Pár éve voltam nála, mikor Zegre jött rövid időre. Nem estem hanyatt:-) Szerepjátékra mentem, semmi durvulás, főnöknő - beosztott, kis kézimunka, kis láberotika... Egyszer elment.
Pár éve voltam nála, mikor Zegre jött rövid időre. Nem estem hanyatt:-) Szerepjátékra mentem, semmi durvulás, főnöknő - beosztott, kis kézimunka, kis láberotika... Egyszer elment.
Kedves Michelle! Megcsodálnálak téged is! Hirdetsz most? Kérnék több infót Tőled akár ide akár privátban!
Sziasztok!
Csak hogy valami értelmeset is írjak ide ... :)))
Pár hozzászólással ezelőtt igértem hogy, a következő beszámolóm Anikó26 és Dóra25 lesz, ez nem így történt mivel közben máshol is jártam (azért írom meg a beszámolókat, mert nekem is jó volt hogy elolvastam kihez érdemes menni,amikor még nem voltam egyik hölgynél sem nem feltétlenül a lányok reklámozása vele a célom) ÉSAMITÉNIGÉREKAZTBEISTARTOM (csak néha pici csúszással) úgyhogy tessék:
Tehát aki 3as élményekre vágyik ez nekik szól:
Dóra25: Nála már sokszor voltam, írtam róla nem akarok papagáj lenni, aki kiváncsi rá mit írtam keressen rá a fórumon. Röviden: Jó nő,kedves,nagyon rendben van
Anikó26: Nála még nem voltam külön, tehát nem tudtam milyen lesz. Szép mellek, kerek popsi, csinos leányzó, de ami nagyon megfogott az az arca. Nagyon szép arca van, nem is gondoltam volna. Még mindig a hatása alatt vagyok!
Elküldtek zuhanyozni, visszamentem a szobába Ők már az ágyon vártak szexi fehérneműben. Amitől meg is szabadultak nemsokára :) Két feketehajú szexi fehérnemüs vadmacska fekszik az ágyon, hát oda voltam meg vissza :) Szóltam nekik hogy csak óvatosan... ne szedjenek szét ..:D Mosolyogva beleegyeztek.
Bevetettem magam "közéjük", hú amit én kaptam... igazából erre számítottam! Kényeztetés felsőfokon! Nekem nagyon tetszett! A franciájuk kicsit más stílusú de alapjaiban mind a két hölgynek 10/10-es tudása van hozzá. Egyébként francia közben szexi dolgokat műveltek, hogy ezzel is fokozzák a "hangulatomat".
Aktusra Dóra25-el került sor, de Anikó sem fog kimaradni, csak még nekem vele "ismerkednem" kell úgy gondoltam. Majd később.. Egyébként nagyon tetszett az egész program menetben az, ahogy mind a ketten foglalkoztak velem és most ezt szó szerint értem. Nekem ez a legfontosabb, ha nem foglalkoznak velem oda többet nem megyek az tuti, de itt ilyen probléma nem volt! :)
Én elégedetten távoztam! Ajánlott páros!
Tuti megyek még :D
Tisztelt Hirdetőnk és Látogatónk!
Kérjük ezt a vitát ne itt folytassák.
Megértésüket megköszönve
Barbara 40:valós értékek???
Voltam Liánál! A kép(képek) valósak! Hely diszkrét,szobában erős félhomály. Nagyon csinos,vékony,formás,kedves! A hozzáállás szuper! Fül-mell csókolás,szemedbe néz a fr*ncia közben,figyeli a reakciódat,símogat,körmével finoman izgat,finom mindenhol.Gyönyörű látvány ,aktív közben! Ellenérték helyi mértékű.
