Nem jártam nála! Priviben egyszer érdeklődésemre nagyon dicsérték! ha lesz tapasztalatod oszd meg velünk!
Nem jártam nála! Priviben egyszer érdeklődésemre nagyon dicsérték! ha lesz tapasztalatod oszd meg velünk!
Kedves lackoboy!
Ne haragudj,hogy így alakult valóban én kevertem be az időpontokat,nem szokott velem előfordulni mindig nagyon ügyelek erre de most èn hibáztam.Utólag is elnézést és remélem,hogy a baratnőm teljesen kárpótólt a kellemetlenségért.
puszi :)
Csak tudnám miért húzzátok le az írásomat?!? Nettikét max azért említettem, mert őt viszonylag sokan ismerhetitek és elméletileg nem csak én vagyok megelégedve vele! :D
Rita 20 és Niki 29 véleményekre valamint további ajánlásokra továbbiakban is vevő volnék!
Sziasztok Gabi28_ról szeretnék beszámolót.Privátba is jöhet.Merre van Győrben?
A fórumon való népszerűsége miatt Anikót szerettem volna meglátogatni, ám 3 perces késésem után a telefont már csak barátnője vette fel aki közölte, Anikónál már más tartózkodik. Távoznom nem kellett hiszen barátnője (Dóra) ajánlatára sem tudtam nemet mondani. Nem vagyok jártas az oldalon így nem tudtam ki is lesz az
a barátnő... de ugye nekünk férfiaknak is vannak megérzései.. és ebben bízva megszületett a döntés. Mint említettem féltem a zsákbamacskás rész miatt, de utólag rájöttem feleslegesen ! Maximálisan kellemes csalódás, szép arc, igazán vonzó megjelenés, és véleményem szerint mindenképpen a kedvesebb és inteligensebb kategória. Kérésem most csak egy Fr*nciára korlátozódott, így csak azt tudom értékelni ! Nem bírtam sokáig, de az nyugtat, hogy ti sem bírnátok ! :D 10/10
Valakinek tapasztalata/ élménye Klaudia21-el ill. Dalmával kapcsolatban ? :)
Dóra25
Tegnap délelőtt tettem egy próbát. Úgy voltam vele, hogy úgysem sikerülhet azonnal bekerülni hozzá. Döbbenet, de azonnal tudott fogadni. Jó, annyit kért, hogy hadd igya meg a kávéját. Megvártam...😊
...ahogy megláttam, félig meg is haltam. Azonnal tudtam, hogy nincs ott semmi keresnivalóm. Ilyen lánynak az én ...na, értitek...szóval nem vagyok egy nagy mérettel megáldott egyén, de nem éreztette. Aranyos, intelligens, már azt is tudom miért. S isteni teste van. De én ilyen nőhöz kevés (kicsi...) vagyok.
De már tudom, hogy miért dícsérik itt annyiszor.
Maradok a középkategóriás dolgoknál, ott nem sülök fel, de ti ne adjátok fel, harcoljatok időpontért, veszettül megéri!!!
Sziasztok! Itt az apróban hirdető Zsófiról (40-es, nagyobb darab, hosszú szőke) valakinek van már tapasztalata? Köszönöm.
FORRÓ FR*NCIÁS FINOMSÁG! FANTASZTIKUS SZEX ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!!
Sziasztok!
Lindáról tudna valaki felvilágosítást adni?
Köszönöm hogy írtál ,de azt te is tudod hogy attól fórum a fórum hogy megosszuk egymással a pozitív és negatív híreket is!!!!---Diorra vissza térve ő minek megy bele a fórumon olyan vitába hogy ő jó kis lány vagy rossz kislány---miért nem politikusabb egy kicsit----így csak előjönnek a tényleg rossz indulatú puhapöcs firkászok---nem kellene neki agreszíven reagálni,hagyni kellene az egészet ahogy van.---az információ jön és megy ---minden csoda 3 napig tart---Mondok egy példát--van a Maya24,na ezt a csajt rendesen szokták támadni még sem jön ide reklamálni pedig tud minden rosszindulatú megjegyzést, én voltam nála beszéltem vele erről de nem érdekli és nekem semmi bajom nem volt vele.---lehet hogy másnak pedig volt vele baja---nézd meg hány kedvenc jelölése van---sok---ilyen ez így működik---szia : köszönöm hogy válaszolhattam neked legyen szép napod!!!!
szelektíven olvasol vagy mi? Emlegeted, hogy osszunk meg információkat meg itt-ott miket írnak de a másik oldalról tudomást sem veszel akik személyes tapasztalat után cáfolták az állításokat
Direkt felnéztem arra az oldalra és azon az 1 kommentem kívül amit felhoztál még találtam többet amiben jót írnak róla sőt az össz. fórumos kereső is pozitív eredményt hozott
illetve itt VL-en ebben a topikbnan is kaptál választ pl. tőlem is ma délelőtt.
Én januárban voltam nála (nem ebben a városban) de ha akkor nem volt roma, meglepne ha 3 hónap leforgása alatt átváltozott volna.
Sziasztok!
Május elején Budapesten leszek egy hosszú hétvégén és kellene egy megbízható szolgáltató a VII.kerületben.
Lehetőleg a Szinva utcától nem messze,mivel helyismeretem az zéró.
Köszi a segítséget előre is.
Nagyon jó kérdés!!!
Sziasztok!
Heni (25) nagyon érdekelne, volt nála már valaki? Holnap megyek győrbe, kit ajánlanátok?
Köszi
kelly és nelly hol van ?
norcy hova tűnt ?
És az elfuserált natúr franciából hogyan derült ki, hogy kifejezetten szűk puncija van??
Szia! Hívd fel Derinát (az apróból), vele dolgozott. Valjuk meg nagyon ügyes duettet alkottak Ők ketten. Sok sikert.
sziasztok
Sziszi 33-ról van valakinek infója?
köszi
Sziasztok!
Ma én is meglátogattam Roxy-t, aki tegnap érkezett a városunkba és csak csatlakozni tudok a lentebbi véleményhez. Már a telefonban nagyon kedves volt, ugyhogy mindjárt meg is beszéltünk egy időpontot délutánra. A megbeszélt időben hívtam, mire Ő megadta a címet ahova mennem kell. /és nem a szomszédba mint ahogy sokan csinálják/ Az ajtóban Ő fogadott egy hozzá igazán illő szívecskés köntösben. Tusolás után a szobában elém tárta a 20 éves hölgy csodásan szép formás de ugyanakkor "kislányos" testét. Engem teljesen elvarázsolt már maga a látvány. Aztán "birtokba" vettem ezt a törékeny teremtést és egyetlen pillanatra sem kellett csalódnom benne. A hozzáállása az óra utolsó percéig maximálisan pozitív volt. Minden úgy történt ahogy képzeltem, egyetlen alkalommal sem nyafogott, hogy ezt vagy azt nem így szeretné. Egy kedves, aranyos teremtés. Nyugodt szívvel merem ajánlani. Csak vigyázzatok rá, hogy még sokáig élvezhessük az ittlétét! Egy igazi GYÖNGYSZEM.