Sziasztok !
Debrecenben keresnék hosszú távra ,alkalmi jelleggel kiadó diszkrét ,tiszta helyet.Vagy társulnék egyedül dolgozó nőhöz .
Köszönöm ,ha valaki tud ilyen kontaktot.
Sziasztok !
Debrecenben keresnék hosszú távra ,alkalmi jelleggel kiadó diszkrét ,tiszta helyet.Vagy társulnék egyedül dolgozó nőhöz .
Köszönöm ,ha valaki tud ilyen kontaktot.
Sziasztok! Régebben Beatrix néven Nyíregyházán a stadion közelében hirdető fiatal vékony csajsziról van valakinek infója? Láttam Pesten is hirdetett, de már ott sem, esetleg abbahagyta?
Sziasztok! Régebben Beatrix néven Nyíregyházán a stadion közelében hirdető fiatal vékony csajsziról van valakinek infója? Láttam Pesten is hirdetett, de már ott sem, esetleg abbahagyta?
Sziasztok Debrecennek Timi37 és Méri 49 illetve Inez30 hölgyekről kinek van tapasztalata jöhet pmben,köszönöm ha kinn maradhat
Sziasztok!
Debrecen kellemes hangulatú kis masszázs kuckómban továbbra is várok kedves régi és új vevdégeim hívását. Általános nyitva tartás hétk. 08.30 - 15.00 ig. Bővebben telefonon illetve Debrecen Victoria Masszázs oldalon . Köszönöm szépen hogy elolvastad.pusy.
Sziasztok!
Debrecen kellemes hangulatú kis masszázs kuckómban továbbra is várok kedves régi és új vevdégeim hívását. Általános nyitva tartás hétk. 08.30 - 15.00 ig. Bővebben telefonon illetve Debrecen Victoria Masszázs oldalon . Köszönöm szépen hogy elolvastad.pusy
Ha nem vagyok fen ugyan ugy elerheto vagyok
Gondolj bele, milyen lehet szegénynek a negatív tapasztalat, ha ezt is pozitívnak írja 😜
Sziasztok Dóri29 nél volt valaki mostanában. 2020 óta fennt van de semmi infó. Jöhet priviben is. Köszi.
Azért mert kértem várj pár percet erre el húztál és le tiltottál hát te beteg vagy !!
Ok átfogalmazom: sokkal körülményesebb így véleményt írni, főleg, hogy megtalálja-e a kívánt célközönséget! Ld. az azóta eltelt idő tanulságait, a 'rengeteg' beszámolót pölö....
üdv:
spray
Mit ahogy hirdetők közt is:-))))
üdv:
spray
Ezt a pozitív tapasztalatokhoz irtad ? 😁
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Nem minden negativ beszámoló lejáratás!! Igenis van lehuzós, átverős hirdető! De persze van a vendégek között is aki nem 100-as..... :(
Igen, igazad van.... de...pl... be lehet linkelni a hirdetést es ki is lehet írni,hogy Nyiregyen xy hirdető jo vagy rossz tapasztalat ért, eddig is ha irt valaki rosszat ha akarta törölte a hirdetést vagy nevet váltott... lehet irsz valakiről es hiaba más megnezi a linket már más varosba hírdet de eddig is igy volt.... most is van pl nyiregyen egy nagyon lehúzos hirdető aki 10 vendégböl 10 et húz le.... persze igazad van amikor a városok forum ment akkor átláthatóbb volt a fórum... én se örúlök ,hogy lezárták a forumot, de tenni ellene nem tudunk sajnos!
Üdv! Azt javasolnám hogy itt az egész fórumot érdemes lenne megújítani, illetve megreformálni hogy bele lehessen látni rendesen, mert így hogy több topic bezárt, abszolút felfordulás szerű a dolog. A városok szerinti topicot is érdemes lenne megnyitni, és javaslom úgy, hogy a moderátor jóváhagyásával lehessen megjeleníthető az adott bejegyzés. Vagyis nem lenne egyből kint a bejegyzés majd csak elbírálás után, ezáltal megelőzhető lenne minden mocskolódó, lejárató bejegyzés itt az oldalon.
Kérem vegye fontolóra a tisztelt szerkesztőség a dolgot.
Ez engem is érdekelne, főleg Liza(30) és Izolda (Kaposmérő)
Sziasztok !
Volt e itt valakinek újabban bármiféle jó tapasztalata bármelyik Kaposvári hírdetővel ?
Előre is kösz !
Szia!
Privátba küld át a számod.