Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés Fórumban tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés Fórumban tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Szép vagy!
Áramlik belőled a kultúra. Nem küldhettél ki hiszen 20 perc után saját magamtól távoztam. Kérlek ne beszélj ostobaságokat elfog dőlni az a fa. A viselkedésedet tükrözi az aznapi produkciódat. Nem csüngök a fórumon érdeklődöm és infokat osztok
Ma valahogy ráértem :) Azért a többieknek elmondhatod miket írtál privátban vagy másoljam be:? Család meg ilyenek óvatosan. A magán életünk legyen tabu érted!
Normális pasi vagyok. Ez a válaszom kérdésedre. Itt mind azok vagyunk . Nem csak azért jár valaki k*rvázni mert egyedül él.Van társaságom tudod te azt nagyon jól. Tiszteletlen vagy és h*zug. Olyan sokat kérdezgettél mikor nálad jártam és van valakid? Rémlik valami ? Én normálisan álltam hozzád de látom semmi nem fog azon az indián lelkeden. Szépen megkérem a Szerkesztőséget figyeljenek oda a privátban zajló beszélgetésekre is .Köszönöm!
Nemzavar hogy hirdetőként szóltál hozzá? Most mért nem teszik ki a szerkesztőség Kérjük az önreklám mellőzését! Ennyire nem megy az üzlet?
Kedves tomika25! Csak sajnálni tudlak valószinű azért vagyok csalán a s*ggedben mert annyira b*zletél, hogy kiküldtelek, de ennek ellenére te mindenki felet érzet magad. Ha épp *szü ember lennél akkor nem csügnél egésznap a fórumon. Magányos vagy még az öröm lányoksem csipnek a p**zedért. Inkább azzal legyél elfoglalva hogy meg kedveltesd magad. Bár a b*nkókat nagyon nehéz.
Picúr! Nem tudom,nem voltam még a Grétinél,de anno mindenki azt írta róla itt is,meg nekem privibe is,hogy nem 26 éves,hanem vagy 36. Erre értettem az örökifjút. :) Azt megértem még talán,ha valaki 1-2 évet letagad,de a 10 már sztem sok és vmilyen szinten hülyének nézés. Attól,hogy kiírná,hogy 30+ os,nem lenne sztem sokkal kevesebb vendége. Nem az évek száma a döntő,hanem a hozzáállás és a teljesítmény,lásd pl Gina40. Sokan amúgy a 30+ osokat keresik. Arról nem is beszélve,hogy ajtónyitáskor becsapva érzi magát az emberfia és úgy van vele többé nem megy vissza és nem a kor vagy külső miatt,hanem az "átverés" végett. Na mindegy végülis,ő tudja mit ír ki. ;)
Két hozzászólásodból két mondat:
Nekem eddig ő vált be a legjobban! Tehát több lánynál is kellett járnod, ha ezt mondod...
Fiúk,Zsani 31-nél voltam,másnál még nem! de ő vált be a legjobban... :) Ez kicsit ellentmondás...
Tul sok itt a menedzser az a baj :))
Kedves Férfitársaim!
Tegnap meglátogattam Szombathelyen Zitácskát. Hát kérem a fotók valódiak, hozzáállásra nem találok szavakat.
Én még ilyen csodálatos Nővel nem találkoztam. Amit megbeszéltünk megtette, nem sürgetett, türelmes volt és ami nagyon fontos, hogy olyan inteligens jól szituált akivel lehet beszélgetni is. Végre nem csak egy női testtel találkoztam, hanem egy érző finom lélekkel is.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!
Na ja,hát nagy a konkurencia :D
Ajaj, úgy látom valakinek elgurult a gyógyszere. :)
Bakker most látom visszajött a régi Klaudia21 is a szőkésre gondolok. Új identitás
Dia19 :)) meg a régi száma komoly.Bocs a sok írásért de ma szabin vagyok:)
Erre azt kell mondjam, hogy ha ezt hagyod, akkor úgy kell. Nekem is volt ilyen esetem, csak abból nem lett randi.
Egyébként pedig ha ennyit jársz lányokhoz, talán írhatnál beszámolókat is akár ide, akár másik oldalra. Nem rémlik hogy túl sokat olvastam volna tőled, sőt...
Sikerült megtalálnod Emesét? Őt keresem én is.
Ismertek autós kalandra kapható vékony hölgyeket a közelből?
Emeséről tudtok valamit? 40-es, vékony, szőke csajszi, a Léva közben r*nd*lt.
Olvass vissza! Van róluk sok beszámoló!
Vissza, de minek? Egy f*llért nem ér!
Hali!Annáról tud valaki valamit,volt már nála valaki?Érdekelnének a részletek meg persze a csaj is!:)
A flegma pasinak élvezkednie kéne menni a hölgyhöz, Nem? Egy odaadóan hirdető hölgyet aki megtesz mindent azért hogy jót adjon a hozzáérkezőhöz azt nem szabad bántani!Van ilyen hölgy?
Nah a másik Lacika istennőként említi 3 hozzászólással.
Elég átlátszóak vagytok :)))DD
Csináljatok még egy pár regisztrációt!
Arc nélküli megnyílvánulók titokban hirditek a milyenségüket, zárt ajtók nehézkes bejutás, Mint ahogy ők se tudnak megnyílvánulni, nőiesen felvállalva p*nz*rt k**válkodnak.
Ez a tuti nekik, drága jó pasikkal ezt teszik. Az biztos ha nincs senkije az embernek akkor ez természetesnek tűnik ,hogy választ egy szép csinos fiatal lányt és elmegy hozzá. Tisztelet a kivételnek, de VAn ilyen ?