol a közösségi oldalán képeket,melyeken a télapó kinézetű párjukkal ölelik egymást a homokos tengerparton. Pl. Palácsik+Vajna meg ma is láttam egyet,de nem ugrik be a neve,a csaj volt vagy 25 a pasi meg vagy 65. :) Vegyük azt,hogy brutál naív vagyok és azt mondom,bárcsak lennék vagy 70 éves és néznék úgy ki,mint a Mikulás és akkor ilyen 25 éves bombázók keresnék a kegyeimet és ölelnének a tengerparton. :) Vagy esetleg valami "más" áll a dolgok hátterében!? :D
Sziasztok a szöke démonrol tudnátok véleményt mondani?érdemes meglátogatni?
Azért elvagytok bazki! Mondjuk Black kezdesz kicsit égő lenni már..... Túl komolyan akarod venni ezt a fórumot! Nem ezen a fórumon fogod megváltani a világot, sem megmenteni.......... Sem más közösségi oldalakon..... De, ez csak az én szerény véleményem!
Sziasztok, lehet moderálásra küldeni, de amit itt leírt a hozzászóló, az szóról-szóra igaz.
Én ezt nem mondanám,szerintem sok kedves csaj van itt Sopronban! Persze van egy-kettő aki fekszik,mint a zsák,én még nem fogtam ki ilyent ...De ne általánosítsunk szerintem.És hozzáállás kérdése is,meg ugye szimpátia...
Bianka 24 nagyon jó!! Nagyon ott van! Mehetsz hozzá nyugodtan!!!
Anna 45 ? Olyan szigorú,de kedves "tanár néninek " tűnik :D
HAH! :D:D:D: Ezzel nekem nem írtál újdonságot! :D A chaten egyszer éppen egy lány kotyogta ki ezt a "kulisszatitkot". :D (Nem mondom meg, hogy ki, de elég ritkán szokott fent lenni rajta.)
Hajrá wjdks!
Ròla kérdeztek tőlem privátba egy páran, de nincs infòm. Kis egyetemista lány "elvileg", bár én kiesek tőle mert érettebb pasik hìvását várja, ròlam ez nem mondhatò el :D
Én sem értek a fotózáshoz,de annyit laikusként is tudok,hogy minden profi képen történik UTÓMUNKA !!! Ami nem azt jelenti,hogy a képen szereplő nőből egy "másikat" csinálnak... Itt kurva okosak egyesek... :)
Ja,a puding próbája az evés...Át lehet menni olyan játékba,hogy oké,akkor nem tetszik egy vélemény,és logika, érvek nélkül lemenedzserezi egymást a két oldalon lévő ember...
Ez a legkönnyebb,és egyben a fórum halálraítélése is... Persze,mindig lesz olyan vélemény,amit valakik hallani akarnak,az sem baj,ha a szerkesztőség majd kiírja utána,hogy kérjük az egymás lejáratásának mellőzését,stb... Amíg ezt nem látod,milyen alapon menedzserezel le itt akárkit ??? Bizonyíték nélkül ez csak vádaskodás...
Akkor én meg azt mondom,gyanús vagy nekem,Te Pendely ( ilyen nicket választ férfi ??? ) :D
Kiábrándultam én az egész fórumból,részemről ennyi...
Olyan nehezen tudom elhinni,hogy Szandra24-nél még nem volt senki.. Előbb vagy utóbb ráveszem magam és meglátogatom úgymond vakon,aztán majd megírom a story-t. Szóval a "megtartomcsakmagamnakanőt"-öknek üzenem,hogy a "titok" már nem sokáig "titok". :)
ivett és kingácska
Nem tudok dönteni Csenge és Dorina33 között! Tippet, vélemény tudtok adni?
Hát akkor kit ajánlanátok, jó technikai tudással, és megfelelő hozzáállással???.
Aki jelenleg is aktiv.
Drága (un)Happy, nincs itt magas ló, pláne nem hiszti, de hogy itt is vannak hozzászólásaim azokból is látszik hogy létező lány vagyok. Ja, és helyben, Kaposváron.
Van egy objektív véleményem valamiről, melynek az alapja mint olvashatod Silvert is rosszul érintette - na ezért ne engem ekézz, hanem mosd le magadról hogy nem vagy érintett az ilyen mindenkit átverő dolgokban! (Ha téged rosszul érint hogy empátiával vagyok a vendégek felé, sajnálom!) Szép napot!