Tamara (40) hölgyet sikerült már elérnetek? Milyen tapasztalatokkal?
Tamara (40) hölgyet sikerült már elérnetek? Milyen tapasztalatokkal?
Szerencsére Lettikét még nem cserélték le :)
Meg remélem vagy 10 évig marad is nekünk :)
Tájékoztatásod megerősítem és egyet értek veled. Kedvenc szalonom, és nemcsak szépek és formásak a lányok de oda is teszik magokat. Eleinte a törölköző oly kicsi volt hogy zsepinek is kevés de már a méret megfelelő. Sajnos sűrűn cserélődnek.
Találó!
Ne bántsd szegényt, lehet valami komoly ***moderálva*** van. *gy... az már biztos ... :))) Lehet télen maradt a gyerek. Nem figyelmeztette senki, hogy 37 fok van. :D Tudod mint amikor Anyu anyu, megyek ki cseresznyét szedni. De hát tél van kisifiam. Tudom anyu... sapka,sál .
Gbed! Írtam az egyik képed mellé kommentet. Tudod a bicajos. :)))) Már vagy kétszer láttam én is itt Nyíregyen olyan 35 fokban idén nyáron és ugyanígy volt felöltözve,azt hittem kandikamera. :)))
Haho,
Léna- Tina párosról van vkinek már infoja? Biztonságos a helyük?
köszi
Még nem látogattam meg őket, fontolgatom. A helyzet az, hogy nagyon "finnyásak" az alapban szinte semmi sincs benne, NFVSZ-ról szó sem lehet, szóval én inkább az olyan szolgáltatókat szeretem, akik szeretik azt, amit csinálnak és nem feltétlenül arra utaznak, hogy egy cuppanós pusziért is pénzt kérjenek. Viszont az tény, hogy a helyszín állítólag egy igényes családi ház, és a hasonló "kaliberű" lányok elég gyakran váltják egymást. A saját bevallásuk szerint a képek retusáltak (művészi fotok) de állítják, hogy nem tér el a valóságtól, Ebben a műfajban azért mások a tapasztalatok.....
Mostmár én is kezdek, főleg hogy kifestené és bele is költözne... :D Az már azért nem semmi :D De a lényeg a tájékozódás.. betájolta magát mint a postagalamb. Amugy tőlem kérdezi, hogy merre van az az utca, amikor már ott volt a közelben. Mondom neki hol van, azt az utcát nem ismerni staffi? Pedig én vagyok az aki képes eltévedni a városban :)))
Róluk van infód?
Staffi! Kíváncsi lettem Rami22 általad megénekelt csodaszép p*ncijára. :) Jövőhéten sztem felkeresem,kíváncsi vagyok az ízlésedre ilyen téren. :D
Mint az Amerikába jöttem-be... Amikor kiveszik a lakást.
-Mi a fr*ncot akartok???
-Kiadó lakást keresünk.
-Jol van, ne húzzuk az időt, van p**zetek?
(előveszi a köteg ***moderálva***)
-Fáááradjanak be Uraim!
:D
Na gondoltam irok valami hasznosat is. Volt egy hirdető, úgy hirdetett, hogy érettebbek hivását várja. Egyből magamra vettem, de egy itt hirdető csaj közölte, hogy nem vagyok érett. ...:)) Pedig igen, na mindegy. Kérdezem a hölgytől hogy mit jelent az hogy érettebb? Azt monjda olyan 35-től... hmm mondom neki én nem vagyok annyi, de nemhiszem hogy érettebb leszek mert eltelik pár év... na kérdezem hogy már ha igy válogat akkor mi m*nnyi, mondja, mondom ohh az tökéletes sztem nem is ***moderálva***. 5 mp szünet.. azt mondja : na jooooo öööö normálisnak tünsz nem baj ha nem vagy annyi, gyere. :)) De uátnna lelépett rá 2 napra ugyh. nem sikerült bejutnom! :))
Vagy két hónapja felhívok egy hírdető csajt! ( szàdékosan nem irom a nevét ! :D ) kérdezem a paramétereket,erre csak egyszer ràkérdez tőlem, Te magyar vagy ?? Hm... mondom PERSZE ! Biztos ? Mondom igen nyugi van màr ! Na azt mondja ha jössz ugy is kiderül mert lecsekkolak először!! :) azt mondja ha itt leszek hivjam fel és kijön elém a lépcsőhàzba ! Na ugy is tett, hivtam kijött elém egy màsik csajjal megàllt vagy 10 méterre tőlem, mint két FBI ügynök, és nézegetek,méregettek, tetőtöl- talpig, mint ha malac vàsàron lennénk, jó nem jó ? Na ? kérdezték egymàstól ,aztàn az eggyik intett a màsiknak ,hogy jó,jöhet ! Igy bebocsàtàst nyertem a lakàsba !! Ott aztàn a vilàgosba mégegyszer megnéztek nem -e Argentin szàrmazàsú vagyok és megnyugodtak teljesen ! A sz*lg*lt*tàs amit kaptam nàluk, viszont zökkenőmentesen zajlott :) :)
Torockó: tudomásom szerint Kriszta 30, és Arina 30 a jelenleg hirdetők közül
kb 3-4 hozzászolást kell átnézned,és látni is fogod.
ok a csaj,mehetsz hozzá nyugodtan.képen ő van,.
Bocs, hogy bele szólok, de nem mindegy hogy hívják? :) Én nem a neve miatt megyek el valakihez ;)
Chaten mikor vagy?
Hello, tervezem meglátogatni Sissy(30) nevű hölgyet, és Tamara(40) nevűt.
Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata a két hölgyről? Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép Napot.
A Torockó útcàn melyik lànyok vannak?
Ki az a h*lye aki idegent bevállal még az utcas*rki r**ik is gumival obiznak