Köszi, megértettem, csörgök amint tudok. puszi
Köszi, megértettem, csörgök amint tudok. puszi
Szia!
Zsúfolt volt a mai napom :) Legközelebb holnap tudunk beszélni;) bocsi.
Grétit telefonon hogy lehet elérni?
Nekem ma nem sikerült sajnos.
Sajnos így van...
Folytatás ment priviben, mert nem ide való! ;)
Nézegetem itt a lányokat de elég gyengus most ez a felhozatal :(( még ezt a Vivien 23 nézegetem akinél a mulkor nem sikerült bejutnom ,hogy rá kellene nézni!! De aki bejövősek azoknál már voltam, a Szofi 24 meg most nem hirdet őt akartam meglátogatni a hét elején ! Van akiről rosszak a jellemzések azokat kerülném, akikről meg esetleg nincs rossz infó de nem voltam náluk azok meg számomra nem bejövősek :(((( a kedvencem sajnos nincs most, mert akkor meglenne oldva a helyzet ha rendelne a héten :((((
Köszönöm. :)
Sziasztok!
Meryll mikor lesz elérhető újra? :)
Hali, Zalaegerszegen van. Üdv.
Sziastok Aliz 47-röl valaki. ? p*po mehet nála?
Rózsa 41-et rég láttam. Valaki tud róla valamit?
az ilyet ne sajnáld,olyanhoz menj aki nem 2 percig van kecskeméten,hanem évek óta,és megbízható is.
Van itt igazság.
Ellenben, mivel a szerkesztőség tőlünk függetlenül hozza a döntéseit, igazából mindegy, hogy a témában egyetértünk-e. :)
(Nem kötekedésből, csak a jókedv végett írtam. :D )
Ahogy feltettem a kérdést le is vette a hirdetést
A képek tutik voltak
volt már msákor is fent,csak nem voltam nálla
Vki azért biztos volt nálla
Itt is sok lánynak a ***moderálva*** Írja a bemutatkozást?
hol látsz ilyen nevű hölgyet? mert én sehol,legalább is a kecskemétiek között.
Vivien Várpalotán is egy tünemény volt!
Én ezzel csak részben értek egyet.
Igaz vendégfórum, de azért látszik, nem mások nevével visszaélve ír, mindenki számára egyértelműen beazonosítható hogy Ő az, ezzel mindenki tisztában van. És bár moderálták, a legtöbb hozzászólását moderálás előtt részben sikerült elolvasni, véleményem szerint legtöbbje nem hagyott olyan jellegű kivetni valót maga után, amiért minden írását moderálni kellene.
És az "önmagát reklámozza saját néven" nem szerencsés? Nem értem, talán nem pont az a lényeg, hogy ne éljenek vissza mások nevével és személyes jogaival? :)
Lehet nekem fura a dolog, de személy szerint engem nem zavarna, ha egy-két hirdető néha normális hozzászólásávál köztünk járna, sőt, kifejezetten tetszik ha néhány ízléseinknek megfelelő dögös csaj épp témába vágóan és az adott szituációkhoz, kívánságokhoz mérten jelzi nekünk, ha Ő bizonyos kéréseknek eleget téve magához invitálna. :) Ha már privát üzenetben nem teszik...
Elég, ha nekem megmutatod. :D
Nekem jó a kedvem, chat nélkül pláne, aztán meglássuk, merre halad, csak néha bekukk, érted.
Ha úgy jobb, nézzék a fekete falat! :)
(Potyáztam 2x a villamoson, nem buktam le.:))
Más városokban is vannak ilyen virágszálacskák. Tudják nem a név miatt megyünk de van van a fül mögött és egy új név új képekkel talán hoz még forgalmat. Szánalom a köbön. Még oda sem érünk már át vagyunk verve.
Most látom, h itt is megtalálható Anasztázia, de írtam is neki, azért megköszönném a véleményeket!