Szia engem érdekelne
Szia engem érdekelne
Hali tud valaki Nyíregyháza megbizhatót régen voltam
Hogy mit aggódunk?Megmondom én neked: Amire te hivatkozol ott ömlesztve van minden,senki nem tudja kikeresni a saját helye szerint releváns információt.Ismét kivettek a fogyasztók kezéből egy lehetőséget,hogy informálódni tudjon kihez érdemes menni és kihez nem.Pedig nem ártana tudni,ugyanis egyre jobban szaporodnak a lehúzós,inkorrekt,szolgáltatást nyújtani még véletlenül sem akaró "jómunkásnők".Lehet mondani,hogy az ilyen és hasonló korlátozásokkal explicite védik azokat sejthalmazokat,akiket nagyon nem kellene,sőt!Számomra az is rejtély,hogy hogyan lehet választási lehetőséget biztosítani a hirdetőknek ahhoz,hogy eldönthesse lehet e őt véleményezni,vagy sem.Így semmi érdekük nem fűződik ahhoz,hogy becsületesen elvégezzék azt,amit vállalnak.A most már horribilisnek mondható pénzét jó eséllyel úgyis megkapja,a megkárosított ügyfél meg nem sokat tehet ellene.Hát ezért kellene a fórum,de leginkább az összes hirdető véleményezési lehetősége,mert ez egyrészt vélhetőleg kissé kordában tartaná őket,másrészt a fogyasztó megfelelő információkhoz jutna és szelektálódhatna a kínálat,mert akihez nem mennek,az nem is fog hiredetni!Ugyanezen dolgok természetesen érvényesek az összes ilyeneket összegereblyéző testvéroldalra is,úgy lenne igazán hatékony.
Szia érdekelne
Nála voltam már egyszer (ki tudod találni, hogy miért nem többször?) viszont a Gia nevű barátnőjét ajánlották nekem, de nem láttam soha a hirdetését. Állítólag jobb (bár ez nem nehéz)
Igen. Vivi néven is szokott hirdetni.
Kedves neked az feeling ,ha a fórumon megy a lejáratás,mocskolódás????
A 40-es Tina, aki általában Zalában van?
Barbie újra az országban
Aggódik a fene, de máshol nem adja igazán azt a feeling-et.
üdv:
spray
Hölgyek!
Nyíregyházán vasárnaptól, jövő hét vasárnapig 1 főnek lakás elfoglalható. Privátban keress.
Köszönöm.
Tatabányán megjelent "Gia+Tina" duó.
Volt már szerencsém hozzájuk Nagykanizsán.
Tina nem ajánlott kategória.
Giánál 2x voltam. Az első alkalommal nagyon kifacsart, elégedetten távoztam. Gondoltam elmegyek hozzá még 1x. A második alkalom már nem volt olyan jó, mivel be volt rúgva.
Régebben Szombathelyen Emma néven hirdető hölgyről valaki közelebbi infót tudna adni?
De mit aggódtok a forum miatt?? Ott a forumon a hölgyek-negativ tapasztalatok-pozitiv tapasztalatok oda irhattok vélemenyt. Az nem.zárolták az oldal szekesztői!
Aki a minőségre megy annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.Mégis benne van az hogy hiába minőségi a hölgy,mégis kidobott rózsaszálnak érzed a randi végén.Egyre hígúl a felhozatal mint itt mint a testvéroldalon.Nyerészkedők mindig lesznek(sajnos)
Bízzunk benne azert az információ áramlás nem marad abba,és lesz még pozitív élményünk a hölgyeknél.
Kitartást!!
Üdv!
Vki Lenti Viviről tud vmit rosszat jót ha mennék hozzád?
Debibe azért van minőségi felhozatal, Zita most győrbe van, Anita bellini nagyon csúcs, Kimberly is szokott lenni,Greti is jó ,sylvie vipet kipróbálnám én is. Ha dr Adrienn elkap akkor véged őt is imádom.
A Sárváron az apróban hirdető Mirandáról valakinek tapasztalata?
Sziasztok, Mosonmagyarovaron vagy kornyeken keresek amator holgyet nem profit.olyat aki nem hirdet.Koszonom
Kedves fórumozók!
Nyíregyházán ill. Debrecenben keresek olyan hölgyet aki vállalná egyszerre 3 férfi kényeztetését. Ha valakinek van tapasztalata, információja kérem ne tartsa magában!