Köszi Gróf! ;) Amúgy egyetértek,amiket írtál.
Köszi Gróf! ;) Amúgy egyetértek,amiket írtál.
wjdks, ez elég rossz hír a hölgyeknek:D mármint akik otthon vannak :D persze, szinte mindenki tagadja amugymeg én nemfizetős lánynál még életelmeben nem jártam .. :D mindegyik csak a pénzt viszi :D vagy a mastercadot! :D
sziasztok én egy fiatal max 30 éves csajt keresek hattalmas kemény dudákkal valakit tudtok? köszi
Annabell, Korina, Mandy. Mindhárman ajánlottak, a többi rajtad múlik.
Még az,hogy bukta! De ez a megfogalmazás "oda teszed ahova csak akarod" :D
Helló mindenkinek!
Tudtok ajánlani valakit a mostani felhozatalból?
Kihez érdemes menni?
Köszi Nektek!
Bukta van és kész tessék méltósággal viselni! Utólagos magyarázkodás annyit ér mint háromnapos hullának a csók!
Sziasztok! Zsani20-nál jártam pár napja. Sajnos csalódottan távoztam. Megbántam, hogy nem fordítottam hátat mindjárt az ajtóban. A higiéniával és a hozzáállással komoly problémák vannak.
Szuper kis forum csak aza baj hogy az emberek nem segítenek egymásnak hanem szurkálódnak
meg beszólogatnak ennyi energival irhattál volna számokat is :))))
Való igaz Gibson,nyitott szemmel és füllel kell evickélni ezen a terepen. ;)
Boti! Épp most beszélünk a név és helyváltozásokról. :) Amikor hívtad még Lilla volt,mire hazaértél már Vivien. :)) És egyetértek,valóban nem egy vendégcsalogató viselkedés,amit leírtál.. Nem tudom mi változhat folyamatosan 1 perc alatt!? :) Picit túljátszotta a szerepét a leányzó.
Gróf! Annyiban javítanálak,hogy azt nem mondtam,hogy csak és kizárólag a kamu lányok váltogatnak várost,szóval ilyen szempontból abszolút nincs előítéletem. :) Barby28-nál voltam már és Kitty38-nál is,mindkettejükkel meg voltam elégedve. Ők valóban hol itt-hol ott tűnnek fel. Inkább csak arra akartam célozni,hogyha egy lány jól csinálja,amit csinál,kedves,vmilyen szinten értelmes és aránylag jól néz ki,akkor pl egy Nyíregyháza simán "eltartja",nincs szüksége arra,hogy világjáróvá avanzsáljon. De persze ez mindenkinek a szíve joga,hogy utazgat vagy sem,a lényeg ,hogy jól szolgáltasson csúnyán mondva. :) Az úrfiúi igények nagyjából hasonlók Piricsén és Londonban is. ;) Na de amiből kiindult ez a beszélgetés az gondolom szted is igaz Gróf: Egy Nyíregyen dolgozó,gyakorlatilag csak pozitív hangvételű kommenteket kapó lánynak,nincs értelme X idő után elkezdenie nevet változtatgatnia hetente,miután már megszoktuk,hogy ő "Erika". Az utóbbi pár napban-hétben már legalább háromszor cserélt nevet. (legalábbis amit én láttam,lehet több csere volt,csak azokról lemaradtam) :)
Bár nemrég regeltem ide,de a kezdetek/2010/ óta figyelemmel kisérem a fórumot.Gróf Kurátornak igaza van.
Egy fénykép sorozatból,egy telefonbeszélgetésből,egy képháttérből,egy cimből az öreg harcosok
már le tudják-tudjuk vágni hogy ki-merre-hány méter!
Úgyhogy Gróf úr a szösszenetedre csak annyit tudok írni:ÁMEN!
Ezért volt jó Léna mert ő nem utazó lány volt!!! Mindig lehetett hívni és megbiztató volt!!!
Ezt azért én se gondoltam volna :D Pedig gondolkoztam rajta,hogy meglepem :(
Sziasztok! Nem tudom, hogyan írjam le a mai napot, talán a tegnapi eseménnyel kezdek! Felhívtam Vivient akit mikor hívtam még Lilla volt aztán változott a neve! Meg kèrdeztem a lehetőségeket amit szépen el sorolt de ki hagyott pár dolgot, hogy azt majd személyesen! Aztán, hogy mennyivel előtte kell szólni hogy mennék, azt mondta 5-20 perc neki mindegy, mondom oké akkor reggel hívlak! Eljött a reggel, 8,50 perc hívom, bemutatkozás,kérdezem mikor mehetek azt mondja 9,30-ra az nekem nem jó, erre ő hívjam vissza 1perc múlva, visszahívom, azt mondja újra mehetek diktálja a címet ha oda érek hívjam újra, oda érek hívom,mondom ki vagyok nem érti mondjam újra el mondom ő erre megint ezzel felel, hogy hívjam vissza 1perc múlva! Otthagytam, szerintem ez nem a vendég csalogató viselkedés!!! Nem nagyon szoktam írogatni de rendszeresen olvasom a fórumot!De ezt nem tudtam!kihagyni!
A tegnapesti csevegésünkre ez a korona!! Ez igazán szép volt Nicol :D :D
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Nicol48
Sziasztok! latom itt lehet velemenyt irni a holgyekrol. En tenap latogattam meg Nicol48-at.Csupan annyi velemenyem lenne rola, hogy a fr*nciaja isteni es oda teszed ahova csk akarod.Nem nyavog es birja a starapat korat meghazudtolva. Velem nagyon kedves volt es tenyleg nem nezte az idot.
Merem ajanlani nekem 10/8.
Jah és nem 20-30 lány van itt Nyíregyen,mert csak ezen az oldalon van általában 55-70 nyiregyi hirdető. Plussz még van egy jópár hasonló jellegű oldal,igaz vannak átfedések. Plussz az apróhirdetések itt,újságban,neten. Plussz,akik masszázsként hirdetik magukat,de amúgy nem csak masszázs van.. A 100-150 vendéget is rettentően alábecsülted. Nekem kb minden haverom jár,de pl ezt a fórumot nem használják,max olvasói szinten egy-egy látogatás előtt. A férfitársadalom nagy része,nem kiabálja világnak,hogy elvétve vagy rendszeresen jár ilyen lányokhoz. Valaki azért nem,mert nem egyedülálló valaki meg azért nem,mert cikinek éli meg még haverok előtt is azt,hogy tejel a szexért. :) Én nem érzem annak,ha szóba kerül én bevallom,hogy járogatok,de pl van olyan ismim akiről tudom,hogy jár,de azt mondja mindenkinek,hogy ő bezony sose menne. :D Na a lényeg,hogy természetesen pontos számot nem tudok,de hogy nem 100-150 ember jár itt Nyíregyen és környékén lányokhoz az tuti. Nem beszélve azokról a fickókról,akik mondjuk úgy nem a saját,hanem egy másik városban keresik a "megnyugvást" :)
Sziasztok
Heni-t hogy lehet elérni telefonon? Próbálkoztam nap több különböző időpontjába de semmi. Csak régi ügyfeleket fogad?
Az alábbi hölgyekről valaki tud valami infot mondani:
Jenny 28, Larissa, Laura, Lara, Nina 19, Kriszti 28, Zitácska és Johanna
Köszönettel
tbalu