Visszament Győrbe szerintem.
Úgy látszik, vége a nyaralásnak :)
Visszament Győrbe szerintem.
Úgy látszik, vége a nyaralásnak :)
Üdv,
Ezek közül mindenki.
Ezek szerint tényleg nem alexa volt az...
Köszi. Kit ajánlasz helyette? 18-30 év között?
Mondjuk az elég beteg,hogy eljársz párszor egy csajhoz és belészerelmesedsz,miközben fizeted a kupakolást :) Biztos,hogy nem ilyen helyen keresném a szerelmet. :D
Kellyxxx bejött nekem is, ápolt aranyos csaj, bár barátnő feeling az nincs, konkértan mondta is nekem, h utálja mikor a kuncsafok beleszerelmesednek és SMSezgetnek meg ilyesmi.(amit mondjuk meg lehet érteni) Írták már de én is kiemelném, h atomdurva segge van ! :)
Péter csak örülj hogy nem lettél törölve.
en is probaltam hivni Brigit,Barbit,Lettit,de mindhiaba,csak csorgott a semmibe a telo...pedig mar maskor i shivtam oket,egybol valaszoltak,lehet le volt nemitve mind3csajszi teloja,passz :)
Michelangelo se fest szebbet : D
Hm...... ez érdekes ez az önreklám petiboy (fannika ) és tudod mire irom, a privát irásodra !! :(
végül is hasznos írás, de aki jár itt a chat-re, annak ebben semmi újdonság nincs, mert szerencsére Veronika gyakran benéz hozzánk beszélgetni
Üdv Mindenkinek!
a múlt héten írtam egy beszámolót Mayáról (23), amit a drága hölgyemény töröltetett, pedig csak egy véleményt írtam le, miszerint "fadarab"-ként állt hozzá az egészhez. Persze a hirdető azóta már nincs Sopronban, de úgy gondolom, a véleményem nem korrekt módon lett törölve a Tisztelt Szerkesztőség által. Ha minden "negatív" véleményt törölnek a kedves hirdetők kérésére, akkor inkább foglalják szabályzatba, hogy ne lehessen ilyesmit a drágalátos hirdetőkről írni...
Üdv: Doc
Kedves tippelgetők !Nem nem dolgoztam Budapesten ebben a témában, úgyhogy az ebben a témában elhangzottak mind alaptalanok, és szín tiszta hazugság.
Szeretem amikor olyanok osztják az észt akiknek fogalmuk nincs kiről beszélnek, és igazából közük sincs az egész témához, persze a rosszindulat mindig nyerő és úgy látom itt a fórumon azonnal karöltve egymásra találtok. korábbi magánéletemhez pedig senkinek semmi köze.
Mondjuk a Kira33 a bemutatkozó szövegében azt írja,hogy bizony neki is szép nagy. :) Volt már nála esetleg valaki? Vagy lessem meg a Rami22-őt,mert ütős a látvány? :)
Hello Makkanok!
Eddig nem írtam véleményt. Nem éreztem, hogy meg kell osztanom. Mentem ide-oda, megvolt, akkor jó volt és kész, de most muszáj leírnom.
Ugyanis tegnap olyan lányt láttogattam meg, aki viszi a prímet, de magasan Pécsett - igaz, nem szaladtam át még a teljes kínálaton, de lehet, hogy nála be is húzom a kéziféket...
Veronika (21): finom, kedves, szexi, érzéki, bújós, teljes barátnő feelinget kaptam! Pont azt, amit szerettem volna!!!
A találka könnyen létrejött. Nagyon jó, szeparált belvárosi helyen várja udvarias látogatóit. Lakás teljesen jó, a kádnál tökalsók esetleg erőlködjenek, mert megéri :)
Ő egy gyönyörű tündérke, hirtelen zavarba is ejtődtem tőle, de pillanatok alatt feloldotta.
Csodás órát töltöttunk el, nem óranézegetős, nem siettetős.
Ha alapból tudsz udvarias és kedves lenni, mindenképpen keresd fel. Nem tárgyat vásárolsz, ne feledd! Ha jót nyújtasz neki, többszörösen meghálálja.... szívesen....
Elvárom a 'Hasznos hozzászólás' ikon nyomogatását ;)
Szép napot és Morning Gloryt!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! *** Fannika
köszi a bö információt Puncirátor! egy kérdés a hölgyek közzül ki válal ovszer nélkül orális kényesztetést ?
Na mostmár tényleg nagyon kíváncsi lettem a Rami22 legendás nunijára Staffi. :) Már más is írta nekem. Rege a Csodaszarvasról. Vagyis a Csudapu...-ról. :D
Itt valami lánycsere lehetett,mert az Alexa20,aki régen tényleg Erika volt,meg volt még utána más néven is,na szóval ő simán benne van a 3 legjobb nyelvtanárnéniben a városban. Én el tudom képzelni,hogy épp nem ért rá,amikor mentél és valaki más fogadott téged,mint "Alexa20",csak hasonlított rá. Mert sztem sokan meg tudják erősíteni,hogy franciában nagyon jó a csajszi,egyszerűen ekkora visszaesés nem lehetséges sztem. Hasonló stílusban csinálja a nyelvleckét,mint anno a Linda és sztem ez mindent elmond. :) (aki volt a Lindánál annak idején,az tudja milyen stílusról beszélek) ;)
Rami 22 - nél nem voltak ilyen gondjaim, és azok a szeméremajkak édes istenem !!! Még mindenképen megyek hozzá, mert megakarom még tolni azt a húsos miújságot :)
Tisztelt Fórumozok!
A tegnapi hozzászólásom nem tetszett egyeseknek pedig az csak egy beszámoló volt semmi több. Nem kell tetszeni természetesen senkinek sem, de ha ez a helyzet akkor minek ez a Fórum? ITT semmiféle tapasztalatot nem érdemes megosztani ?? Ezek szerint nem... Ezért inkább nem írok többet mert nem érdemes, de akkor miért nyavajog a Tisztelt Társaság egy rendes beszámolóért ?!? További jó Fórumozást kivánok mindenkinek és akiknek az a fórum hogy priviben beszélnek, hát hajrá közöségi oldal...
Írtam Neked privát üzenetet.