Üdv Mindenkinek! Van valami infótok PEM-ről?
Üdv Mindenkinek! Van valami infótok PEM-ről?
Pem eltűnt? Van valakinek használható infója?
Zsuzsika 20 iránt érdeklődnék. Régebben jártam nála, akkor lehangoló volt, kívülről érkezett és a rigolettója hozta a másik lánnyal együtt, ha esetleg kettőt szeretnék...Akkor a lány teste szinte egybefüggő folt volt, ami masszív bőrgyógyászati eset, de szerinte más...Egyébként csinos, kedves arca van, de a zuhanyzásra is rá kell beszélni, és a kégli, ha ugyanaz, akkor együtt kell szuszogni a kutyussal...Van valami derűsebb infó?
Abszolút igaz! Én korábban voltam nál, amikor a Thököly úton volt elérhető. Amúgy is egy lepra hely, de a Ő se tette emlékezetessé a dolgot.
Sikerült-e már valakinek felhívni Zsófi 20-t? Létezik? Tapasztalat?
nem vagyok stzerkesztő :) de szerintem az utólagos módosítás sőt törlés abban rossz, hogy utólag XY illető el tudná tüntetné bizonyos dolgait...elég sokan buknak be, legalább ezzel foghatóak
mondjuk a szerkesztésnél nem lenne rossz egy "eredeti verzió" is mint facén a "szerkesztve" fül
Nekem annyi a hasonlóság, hogy szőke-szőke mindkettő, de a képen lévő lány mosolyog és alapvetően kellemes benyomást kelt, míg az általam meglátogatott Barbi folyamatosan búskomor és csendes volt. Akció közben is inkább a plafont nézte, vagy ha nem, akkor is teljesen semleges volt a tekintete. Egyébként nem buta lány, még az is lehet, hogy tényleg egyetemista, mint ahogy reklámozza magát, de a hozzáállása és az aktivitása ehhez a szakmához nem passzol - mondhatnám úgy is, hogy nulla.
Nem azt várom egy lánytól, hogy bújjon hozzám mint a barátnőm és nyaljon-faljon, de ha valaki ezt csinálja, akkor minimális elvárás, hogy arra a fél órára, amíg a szolgáltatását igénybe veszem, hitesse el velem, hogy jól érzi magát és hitesse el, hogy mindent az én kényem kedvem szerint szeretne csinálni. (Hogy magában anyáz közben, az már más kérdés... :-))
Az igazi Barbi is csinos egyébként, az átlagnál kicsit magasabb is, de továbbra is azt vallom, hogy köszönő viszonyban sincs a feltett képekkel.
Más hogy látja, aki szintén volt már nála?
A külsőtöket már el sem merem képzelni!
Gratulálok minden nőnek aki így leviszi a színvonalat. Ennyit értek amennyibe mentek!
Sára fent van kb 3 hónapja, nem volt itt másik sára!!! Viszont 2 perc alatt (új e-mail,regisztráció )és máris új hírdető vagy!
Ja!!!! ez jó választás. megéri.
keresd Évit (42) hétvégén is rendel. 70/516**** üdv
Kedves Spanking 1 .
Emlékszem rád , légyszives ne hazudozzál olyanokat , hogy flegma vagyok , mert
soha nem szoktam az lenni , meg te azzal voltál elfoglalva , hogy kivan a másik szobába, mondtam hogy
nincs fent jelenleg , és te mást nem hajtogattál , hogy akkor , hogy keres és én erre mondtam amit mondtam! Akkor kellett volna mondani , hogyha valami nem tetszik! Most megirom neked , hogy a Lilien a van a másik szobában!
Puszi
Izisz
Lili 30 korrekt ,vékony ,gyönyörű nő ! *r értékarány tökéletes ,teszi amit kell , élvezi amenyire kell, imádtam ,imádom ......
El a kép garancia hogyan működik? A lányok ***moderálva*** egy kis plusz p**zt és megkapják? Mert látom oldalt feltüntetik, hogy nem látogatják meg a hirdetőket akkor honnan tudják hogy nem kamu képek?
Dior a virág nevű utcák egyikén r*nd*l, ma voltam Nála. Kimondottan miatta látogattam át városotokba:D Diszkrét csendes helyen, nagyon jó sz*lg*ltatással lettem megvendégelve:) Ha Debrecenbe jön biztosan újra megfogom látogatni!
Ezért változtatja a nevét gyakran.. Kár érte, pedig kis finomnak tűnt...
"Angryboy - Újonc (1 hozzászólás) írta Csütörtök, 23:52
Sziasztok!
Ez a lany, a neve Lara, debrecenben lakik. Jött hozzam, kerte tölem ***moderálva*** forint, oda hagyta a g*mit. Es mondta hogy "megyek fönökömhoz, ott var engem kint, adok a ***moderálva*** es jövök vissza. Csak egy perc." vartam 2-3 perc aztan nem hivta vagy nem csengötte a ajtot. Hivtam de meg mindig elfoglalt van. Annyira utalom ilyen emberektöl! "
Én voltam Bellusnál csinos kedves mindent megtesz hogy jól érezzem magam nála. Több alkalommal is vóltam,és leszek is nála. Szuper lány!
:)))))))))))))
Igen ott r*nd*l. Megtennéd hogy leírod mennyiben más a képekhez képest? Valamint hogy megéri-e meglátogatni. Köszönöm.