Köszönjük. Kár hogy Veronika(25) nincs. :)
Köszönjük. Kár hogy Veronika(25) nincs. :)
Sziasztok.Én is Emesét keresem, tud valaki segíteni,elöre is kösz.
Tipp!
Aki *r/érték arányos sz*lg*lt*tást szeretne, keress DIOR-t. Nekem volt szerencsén találkozni Vele.
Nevetséges szano amit müvelsz.ki be lépegetsz több néven.áTLÁTSZÓ
Nem értem mi bajotok van a Szanóval, szerintem ti egyáltalán nem ismeritek mert akkor nem irnátok róla ilyen hülyeségeket..Egy biztos én nagyon jól érezetem magam vele, nem nézte soha az időt addig maradhattam ameddig akartam. Egy kedves, értelmes csaj aki nem érdemli meg hogy ilyen hazugságokat irjanak róla.Ennyit akartam mondani, ja és még annyit hogy én nem Szanó vagyok hanem csak az egyik elégedett vendége..További szép napot!
Üdv!
Egy kis élménybeszámoló:
Veronika (25): Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Pár napig Nati néven volt, de már visszaváltoztatta. Többször is voltam nála a nagyon magas házban. Telefonba kedves hangon beszélt. A lakás a szokásos, papírvékony falak, stb. Ajtónyitás után, szobába lépve megajándékoztam, majd zuhany, ahol nehezen folyt le a víz, megkínált üdítővel, majd belecsaptunk a lecsóba. A leányzó élőben is kedves, értelmes, lehet vele beszélgetni, fiatalabbnak néz ki a koránál. Széparcúnak találtam, vékony, csinos. Mellei átlagosak, a popsi viszont nagyon formás, ahogy a képeken is látszik. Olyan kislányos puncija van, nyami. :) Franciska egész kellemes, jól mozog lovaglás közben is. Ha jól emlékszem, egyáltalán nem nyikorgott az ágy, ez ritka. Összességében 9/10. Azt gondoltam, ennél már nem találok jobbat, csakhogy hétvégén, amikor megint kanos lettem, épp nem volt elérhető, ezért a választásom Zsuzsira esett, következzen hát ő:
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Zsuzsi (18):
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Az iható folyadékkal teli torony környékén jártam nála először, a páratlan oldalon, de azóta kicsivel arrébköltözött valami csilingelős utcába. Ha valaki az adóügyeit intézi, akkor is beugorhat hozzá, mert közel van. :) Telefonba kedves hangon nagyon korrekt tájékoztatást kaptam tőle. A lakásban nagy csend honolt, szerintem egyedül volt, nem kérdeztem. Ahogy megláttam, majd leesett az állam, még csinosabb, mint a képeken, és magassarkúban magasabb nálam, pedig én sem panaszkodhatok a 182 centimmel. Élőben is nagyon kedves, értelmes, beszédes. Szokásos ajándékozás, majd zuhany után kezdődhetett a móka. Egész jó a kecó, csak a vízrendszer kicsit fura, alig jött a melegvíz. Ha jól számoltam, 14 törölköző közül választhattam. :) Csini ruhácska volt rajta, azt hiszem azt hívják babydollnak. Kértem, hogy maradjon rajta, így még izgatóbb volt. Bájos arca és beszédje van, feszes hasa, már amennyire a ruhácskától, félhomályban láttam, és nagyon formás, gömbölyded popsija. Mellei nem túl nagyok, de feszesek, tenyérbe foghatóak. Az ágy nagy, kényelmes, csak ha jobban mozogtam, kicsit nyikorgott, de szólt a zene, az elnyomta nagyjából. Franciska szintén kellemes. Első alkalommal nagyon jól mozgott lovaglásnál, legutóbb már kevésbé, mert izomláza volt, de ezt megbocsátom neki. Az a bizonyos testrése szintén szép, kislányos, és jó szűk! Kutyuskánál ha összezárta a térdét, úgy szorított, alig tudtam mozogni, de én pont ezt szeretem. Összességében 10/10.
Mindkét lány a hasán feküdt, összezárt lábakkal, én meg felül, mikor kiengedtem a tárat, Zsuzsinál a szűkös hely miatt nagyon nagyot élveztem. :) Időt nem nézik, én mindig félidőre mentem. Ilyen jó kombót egymás után életemben nem fogtam ki eddig, bátran tudom őket ajánlani, teljesen kezdőknek is, kár hogy nem egy helyen tartózkodnak.
Remélem tudtam segíteni a választásban, tessék vigyázni rájuk! :)
sajnos Lilut még nem értem el,van még olyan hölgy akihez érdemes elmenni?
Jó meglátás Gróf és milyen igaz. ;)
Ez igy van ! :) pontosan ! :)
Tudod egyszer töröltem magam az oldalról!!!---tudod hogy van ez néha megcsömörlik az ember!!
Üdv az Uraknak!
Az alábbi hölgyekről szeretnék véleményt/tapasztalatot kérni, akár privátban is szívesen venném: Dalma 35, Jenny 28, Vivien 26, Sziszi 33, Nóra 22.
Előre is köszönöm! Üdv
Egyértelműen Lilut.
Nincs értelme feketepako.Soha nem fogja belátni ,hogy vagy 10 néven irogat és nincs egy férfi sem ,aki védelmére kelne .Ezért is annyira átlátszó.Ő saját maga irogat,pedig attól nem lesz se szebb se jobb.Hagyjuk,had irogasson és legyen abban a hitben ,hogy ő a legszebb a 80kg körüli kategóriában .
Én voltam nála, azért írtam. Egyébként Gina több mint tízet tagad le.
köszi
Lilut.
Hiába találja meg, nem használ, a hülyeség nem gyógyítható.
Uraim Sydny uj kepei csodalatosak.. elmeny nezni is....imadom...csoda no...sirnak az egben az istenek mert egy angyal leesett kozenk.... :)
Lilut vagy Daniellát érdemesebb meglátogatni?
Jó az ízlésed, hasonló a véleményem, ajánlott sz*lg*lt*tók.