Most látom, h itt is megtalálható Anasztázia, de írtam is neki, azért megköszönném a véleményeket!
Most látom, h itt is megtalálható Anasztázia, de írtam is neki, azért megköszönném a véleményeket!
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata a "***moderálva***" Anasztázia40 -nel kapcsolatban, légyszi osszátok meg! Köszi!
Érdekes, Kriszti30-ról írók mind megjegyzik, hogy nem értik, amit mond. Mintha tele lenne a szája, úgy beszél. Amúgy külsőre jó, de a viselkedése közepes.
Jó ízlésed van, támogatom észrevételed és véleményed a lányokról és a szalonról. Bár én nem voltam mindegyik lánynál mert lehetőségeim korlátozottak. A város számos területein vannak gyönyörű vonzó lányok és azokból is szemezgetek, bár a nagy zöld házat tartom én is az egyik legjobb kupinak. Azonkívül elég sűrűn cserélődnek a lányok, javukra legyen írva munkáltatójuk mindig fiatal és csinos lányokat alkalmaz.
Ma délután én is voltam Veronika (20)-nál. Teljesen meg voltam vele elégedve. A képein egyértelműen ő látható. Annyi a különbség, hogy most szőkére van festve a haja és lehet, hogy egy kicsit rövidebb is (ebben nem vagyok biztos, csak tippelek), de alkatra most is pontosan ugyanolyan, az adatlapján megadott 65 kg-os súly teljesen reális. Tetőtől talpig bombajól néz ki, szép formás teste van és az arca is nagyon szép szerintem. A jellemét illetően pedig nekem abszolút átjött az együttlétünk alatt a barátnős érzés. Végig nagyon kedves volt velem. Értelmes lány és nagyon beszédes is, ennek köszönhetően a szex mellett jól el lehet vele társalogni is, ami nekem szintén fontos. De mindez természetesen csak akkor, ha mi is kedvesek vagyunk vele (amilyen a mosdó, olyan a törölköző). Vigyázzatok rá! Finoman és érzéssel bánjatok vele!
Egy apró negatívumot tudok csak írni, hogy a fürdőszobában a fürdőkád az átlagtól magasabb, ezért az alacsonyabbaknak szüksége lehet némi nyújtózkodásra a be- és kiszállásnál.
Erősen gyanítom, hogy a látogatóknak való fórumba beírás hirdetőként erősen közrejátszik a dologban. Meg a tartalom is. Ez persze csak egy tipp... (Igazából kettő.)
(Persze, ha valaki mondjuk önmagát reklámozza saját néven, az se szernencsés. Van a hirdetőlnek is fórum, lehet oda írni, itt tessék minket békében hagyni. Ezt mondta előttem más is, de magam is teljesen jogosnak tartom.)
teszek fel én is :D tecceni fog cseten nem tom megmutassam -e ? olyan nem hangulat van aszem öntisztul
Próbáld ki Barbit is....és akkor nem győzöl majd irigykedni..egyébként Lettivel kapcsolatosan igazad van!
Patriknak! Igen, és a tapasztalataim alapján állítom, hogy a "Zöld ház" az egyik legjobb, ha nem a legjobb szolgáltató társaság, ahol mindegyik lány a maga nemében tündéri. És -persze ez izlés dolga-, de kivétel nélkül mindegyik esztétikai élményt is nyújt, ami pl. nálam nem mellékes!
Nem tudom mi értelme van töröltetni de aki teszi biztos örül neki :D
Látod, ezért lettem kicsit antiszociális. Tudnád, hányan sírták el a szaros életüket privátban anno, aztán jött a váltás.
Ma már el se olvasom, kilépek, kivéve a stabil spanokat. Hát ez ilyen oldal, ilyen emberekkel, igazából hangulatfüggő, hogy vicc, vagy unod.
De jön még kutyára teherautó, akkor, amikor rájön, hogy ő se lesz mindig huszon meg 30-as. :)
Szóval jelentősége nulla, miket, meg hogy meg miért gondol, ha egyáltalán gondol.
Na figyu, képek még nincsenek fent, behalsz majd tőlük. :D
Üdv!
Nem tudom ez előtt hol rendelt (Lili 20), de most a kistesco mellett van. Lehet h egyről beszélünk, mert a fürdőnek konrkétan nincs ajtaja, szal igencsak érdeklődik a fürdési szokásaid iránt :D ami sztem csak jó, ezzel igazolja h koszos tahókat nem fogad. Nekem a többivel volt gond, mert hideg profizmus helyett inkább hideg amatőrködés van.
Mindezek ellenére a testébe "szerelmes" vagyok :D
Sziasztok!
A Vulkánház-nál kit lehet élesben is kipróbálni? Üdv.: Roli
Ember azt hinné, hogy az életben vannak ezeknél is fontosabb dolgok, főleg ha az a bizonyos óra állítólag hirtelen már inkább visszaszámol és átértékel mindent....De legalább van aki semmit nem változik, míg a másik színváltása egy kaméleonéval vetekszik :)
Úgy látszik téged valaki itt nagyon nem szeret, a hozzászólásaid mindegyikét moderálják. Kíváncsi volnék miért...
Sziasztok!
Demóna(28)-ról és Barbyka(19)-ről tudunk valamit?
Sziasztok!
Popsi fan vagyok, és erre kerenék hölgyet(lehetőleg 30 alatt), ki ajánlott? vélemények? privátban köszi!
A Maya(35)-öt sikerült meglátogatni már valakinek? :)
Akkor ezek szerint az összes hölgyhöz volt szerencséd :)
Én még (csak) Lettikénél voltam a zöld házban. Az biztos,hogy őt senkinek nem ajánlom mert irígy vagyok :)
Akit érdekel voltam Lola 34-nél. Ő van a képeken. Korrekt sz*lg*lt*tó, mindenben a kedvemet kereste, nekem mi a jó hogy szeretem stb. Jó magas és nem az a vékony fajta, van rajta mit fogni viszont lehet rakni rendesen nincs nyafogás. Bár az ***moderálva*** a szokásostól egy picit magasabbak viszont mindent szabad ( popsit nem kérdeztem).