Hello M.-társak..!
Vivien(27)-tel vigyázzatok: roma prosti, és csúnyácska.. Ma voltam nála..; hát Péntek 13.-át jól megszívtam:((
Hello M.-társak..!
Vivien(27)-tel vigyázzatok: roma prosti, és csúnyácska.. Ma voltam nála..; hát Péntek 13.-át jól megszívtam:((
Sziasztok! Evelin 22-ről van infója valakinek? Privátban is jöhet, köszönöm. Képek alapján nagyon ígéretes..
Bellus vándorolgat. Néha visszatér Pécs citybe, egyébként Paks és Dunaújváros, ahol látni szoktam a hirdetését. Már amikor látni: hol aktív, hol eltűnik.
Lilu, Alma, Katrina és Niki. Egyikükkel sem fogsz mellé. Én legalább is nem szoktam. ;)
Legalább vetted volna a fáradtságot, hogy regelj egy új accot és ne azzal írj ide amivel hirdeted a lányaid okostojás!
Szép pofára esés..
Nézz be a Masszázsba, ha vagyok, hányan vannak, ha nem, hányan.
Eleget elárul? Nem, nem halok meg. :D
Hali Grófom!
Téged miért moderáltak már megint? Sok igazság hagyja el a kezed, de van a legyintés, ismerned kéne már. :)
Nem kell olyan véresen komolyan venni, ami folyik.
Lehet, hogy azóta megváltozott, én sajnos jót nem tudnék írni róla.
MT-k Bellusról van valakinek infója? Eltűnt már egy ideje.
Igen a Cyntia 20 nevezetű hölgyet nekem is hosszas próbálkozások után sikerült elérnem!!!
Küzdelmes próbálkozásom meghozta gyümölcsét,gyors egyeztetés 5-perc ott voltam
csengő,emelet és várnom kellet,mert nem nyílt az ajtó.......csörgetem kinyom...nyílik az ajtó
ümmmm kis angyalka vékony hanggal.
Fotókon ő van kor egyezik nagyon szép lány és kis beszédes,ami nekem fontos.
Én pasinak nyomát nem találtam ketten dolgoznak együtt,mert mint kiderült a másik hölgynél is megfordultam egy párszor.
Konyhaajtó,szoba ajtó is nyitva és teljesen belátható.......ha valakinek nem sikerült
élményt merítene Cyntiből szerintem akkor magában keresse a hibát!!!
Én nyugottan tudom ajánlani mindenkinek.
Hát megprobáltam!
Nekem Edina bejött. Jobb volt vele a sex mint vártam, csak azt fránya popót nem engedte kiprobálnom. Pedig szép formás van neki.
De kérdezem én ki az a Tamara??? Vele mérg nem találkoztam.
Az apróban található Zsüli képe egészen érdekes. :D:D:D Azt nem tudom, hogyan jutnak be hozzá a fiúk, mikor nincs is kilincs az ajtaján, emiatt nem tud nekik ajtót nyitni. :D:D:D
nekem kellemes tapasztalatok füznek edinához fr*nciája elsö osztályu a sex szintén jó hozáállást lehet hogy te váltotad ki valamivel de szerintem azal sincs baj a hozáállásal
Hát igen ezek nagyon kellemetlen dolgok. Annó a sinain voltam az azóta már megszűnt 9. emeleti kupiban ahol egy ideig az egyik kisszoba zsákszoba volt csak a másikon át lehetett bemenni. Aztán megoldották később ezt de akkor még ez gond volt. A zsákszobában akcióztam a lánykával amikor is a köztes szobába is jött vendég és iszonyat hangosan nyögött meg üvöltött. Namost a papírvékony falakon ez gyönyörűen átjött. Arról nem beszélve, hogy mikor mi már végeztünk akkor még a másik szobában lévő vendég nem, tehát ki se mehettem. A lány akinél én voltam rendes volt mert az üres időben bónuszként kényeztetett for free :)
De azért akció közben egy másik férfi hangját hallani elég lelombozó volt még úgy is, hogy az én lánykám folyton a fülembe búgott meg nyögött, hogy ne halljam.
Üdv! Új vagyok az oldalon. Tudna nekem valaki friss infót adni a titkoslakásról? Megvan még, meg érdekelne merre van.
Eléggé diszkrétek?
Na,azért csak elolvasod,amit írok... :)
Nem baj,ha szerinted égő vagyok,szerencsére nem belőletek áll a fórumközösség... :)
Akarja a fene megváltani a világot,még szerencse,hogy nem ismersz... :)
Ja,én sok égő dolgot látok,olvasok itt,de azt csak én látom ??? :)
Na,tökmindegy,köszi a véleményed,bár igazából pont nem érdekel... :)
Én nem minősítettem a Te "véleményeidet",azt megtetted Te magad...
Hali !!!
Nem kell arra várni, hogy a "sült galamb" a szádba repüljön!
A "Supermanagernek" hála likvidálják a makktársakat a másik hirdető oldalról,3 napja síri csend van a miskolci fórumon:)
Sziasztok!
Vivien(31)-ről tud valaki bármi infót?
Masszázson kívűl vállal mást is?
Ebben nagyon igazad van, nekem is az a gyanúm, hogy sokan csak a képeket nézegetik és nemhogy a bemutatkozásokat nem olvassák el, de még valószínűleg többen a lánynak a magasságát/súlyát se nézik meg.
A te esetedben gondolom, hogy mire céloztál, csak direkt nem akartad ide leírni, hogy olvassák el azok, akik kíváncsiak. :D
Sajnálom,hogy sokan arra nem veszik a fáradtságot,hogy elolvassák a bemutatkozó szövegeket,mert ez miatt sok a félre értés.