Ez engem is érdekelne. (Hogy messzire elkerülhessem.)
Ez engem is érdekelne. (Hogy messzire elkerülhessem.)
csocsi. Éváról van valakinek infoja? előre is kösz. béke.
Szép estét Nektek!
Petra (36)-ról van valakinek tapasztalata?
A jerenleg hirdető lányok közül Letti, Brigi, Lili, Barbie, Csilla(24), Ancsa, és azt hiszem hogy a névváltoztatással együtt Hella 19 is ott van a Lehel kürtje zöld házában. Csinosak, fiatalok, ügyesek, Brigi egy kicsitt molettes, Lili meg egy picit idősebb, lazább szövetű, a szülés hagyott rajta nyomokat, de amúgy rendben van. A legjobb minőségű szolgáltató "ház" szerintem, bár a Torockó utcai lányolat még nem próbáltam, ők rendkivül jó képeket raktak fel magukról, és az áraik sem átlagosak....esetleg infó?
Hello :) ma beszéltem a Vivien 23 mal, kellemes hangja volt a teloba! Miután megérdeklődtem mi, mennyi, merre kellene mennem, megbeszéltük egy időpontot ,hogy megyek hozzà! Arra kért ,hogy előtte 20 percel hivjam még fel, hogy tuti megyek és elkészüljön ő is addigra! Na az igazság az ,hogy én nem 20 percel előtte hívtam hanem 10 percel és akkor màr nem vete fel a telefont ! Ez az én hibàm, mert lehet hogy nem hivtam és azt hitte ,hogy nem megyek és lehet màs vendég hivta közbe és őtet fogadta ! Sajnàlom, mert ott voltam az utcába amit megadott előzöleg ! Közbe betàjoltam magam mint a postagalamb és rájöttem hogy az Izabell- Latika - Rami 22 kégli, itt van 205 méterre tőllem :) na gyorsan tàrcsázàs és a bübàjos hangu telefon központos hölgyel màr meg is beszéltem ,hogy a következő hölgy a Rami 22 lenne :) amikor bementem őszintén mondom nem is a Ramira koncentràltam hanem kértem egy pohàr vizet mert majdnem kimultam szomjan ! Utànna eggyeztetés , perk*làs és iràny a zuhanyzàs ! Vissza térve látom én ,hogy ez a Rami 22 nagyon csinibaba ! Amikor levette a bugyit magáról,fennt akadt a szemem mint a sülthalnak !!!!! Ilyen szép szemérem-ajkakat még nem nagyon làttam ebben az évbe !! :) nagyon szép p*ncija van, ha tehetném kifesteném belülröl és beleköltöznék ,hogy mindig benne legyek :) nem vagyok gyorstüzelő ,de 35- perc alatt kiütött teljesen ! Még rendesen szégyeltem magam :(((( azért nem megyek soha félóràra mert nekem kevés,de most kifogott rajtam :(( kérdezten tőle van még időm? Azt mondja 20 perc, na akkor még jobban restelltem a dolgot !! Mondom egy kis masszázst kérhetek még? Mondta persze ! Na igy azt igénybe vettem :) fr*ncia jó, kölcsönös fr*nciára finom halk visszajelzéseket adott, aktus jó :) de...de... Rami dràga még megyek hozzád, és REVANSOT veszek mert ezt a gyors menetet nem hagyom annyiba :) :)
Most meg lelécelt az oldalról....
GYŐRI MAKKTÁRSAIM!
NIKI 19 ,VIRÁG 18 VOLT.
KB MÁR 35 NEVE VOLT. SZÓVAL EGY SZEMÉLY,CSAK A NEVE VÁLTOZIK.ÉRTITEK?NEM ÚJ,MERT RÉGI! CSAK A NEVE ÚJ.MIKOR VIRÁG 18 VOLT AZT MONDTA NEKEM,HOGY 22 ÉVES.EZ TAVALY VOLT. SZÓVAL ÉRTITEK AZ ÉRDEMI MONDANIVALÓM. RÉGI!!! CSAK A NEVE ÚJ!!! DE AMÚGY RÉGI! MEG UNOTT,KEDVETLEN VOLT! NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA! *** moderálva ***
AZT ÁRULJÁTOK EL,EZ MOST HAZUGSÁG A RÉSZÉRŐL????, VAGY NŐI PRAKTIKA? HIRDETŐI PRAKTIKA???
Hova tuntek a jo nok gyorben
Sziasztok mi lett rita20 al
Szia!
Nem voltam nála személyesen, viszont jókat hallottam róla. Tapasztalt, rutinos kedves szolgáltató. Állítólag az időt se nézi véresen komolyan.
Várjuk az élménybeszámolót :)
Sziasztok! Ramóna 22-ről tudk valaki infót?
Kriszta(30)? Néha látom fenn, most épp ismét, róla info? :)
Én már elértem Grétit, nagyon bizalomgerjesztő finom hangja van, nem hiába dícsérik komoly csaj lehet nemsokára fel is keresem élőbe! :D
Sziasztok!
Jártam Roxy40-nél kb 2 hete. Hely Bcs út. Árak és szolgáltatás rendben volt, szerintem korrekt lány. Bátran tudom ajánlani.
Hali! Egy kis infot szeretnék kérni. Mely szolgáltatók rendelnek a híres lehel kürtje utcában? a szép zöldekben?
Nem értem,miért maradsz annál a lánynál,aki nem tetszik?! Így soha,de soha nem fog kihullani a nem kívánatos szolgáltató,amíg nem fordulsz ki az ajtón,ahogy meglátod,hogy nem az a hölgy fogad,aki a képeken van. Ezek szerint a boltban is pick szalámi helyett ha egy parizert kapsz te kifizeted a pick szalámi árát?
Drágáim! Itt vagyok ;)
Nem vagy vele egyedül! Én se tudom soha elérni.
Sziasztok segitséget szeretnék kérni sajnos nem tudom telefonon elérni gréti37et. Időpontot szeretnék vele egyeztetni de nem tudok igy mar tegna ota hivtam egy párszor remélem azé sikerül elérnem . Gondolom nem fogja zaklatásnak venni a sok hivast de csak telefonon keresztül dudom elérni. Ha valaki tudja mikor érdemes hivni az irjo mar nekem. köszi