Gréti egy életérzés, fogalom, fáklya a sötét éjszakában.
Rajta kívül egy lány sem ér 20 kavicsot🙂 hiába nyomják majd az irigyek a dislike-ot😅😅
Gréti egy életérzés, fogalom, fáklya a sötét éjszakában.
Rajta kívül egy lány sem ér 20 kavicsot🙂 hiába nyomják majd az irigyek a dislike-ot😅😅
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Róla mit érdemes tudni?Járt nála vlki.Köszi
juliusz78 · Újonc · Sziasztok! Az aproban hirdetőLilla hölgyről van infó valakinek. Jöhet privátban is
Kedves Gréti! Egy régi vendéged vagyok akit már egy ideje nem fogadsz a te állításod szerint azért mert vannak közös ismerőseink, én ezt a dolgot kizártnak tartom. Szerintem az lehet az oka hogy nálam elég sokáig kellett franciáznod mivel van olyan hogy nehezebben megyek el, mikor legutóbb akartam menni hozzád egyszerűen közölted hogy nem fogadsz és elküldtél biztos tudod ki vagyok. Előtte rendszeres vendéged voltam és soha nem volt probléma a legjobb szolgáltató voltál számomra (hozzáteszem elég sokaknak most is az vagy amin egyáltalán nem csodálkozok) példaértékű a hozzáállásod közvetlenséged kedvességed a külsőd pedig hibátlan de én ezek után csalódtam benned. Még egyszer mondom kizártnak tartom hogy legyenek közös ismerőseink. Tudom hogy hatalmas rajongótáborod van és meg sem kottyan neked ha elveszítesz egy vendéget de ezt nem gondolom fair dolognak hogy így elküldesz egy vendéget aki mindig normális volt veled. A franciás szösszeneted után éreztem késztetést hogy regisztráljak és írjak a fórumba, hozzáteszem nem az volt a célom hogy bántsalak ezzel mert azóta sem találtam nálad jobbat (szerintem nem is fogok) pedig keresgélek, csak szerettem volna ezt veled megosztani és a többiekkel.
Egyértelműen Gréti! Ő a magyar Susy Gala 😃
De van megegy hölgy aki most éppen itt van az pedig Zita ő is olyan mint Gréti csak picurka kivitelben.
Kedves Gréti!
Szerintem ez pontosan így van, jól megfogalmaztad, értelmes hölgy vagy az biztos.
(Időpont kéréssel még tartozom.)😊
GB köszi a hozzászólásod. A következő cél Nati 38-volt ,de kihagyom!!!
MILFHUNTER · Tag · Ha transzik játszanak nálad, akkor Barbie
Van közben nála szemkontakt is és nem csak a makkot kapja be.
Szubjektív persze, de mivel nem adott meg preferenciát, így az én általam ismert - jelenleg elérhető - lányok közül, szívesen ajánllak bármikor ;)
Ezen "jó" hírek után lehet, hogy a hirdetés is hamarosan tavaszi szünetre fog vonulni 😀
Gréti.
Sziasztok! Keresem nyiregyhaza legjobb franciáját. Kit tudnátok ajánlani?
igazad kedves laliba el fog jönni nemsokára az idő is hogy ők fognak hivni minket már ugy értem mert sok elmenti a számodat vagy tiltóra tesz ha esetleg nem mész el de olyan buták egy 1000 forintos szimkártya és már fel is veszi vagy nem tud megszivatni ha esetleg idő után bepróbálkozol nálla had üljenek ott a szobába nyugodtan már 15 percet nem is nagyon vállalnak na de még mindég vannak régi jó bevált hirdetők néha én is keresem a frisset a fiatalt de nem mindenáron ritkábban megyek inkább és a jó régi beváltakhoz egy dologra rájöttem de nagyon a járt utat soha nem adom a járatlanért
TISZTELT MAKKTÁRSAK!!
TUDOM NEM KÖTELEZÖ MENNI HOZZÁJUK DE AZERT NAGYON ELVANNAK SZÁLLVA MAGUKTUL EGYESEK.
AZ APROBOL HIVTAM FEL EGY HÖLGYET AKI OLYAN RÓZSASZÁLAKAT MONDOTT EGY FÉL ORÁRA HOGY SZAVAM ELAKADT KÖZBEN .JA ÉS PLUSZ MINDEN EXTRA!!! SZOVAL GONDOLKODJANAK EL EGYES HÖLGYEK MIT IS AKARNAK.
Sajnos Döniznél nem jártam annakidején. Volt pár jó élmény... Most van egyáltalán aki nem okoz csalódást Gabin kívül?
Gyenge a műsor és elég idegesítő, végig jár a szája, minden hülyeségről, ami téged pont hidegen hagy. Még csak masszázst vállalt amikor voltam nála.
N.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Járt valaki ennél a hőlgynél?Infot szeretnék.
Lacibetyár · Újonc · Mundenki magamból induli ki. Ha erre vágysz, menj el hozzá😀😀😀😀
Nyíregyházán is van ilyen😁
Nándi · Őstag · Pedig megérdemelnéd, hogy szendvics "betét" legyél kettőjük közt! :D