Ki a Regi? Most nincs fent az adatlapja. Miért?
Ki a Regi? Most nincs fent az adatlapja. Miért?
Azért taníthatnál minket tudatlanokat... kíváncsi lennék mi mindenre jó még a strigolettó-rutin...
sziasztok
olyan hölgyet keresek Győr városában, aki vállal méretfüggelten popószexet és mélytorkos kényszerfranciát.
ha bárki fel tudna világosítani ezügyben, annak nagyon örülnék!
Sziasztok!!
a mostani hölgyek közül kit ajánlanátok?? Sissi, Sziszi és Marica érdekelnének leginkább.
Köszönöm.
Csak a telójára ügyelj, hogy az véletlen se kerüljön be az akció szinhelyére.
Szia.Én Lizi 40-et ajánlom ő igazi milf kategoria.Nekem jo élményem volt vele de proba szerencse lehett hogy neked is jo élményed lesz.
Mendyről véleménye valakinek?
Annyira nem vagyok Milf rajongó, de Dettike 30 (inkább a negyvenhez van közelebb) testre tipikus milf.
Mondjuk a képei erőssen jól sikerültek a valósághoz képest, de cici, és a test nagyjából stimmel.
Azért írtam őt, mert kb nekem ő volt a legidősebb partner.
Kár
Remélem csak átmeneti.
Aranyos csaj, a jobbak közül való.
Lassan hó vége van, mégis milyen sok a leáááány! :D
Jessica 20mar nem rendel
Natalie33 vélemény valaki volt nála már?A képeken jó.
hali ez most mi maja 21 szilvi 22 let csak igaz a feltételezés ugyan az a személy ?
Amugy nemsokára tervezek egy Dòra (25) feat Anikò (26)-ot, ez lesz a köv beszámolòm, csak a két vadmacskához még lelkileg felkészülök mert szerintem teljes extázisba fogok távozni :D
Anno én is írtam róla beszit, megteheti más is, de eddig még nem olvastam róla negatívat olyan helyen, amire adnék is, és én sem tapasztaltam rosszat, sőt.
Az igaz, hogy ahova írtam, a kamukat ott nem rakják ki, van ellenőrzés, nem úgy mint pl az általad idecitált oldalon...
Kiegészìtem az előzőt, nehogy valaki félreértse!
Szòval pl volt 1 haverom vagyis van, neki pl ami nekem fullos neki átlagos...olyan csajokat utasitott vissza hogy csak pislogtam...egyelőre nem tudom mit szed, ha rájövök megìrom:D
Na szòval ìgy értettem!
Üdv
Kedves Alvin! Ez az oldal nem a továbbképzés oldala....de ha azt írom, hogy rutin.......(meg egy-két egyéb) akkor kielégít....másrészt meg menj és próbáld ki....
Felhívom Rebeca 18-at, csak azért, mert újnak tűnik, és érdekelt is, mert helyes nőnek látszik....és hát persze, hogy fickó szólt bele a telóba, utána meg eléretetlen.......Mi a fr*ncnak megy valaki k*vának, ha az alapvető dolgokkal sincs tisztában?
Látjátok én megmondtam :D Remélem most már jobban figyeltek rám innentől. Én ha azt mondom hogy jò akkor az nem " jò'' hanem extra jò. (mármint nektek :D) Bocs nem tudtam kihagyni :D Elég válogatòs vagyok meg stb. Jah igen szeretném hozzátenni csak ùgy kiegészitésként : én csak olyan kategoriahoz "merek" menni aki a magánéletbe is volt nekem. Sztem ha nagyobb kategoriahoz mennék kellemetlen lenne nekem. Azt mondta az ismerosom hogy vett 1 kocsit nagy motorral. Mondom mekkora az a nagy? 2.5 tdi ... aha az nekem közepes ha értitek h miért ìrom :D Tehàt vki azt irja h fullos a kecò az csak neki az. :)
Regi 30
Volt szerencsém meglátogatni, e gyönyörű hölgyet. Az *rális szex minden módját kipróbáltuk az 1 órás együttlét alatt. Tényleg mindenre kapható *rálisan és rettentően szereti. Természetesen ő nyert 3:2-re. Aki imádja az *rális szexet oda-vissza alapon, ne hagyja ki. Egy negatívum: a simogatást a szünetben sem hagyta abba... Az időt nem is nézte, én kérdeztem rá, hogy állunk vele. Egy kicsit rá is húztunk.