Sziasztok. Valamiben Igen igazat adok..de ha Valaki nem jön be.mert lattad, hogy gondok lesznek ,már az ajtóban lattad.akkor miért maradsz? Senki nem kötelez. Vagy ha maradsz akkor ne reklamàlj..Ez olyan mint mikor bevásárlás után vissza megyek , hogy nem láttam., mit vettem és penészes. Nálatok egy gond van,, hogy minden gond. Én itt vagyok több éve. Hála istennek még panasz nem volt. De fordítva Igen. Bejelentkeztek, és sokszor elfelejtenek ejönni a vendégek. Ritka esetben kapok egy sms-t de nem jellemző. Es ez mostanában egyre felkapottabb. A másik ! Ha én elmondok mindent a telefonba. Miért van az, hogy a sz*lg*ltatás után vakaőrzik, hogy nincs nála annyi. Megbízók bennetek de ezt el is várom. Szerencsére ebből kevés volt. Nektek is kicsit gondolkodni kellene és nem szapulni mindenkit. LEHET ! HOGY AZ A SZ*LG*LTATO CSAK NEKED VOLT JÓ! MERT AMIKET ÍRTAK! HOGY LEH*ZOS CSILLA35 az véletlen? ? Üdv. Szandi
u. Ezek után mindenkiben lehetne bármi rosszat találni. Sok fórumozó ezt élvezi. De a legtöbbje sz*lg*lt*tó .
Van akièrt èrdemes, van akit megèrnè itt tartani.
Valaki el tudná mondani nagyvonalakban, hogy bianka 24 és niki 35 mit vállal? Nem nagyon érem el őket ttelefonon, érdemes e tovább próbálkoznom. Akár itt akár privátban! Köszönöm!!
Kedves Michelle!
Úgy gondolom, azt "reklámozok" akit és ahol szeretnék. Ezt leszámítva inkább tapasztalatot osztottam meg és ha már itt tartunk ki hagytam valakit. Amikor Kecskeméten volt - voltam Szidinél is. Ő is rossz tapasztalat, úgy néz ki mint a képeken, de semmit nem akart csinálni mert másnapos volt, amit elfelejtett közölni de legalább egy hót béna masszázs és egy közepesen összecsapott fr*ncia (ez nem volt rossz!) majdnem pesti *rért elég rosszul érintett. Nem csaptam ki a balhét, mert úriember vagyok.
Nem túl hihető egy olyantól aki a komment előtt regisztrált be
Gondoltam, a tradíciókkal szembe menvén, a húsvét hétfőt egész másfajta locsolással koronáznám meg. A szűk kínálatból kb a következő tapasztalatokkal okosodtam:
Denisa (19): Csak beszéltem vele, többször. Kolléga korábban ugyan nem magasztalta az egekig, de nekem a beszélgetés(ek) során baromira bejött. Ez mondjuk ilyen apróságokon is múlik, hogy 'bocs, most nem tudunk beszélni, visszahívnál fél óra múlva?' Szóval első benyomásra fejben rendben látszik, azóta is próbálok vele egyeztetni, sikertelenül, de nekem kell ez a lány, szóval kitartó leszek. :)
Roxy (21): Annyit mondok, hívjátok fel, érdeklődjetek a rózsaszálak felől, hátha nem dobjátok le a láncot. Kíváncsi vagyok, mit nyújt azon a 'színvonalon', amiért kb Amsterdamban tudnék egy jó kávézóban betépni - repjeggyel együtt. Én kész lettem volna aranyárban bevállalni, de épp nem ért rá (ő sem..) Hátha rázizzen, hogy nem Dubaiban van.
Dórcika (30): *** moderálva ***
Igaz a hölgy az ***moderálva*** hirdet, de hátha érdekel valakit!
Hali Kedves Makktársak!
Megfogadtam, hogy aktus és beszámoló írás között várok egy napot, de most sem bírtam ki (2.alkalom) :-)
A kisregényem tárgya : GINA
Ha valakinek túl hosszú lapozzon a beszámoló végére ...
Régen jártam szolgáltatónál, mert a pénztárcám nem nagyon engedte. Na de ma összejött...
Az egyeztetés nem volt egyszerű, mert a hölgy nyitva tartása a mostani időbeosztásommal nem igazán esett egybe. Kínomban már több lányt felhívtam, és Ők rengeteg extrát beígértek, de a Gina hangja, és hozzáállása maradásra KÉNYSZERÍTETT.
A hely tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető (Újgyőri főtér közelében).
A hölgyről eddig csak jót hallottam, ezért elég magasra állítottam a mércét. Mivel régen jártam már lánynál, ezért (akár egy első bálozó) nagyon izgultam. A hirdetésen látott kép nem éppen a zsánerem, de a telefonbeszélgetések alapján egy nagyon pozitív hozzáállást valószínűsítettem.
