Már csak a Greenhouse és már itt használatos dolgokkal nem vagyok tisztában mire utalnak :D
Valaki leírhatná a Füredi és egyetem ***moderálva*** mik használatosak :D
Már csak a Greenhouse és már itt használatos dolgokkal nem vagyok tisztában mire utalnak :D
Valaki leírhatná a Füredi és egyetem ***moderálva*** mik használatosak :D
Sziasztok!
Tegnap voltan az Izisz nevű lánynál. Hát bárcsak ne tettem volna!
Rettenetesen flegma volt úgy tette a dolgát mint egy robot. Mikor már ennek ellenére is tettre kész lettem, megcsörrent a telefonja, és ráadásul közölte velem,. hogy Ő márpedíg ezt fel is fogja venni.
Lehetőleg senki ne menjen hozzá, mert az *rai átlagosak és ezért az *rért más korrekt lányt is kaphatsz.
Sziasztok.
Pár napja meglátogattam a Barbie18 nevű lányt. Hát nagyon pozitív csalódás ért. Egyeztetés könnyű, bejutás is. Greenhouse. Nagyon fiatal vékony lány nyitott ajtót, aki mellesleg szép is. Alapban csók, ami engem meglepett, az árhoz képest. *xtrában van popsi. Lényeg a lényeg én személy szerint meg voltam elégedve a sz*lg*ltatással. Beszélgetni is lehet vele nem egy hülye picsáról van szó. Kicsit pösze talán de ez nem gond. Remélem valakinek hasznára lesz a hozzászólásom. Mással nem találkoztam, de a szobák elrendezése érdekes. Jó időben mentem. Ár 10/10 Megközelíthetőség 10/10 parkolás ingyenes, szolgáltatás 8/10 Hozzáállás 9/10
Üdv kedves makktársak!
gondolom összegyűjtött magának annyit, hogy most abból él vagy kiment külföldre és ott folytatja, esetleg talált magának egy pasit akivel él
Szia!Nincs Már semmi gond Lana21 sem!Kezdjük ott hol van akkor a híres szöszi Lana21?Na mind 1 megváltoztattam a gyengébbek kedvéért Wendy21,de akkor senki se használja ezt a nevet,mert ez Lettem Én!Üdv Wendy!
Most jöttem el és miatta regisztráltam be újra. Olvasgatom a fórumot egy "kemény" hozzászolásom volt rég elfelejtettem a profilom, nem gondoltam volna, hogy újra használom, de csöppet tele a f*szom.
Csaj arc: szép, test ami a képen: csinos vékony. (izlések is pofonok ez az esetem) Rendel: Autós meki ház
x:23 kor telefon,majd be a házba fel a magasba x:37 kor már újra kint a ház előtt... WTF??!!!
S.O.S fr*ncia: technika okés (nekem bejött) feeling: 3-4 perc után mikor élvez már el ez a f*sz... így bármennyire is élvezetes volt nem élveztem ki :(
DE Mi a !%+"%2 vállaltok S.O.S fr*nciát?! akkor mond a telefonba maradj otthon p*raszt és verd ki a képemre, de ez VICC. + Ez másnál is előfordult, aki fórumozik nem kell bemutatni mennyire R*T*K SZ*R a debreceni felhozatal, így nálam a teszt egy gyors fr*ncia első körben és ha okés akkor mehet a második harmadik stb forduló.
