Fadarab effektusú csajokat keresek. Tud valaki ajánlani egy pár jót? Megköszönném.
Fadarab effektusú csajokat keresek. Tud valaki ajánlani egy pár jót? Megköszönném.
hali!
Virág 22-t ajánlom mindenki figyelmébe, istenes test, kerek popsi, formás cicik, gyönyörű arc... stb :) nem fogtok csalódni
hy!Niki 38 és Kitty valami infot tudtok? köszi.
FORRÓ franciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!! HOTELBE IS MEG LÁTOGATHATLAK!HÍVJ ÉS MEGYEK!AKÁR HOZZÁD IS! Puszi! MINDENKIT TISZTELETTEL KÉREK!!! SZÁM KIJELZÉSSEL HÍVJON!! KÖSZÖNÖM!!! HÉVÍZEN IS MEGTALÁLSZ! SPECIÁLIS BAMBUSZ MASSZÁZS!!NE HAGYD KI!! PUSZI:VIKI
A DOMOKOS LAJOS UTCAN KERESEK!!SEGITSETEK S.O.S-BE!!KÖSZÖNÖM!!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Jártam Zsófinál aki a telefonban fiatal csinos nönek adta ki magát de amikor felmentem hozzá egy öregasszony nyitott ajtót és bemutatkozott,hogy ő Zsófi
Ez az asszony nyugdijba is vonulhatna már.
hali.Maja25 lehet ugyan az a személy a telefon szám mindenesetben ugyan az
Sziasztok!
Maja 21-ről nem tud valaki valamit? Már hetek óta eltünt. Elég sokunknak volt a kedvence, ha valaki tud róla, akár privátban is érdekel. Köszi.
Sziasztok!
Zselykénél még nem volt senki aki megosztaná a tapasztalatát?
Sziasztok.Ági44-nek az elérhetöségét tudjátok.választ privibe.
Kimoderáltak Debrecenben :o
Itt mindenki ápolónő. :D
Kedves régi és leendő vendégeim!:)
KEDDTŐL ELÉRHETŐ VAGYOK!:) SOK SZERETETTEL VÀRLAK TITEKET!!!:)
Celldömölkre jöhetne már egy igazán szexi, fiatal csajszi!!!
Ne vitázzatok tovább, inkább írjátok le véleményetek, ha van valakinek bármi tapasztala a következő lányokkal:
Cher(35), Kittike(30), Andrea(22), Barbie(22), és végül Sissy(20).
Köszönöm válaszotokat előre is! :)
Sziasztok!
Tudnátok egy kis véleménnyel szolgálni Kittike(20)-ról, Vicuska(30)-ról és végül Nina(26)-ról? Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Eddig itt volt nálatok Kittike(20) a képeken egy kis aranyos szőke lány. Tudtok esetleg róla valami infót adni, volt valaki már nála? :)
Vannak olyan lányok akik éjszka is dologznak?
Érdekes. Akkor miről is beszélgessünk a Kecskeméti fórumban?
Időjárásról ?
Wjdks megint eltüntél!
Egy buliban vagyok a haverokkal, épp a régi dolgokat elemezzük :D
Nézd mit találtunk a jutubon: Ali G Legyen ön is drogtulajdonos
Retro party van :D
Gondoltam beírok mert nagyon lehalt a fórum. :)