A lakásba érve meglepődtem. A leányzó szép szőkés hajfonat, nagyon kedves fiatalos arc, és tündéri mosoly. A képek alapján másra számítottam... Nekem pozitív csalódás volt.
A tűsarkú, a szexi fehérnemű még vonzóbbá varázsolta. Itt jegyezném meg, hogy ha egy buliba látom a leányzót, és a körülmények is engedik tuti ráhajtanék. Nem mondom, hogy a legszebb lány a városban, de nagyon szép, és van valami hihetetlen pozitív kisugárzása. És ez még az aktus előtti véleményem volt :-)
Laza csókkal kezdetünk, miközben finoman simogattuk egymást. Ha alpárian fogalmaznék azt kellene mondanom: „.. itt már állt a f@szom mint a fagyott kutya lába...". Pedig ez csak a bevezető volt... Az ágyba kerülve következett a java... A lány francia tudása valami hihetetlen... Lágyan kezdte, de rákérdezett, ez így jó, vagy inkább keményebben szeretem... Mondtam nekem tetszik, nézzük meg mi a keményebb. Na srácok ez valami hihetetlen volt! A finom és a tövig benyelem francia összes változata megvolt, és végig szemkontaktussal !!!!!! Volt már, hogy dicsértem hölgyet a mély torkos franciájáért, de nálam ez vitte a prímet. Igaz azt mondta, hogy az adatlapján azért nem pipálja ki ezt az opciót, mert „nála ez szituáció függő". A francia tudása klasszisokkal felülmúlja az utóbbi idők Miskolcon tapasztalt élményeimet. És még csak ez után jött az aktus. :-) Itt jegyezném meg, hogy végig figyelt rám. Az aktus pozitúra kiválasztásakor (számomra) fontos szerepet játszott, hogy szemkontaktusba maradhassak vele. Hihetetlenül huncutul, néha kéjesen tud az emberre nézni, és ez nagyon durván felizgatott, így a kedvenc pózom (saját hibámból) kimaradt. A lány aktus közben nagyon, de nagyon aktív. Néha még nekem kellett rászólni, hogy most ne mozogjon. A végkifejlet (kérésemre, mivel régi vágyam) egy „letérdelek eléd és lesz..plak" pozitúra volt. Na még itt is vagy szemkontaktus, vagy mellel lábsimogatás, vagy hullámzó testmozgás, vagy valami extra minden pillanatban volt. Hihetetlen! Orgazmus közben kb ½ kilót fogytam. Még most is feláll a farkam, ha rágondolok. Akkor meg kb 5 percet remegett a lábam, és csak a levegővételre gondoltam.....
Aktus után (bár már bőven jelárt a kif*z*tett 1 óra) kicsit beszélgettünk. Gyors tus, és öltözés.. A fürdőszoba mániásoknak elmondom, hogy tiszta fürdőlepedőt kaptam, és ami tetszett, hogy volt férfi semleges szagú tusfürdő is. Felöltöztem, és néhány csókcsata után elértem a bejárati ajtóig. Itt a leányzó megjegyezte, hogy kapok még valamit? Mire én újra megcsókoltam... Mire Ő ez se rossz de én most másra gondoltam....
... basszus ekkor jutott eszembe, hogy még nem f*z*ttem.
Ez nem igazán szokott velem előfordulni :-)
Ha olvasod Gina ezúton is elnézést kérek!
Lehet kicsit elfogult vagyok, hiszen ismertek! Csók, hosszú szőke haj, vékony lányok, és tűsarkú mániás vagyok, és ebből szinte mindent megkaptam :-)
Az esetleges utólagos kérdéseket megelőzve az ***moderálva*** (higgyétek el nagyon megéri).
Összegzés:
A hölgy Gina
Egyeztetés 8/10 (Már régóta kerülgettük egymást, de csak összejött)
Lakás 9/10 (Tiszta rendezett lakás, kényelmes ágy, szagtalan tusfürdő,stb)
Lány 8/10 (10 est még senki nem kapott..A képeinél sokkal jobban néz ki, aranyos arc, stb)
Szolgáltatás 9/10 (Totál barátnő feeling, odaadó NAGYON PROFI szolgáltatás)
Elszámolás 10/10 (utólag f*z*tve)
Ami kimaradt:
Előny:
A hölgy nagyon profi, nagyon aktív. A francia tudásának tárháza igen nagy, és mindegyiket nagyon-de nagyon profin műveli. Ennél kellemesebb mély torkost még életemben nem kaptam (bár lehet ezt ki kell érdemelni XD). Jól adja elő, hogy élvezi. Nem vagyok lepedőakrobata, nem ringatom magam hiú ábrándokba, totál elhittem neki, hogy élvezi.
