miert mind keritek az infokat privatba. lehet mast is erdekel.
miert mind keritek az infokat privatba. lehet mast is erdekel.
Barbara 19 érdemes meglátogatni tud valaki róla vmit?
Tegnap délután felhívtam Jessyka(20)-at.Udvariasan bemutatkoztam,megbeszéltük az időt,helyet.A megbeszélt idő előtt 5 perccel felhívtam,hogy itt vagyok az utcában,de késnék 15 percet.Probléma-e?
Azt mondta nem probléma,minden oké.
Negyed óra múlva hívom,aztán azóta is egyfolytában veszi fel fele....
Jellemző!
Mielőtt pár okostojás elkezdené az észt osztani,nem voltam még nála,és udvarias voltam a telefonba...
Ha felveszi a telefont és azt mondja,hogy nem jó az időpont,vagy bármi,akkor rátudok...
de így...10/0
Menj Anikóhoz! Jobban jàrsz !! :/
Igen, Latika nincs, egyszer csak visszajön... vagy nem... Izabellt néztem ki magamnak. De amugy egy Nina 26 beszamolo is érdekelne!
Helló Ninarol már valaki tud valamit?:)
Sziasztok !
Mandynál járt már valaki ? Tapasztalatokat szeretnék hallani.
válaszokat előre köszönöm.
Sziasztok. Voltam Endzsinel. A hely eleg diszkret es normalis. Annak ajanlom aki nem maszatolni megy. Arra ott vannak a lanyok akik massziroznak. Nem kenyeskedik nem mondja hogy jaj igy meg ugy ne. Amit bevallal frankon megcsinalja. Lehet vadulni is elvezi es birja is. Francia es a melytorkos nagy elmeny nala. *rai normalisak. Csak ajanlani tudom. Udv
Rev.
Keress rá itt a fórumban. Elég sokat írnak róla, általában csupa jót. :)
Ne legyünk màr annyira szigorúak. :P Vivienn mgasságához még az 57 kg is megfelelő. Akkor sem volna dagadt, csak normál testalkatú.
Nekem is sikerült közben randizni vele! Csak egyetérteni tudok veled,kimondottan jó és ajánlott. Kedves és bájos,és az alapba bent van minden. Nincs extra pluszba. Ez ritka! Lorát meg csak kitartással lehet elérni,de mindenképp megéri ez biztos.Nekem se veszi fel mindig. Ő más beállítottságú mint a többi lány talán neki van egy megszokott rendszere és ehez ragaszkodik ezért titokzatosnak tűnik! De veszt aki nem ismeri azt állítom! Csak ajánlani tudom őt is.
Létezik, tegnap kipróbáltam.Eddig a legjobb talán akinél voltam itt Veszprémben.Én Lorát nem tudom már vagy egy éve elérni
Köszi az észrevételt, javítva. Puszi
Nagyon szépen köszönjük a pozitív beszámolót ! Mi ugyanilyen jól éreztük magunkat, és várunk vissza a héten 😉 De tudod....időben jelentezz be 😃
Van Kaposváron vagy a környéken esetleg Pécs vagy Dombóvár felé valóban squirtingre képes csaj? Nem olyan aki csak igéri de mokor ott vagyok éppen nem megy.
Mindig tanul valamit az ember, köszi. ;)
Próba szerencse !! De , és ez az én véleményem , felejtős nagyon :) de lehet neked jövős lesz :) majd ird meg a tutit,akàr privàtba is jó lesz !
Ebben igazad van staffi,de én azért hétvégén csak rábróbálkozok ha még hirdetni fog,már csak azért is
mert végre van egy csinos csaj akinek nem "napközis" a rendelési ideje!
Ahogy a kolléga Úr mondja a Gréta23 fotóit elnézve,na ő nyújt még "esztétikai élményt" :)
Róla esetleg van valami kézzel fogható információ?
Jöhet privátban is.
Anabellről valakinek van infója?