2-3 szor megkérdezte minden oké (láthatta, hogy kurvára nem repesek a boldogságtól). Nem álltam le vele élményeim kielemezni (hogy bírtam volna még ha szopsz, mert élveztem) tipli. 20-30at bukott rajtam, mert szívesen visszamentem volna de felejtős. Majd máson behozza, lassan egykezén megtudja számolni az ember azokat a csajokat akik érnek valamit és 163 van jelenleg!!!!! Ilyen kínálatnál képesek ilyen fosom sz*r sz*lg*ltatosokat csinálni (nem fér a fejembe)
Jó éjt
Mert nincsenek? :P
"Jah, és kérem vissza a színeket! :P" Fütyülős
Hát, ha az a Lili érdekel, aki most éppen Győrben van, és fekete gyászszerelésben rontja a levegőt, mert ugye Liliből több is van Győrben, akkor csak annyit tudok mondani róla, hogy szegény csajnak valami meglottyant az agyában, mert pár napnál többet, nem tud megülni a p*ncián egyik helyen sem. Győr-Fehérbár-Tata "Bermuda" háromszögben röpköd, mint a Chematox-os légy. Ma például délelött Fehérváron akartam meglátogatni, de mire odaértem már át volt írva a hirdetése Győr-re. Van egy Nóri nevü barátnője is, ő is régi motoros. Ezek mindig együtt vannak, mint a két golyó a zacsiban. Vigyázni kell ezekkel a Lilikkel, mert egy időben 3 is volt belőlük Győrben. Én ugyan fehérvári vagyok, de sokat vagyok Győrben is. Barátnőjét (Nórát) már egyszer sikerült megakasztanom. Nem volt rossz. Csak őt is kurva nehéz elérni, délelött még nincs, délután már nincs. Ha mindenképpen egy Lilit akarsz megakasztani, akkor én a másik rövidhajú Lilit ajánlanám, ő is szőke, és a p*nája az maga a menyország kapuja. Egyébként egyet értek Blackheart 666-tal, hogy minden hirdető egy, és ugyanazon névvel, és adatokkal hirdessen. És akkor nem lenne probléma a Lana 21-esekkell sem. Az lenne az igazi Demokrácia. Persze az ***moderálva*** is egyformák lennének. :-)
Te Fütyi, miért nem használsz színeket egy ideje?
A legtöbb lány olvassa a fórumot, még ha élőben le is tagadja, és sok esetben változtatnak is. Sajnos általában nevet, telefonszámot, életkort...stb.
De tényleg.
Vannak lányok (1-2) akik megszívlelik az építő kritikát, és beépítik a "produkcióba". Vagy ha nem a jányka, akkor a rigolettó nézi, és amelyiknek nagyobb az IQ-ja a cipőméreténél az szól hogy
- "HE! Mostantóól moss fogat, és füröggyé le, ha jöna kuncsaft TEE!"
Aztán mindenki boldog lesz, és elégedett.....
Most komolyan, ilyen, amikor a retorikán bukik le a m*n*gment. :D
Ennyit kellett volna írni: 'Én sosem voltam a Kéz utcán'. :)
Amúgy elhiszem, és bocsánatot kérek, örülök, hogy nem így van, a jövő héten megkereslek. (Nem a m*n*gmentet. :D )
egyáltalán nem reklámoztam sehol magam!!
Sziasztok ! A Vivi 26 nem volt a kèz utcán!kizàrt keveritek valakivel!
Voltam a héten Candy 23 -nál. A csaj egy igazi bombázó! Komolyan mondom ilyen jó csajt még nem láttam az itteniek között! Szép arc, keskeny derék, kerek popsi, szilikon cicik, szolibarna bőr, szexi tetkók, tényleg nagyon jó a csaj!
Na akkor most a negatívumok:
Ami a telefonban még alapba benne volt az *rban az a helyszínen már ***moderálva***nak számított!
Szex közben éppen csak a hegyét lehetett bed*gni a szerszámnak mert fájt neki, így aztan nem is volt valami nagy szám.
A fr*nciája teljesen átlagos, szex közben nulla szenvedély.
De lehet, hogy csak rossz napja volt és másnak abszolút pozitív véleménye van róla!
Virágot ajánlom, az idősebbet, nem fogsz csalódni!
Lehet elnéztem, bocsi.
Üdv
Lili-ről vélemánye valakinek?
Köszi
Viky 26 is érdekelne
Üdv mindenkinek
Mya-ról valaki írna véleményt?
Köszönöm
Csak az igazat írtam, annak is a töredékét. Látod, itt változik meg egy csomó minden az ember lánya fejében.
Mi az ami fontos, mi felesleges, minek van értelme, minek semmi...:)
Ezzel nem könnyű még nekem sem szembesülni, nem h nyakon vágni.
Rólad meg minél többet írsz, annál inkább nem mossa le Isten se rólad h manager vagy.
Lehet nem lájkolni a többieknek.:D
Ui: Élvezd a napfényt, a tavaszt, jön a jóidő! Érdemesebb. :)