Hátrány:
Nekem kicsit kiesik a helyszín...
Nálam a Miskolci Top3-ba bekerült! Szerintem ajánlott kategória.
Kellemes napot!
/ kefe /
Niki35 és Bianka24 müvésznöket bátran ajánlom...
Üdv.
Nagy a csend, gondoltam megtöröm egy élménybeszámolóval.
Detti(25): Telefonba kedves. Helyszín az adóhivatal környéke, mellékutca (nem túl biztató). a lakás elmegy, bár van benne mászkálás és a fürdőben vannak gondok a víz hőfokával.
Maga a lány kedves figyelmes (üdítő kínál, miegymás) a képeken ő van, de azért erősen jól sikerült képek, a valóságban kissé molettebb, "barnább" pocak is van bár nekem személy szerint ez a típus bőven belefér (sőt!). Nf volt a versenyprogramban, érzéssel, kellemesen csinálta, és még a szigorúbb román bíró is 10/8 adta. A végén még kis beszélgetés, és el is ment az idő. (teszem hozzá nem sürget, nem nézegeti az órát). Összességében azt lehet mondani, egy kellemes élmény volt.
Több hirdetése van fenn más néven is (talán berni(25) az egyik).
Ma meglátogattam Lia(24)-et. Hát a szavam is elállt. Ő tényleg a J.h soron rendel. Lakást nem mutatom be, nem is nagyon érdekelt volt mi elterelje a figyelmem bármiről is. Ő egy tünemény. Már ahogy a telefonba beszél levett a lábamról. Személyesen sem volt mást. Közvetlenség 10/10, hozzáállás 10/10, kinézet 10/10. Személyes vélemény természetesen, de én már alig várom, hogy mikor tudok újra menni. Vigyázni rá!!!
Hmm
Hi.
Csak egy kérdés bodys nöhöz még nem volt szerencsém a Bonni egyébként szex közben hogy viselkedet. Az érdekelne aktiv-e vagy elvàgodik és kamun nyög hogy u de jó neki.
hello mindenkinek aki meghirdeti magát ezen az oldalon az legyen már szíves saját képpel hirdetni mert már unom hogy az x.-dik csajnál is megfordulok és szépen haza megyek mert nem az van élöben mint a valóságban.
na kkor kezdeném is mira37 egy jó alkatú szép nö egy teljes test maszást kapsz töle a végén egy kellemes szeretkezésel nincs idönézegetés csak kedveség és odafigyelés az árak teljesen rendben vannak még azt is mondhatnám túl olcsó,a csengeryben rendel a hölgy 10/7 a technikája és a sex 10/8-as lakás 10/6.
a másik rebecca24 ö az ibolya úton található meg szép rendezet hely csakk masszás van de a végén kézi levezetésel már ha igényled de a masszás mindenért kárpótól,a hölgy 10/8 a lakás 10/9 az *r pedig súlyos de egyszer kibirható.
és végül bella 21 a deák téren rendel a hölgyemény csakk masszást igér ennek elentétje egy gyors numera az *rai rendeben vannak de a hölgy kicsit súlyosabb a kelleténél a hely 10/7 a technikája és a sex 10/6.
hát enyit sikerült a múlt héten de ha tudtok egy megbizható kedves hölgyeményt aki nem ver át a kamus képeivel és még korrekt az *raiban és megdolgozik a p*nzéért akkor légyszives irjátok már le,köszi.
Sziasztok!
Dius és Tifani isteni páros!Őket ajánlom!Azoknak a társaknak is akik kicsit mást szeretnek.:-) Enyhe domina,fétis....stb.Tényleg jól éreztem magam náluk. :-) Ja és nem csillagászati az ..! :-)
Örülnék ha más is osztana meg infókat,hogy kikhez érdemes menni! :-)
Még bevállalósabbak közt:Andika,Tina,Bellus.
Akiket tudok.
Szívesen! ;-)