Sziasztok! Jövő héten megyek Debrecenbe, 18-35 év között milyen lányokat ajánlotok?
Köszönettel, Dávid
Sziasztok! Jövő héten megyek Debrecenbe, 18-35 év között milyen lányokat ajánlotok?
Köszönettel, Dávid
Jártam Zasni 31-nél. A nyalókás fotósnál.nem 31 éves, rá kell rakni még 5-10 évet, és a hasán eléggé látszik hogy szült.Szex átlagos vele.
Nyugi van én voltam ma a zöld házban minden rendben van.
Nem kell bex*rni, mivel én se érem el a zöld házat, biztos szabadságon vannak. Vagy tényleg beáztak. :)
Sziasztok ! Lucánál volt már valaki ?
Na valaki már moderálásra külte a hozzászólásom :D Mi rosszat írtam benne? Aki elküldte írja már meg, komolyan érdekel.
Hát velem még nem esett meg ilyen csúfság hogy visszaírt volna akár egy lány is!Na mindegy,a héten majd hivom a kiszemelt leányzót remélem nem
tett tiltólistára, mert nagyon bejön!!!!!!
Próbáld ki a Zsuzsa 37 hírdetőt ! Rendes, kedves ,türelmes, nem most kezdte a szakmát, franciája tanitni való :) Ha lekezeli az embert még a gerincsérvje is elmullik a páciensnek :D
tapasztalat szerzés céljából kihez menjek?
Nekem is volt olyan,hogy itt írtam rá lányokra,aztán volt aki visszaírt,volt aki nem. Mondjuk én csak azért írtam,hogy lássam a válaszból,hogy hogyan ír,mert elárul az is ezt-azt. Pl volt még régen egy olyan,hogy írtam vagy 3-4 sort egy hirdetőnek és visszaírt egy 5 szavas mondatot és az 5 szóból 3 kapitális nyelvtani hibával volt megspékelve. Valahogy el is ment a kedvem a meglátogatásától. Ugyanakkor volt olyan,aki normálisan,helyesenírva visszaírt 3-4 mondatot és másnap meg is látogattam. De amúgy igen Gibson visszaírthatnának,bár nem tudom hányprivát üzit kapnak. Szóval lehet,hogy sokat és ezért nem,de ez tényleg csak tipp. :)
Nem csak ezzel rontják el!Engem speciel jobban bosszant az ha kérdezek valamit privátban,vagy sms-ben az egyik lánytól
aztán le se sz....k az embert!persze értem én hogy jobban szeretik ha telefonál az ember,de nem mindig olyan a helyzet
hogy telefonálhatunk nyugisan.
Ha Korina30-ra gondolsz akkor Bajcsy-n érhető el.
Ez az ami írtam.... Elrontják a csajok a bizniszüket azzal hogy átadogatják egymásnak a kuncsaftokat.
Kornéliához még tuti megyek...
Ill olyan szolgáltatót keresnék Győrben ahol van (és működik is) légkondi.....)))
marhamelegvan....
Üdv
Tudja valaki Korina Győr mely részén található?
Kösz!
Én se tudtam elérni Lettikét :(
Pedig mindig felveszi vagy visszacsöriz :(
Csak egyetérteni tudok, remélem mindenki csak vigyáz erre a Hölgyre! Imádnivaló és első osztályú :) minden vele töltött perc ajándék ha Te is korrekt vagy
"KEDVES VENDÉGEIM! AUGUSZTUS 11-ig NEM LESZEK ELÉRHETŐ SZABADSÁG MIATT! AUGUSZTUS 13-TÓL SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT!
Utolsó módosítás: 9 órája"
Ez eredetileg augusztus 10 ig nem leszek elérhető, augusztus 10-től szeretettel várok mindenkit....
... majd 11 - 11-re lett módosítva
... most pedig 11 - 13 :)
Valami miatt túlságosan elfoglaltak, és a várható újranyitás is folyamatosan csúszik...
Én valami lakásfelújítást tudok elképzelni, és a munkások nem haladnak a hőség miatt :)
De persze ez nem magyarázza a semmibe csörgő telefonokat, éterben elvesző sms-eket.
Reméljük nem viszik el őket exportra... és nem amiatt megy a huza vona...
Fel kellett jönnöm, Nyíregyre egy ügybe ,na mondom ha itt vagyok akkor már nem megyek haza szűzön! Akihez mentem volna szívesen azt hivom de nem elérhető :((( Anikó meg 18 óráig rendel , Dorinához most voltam a napokba ,ez a Lexy meg csak négyig dolgozik az adatlapja szerint ,talàn még ez a Kira 33 vagy 34 szerintem egy és ugyanaz erre kellene ránéznem , mert különben indulàs haza :((
sziasztok.
Egyetértek az elöttem forumozo punk" al.
Az Anna névvel hirdetők közül egyik sem ajanlott.
A masik forumozo Stay." nek is teljes mertékben igazat adok.
Lara 23 igen modortalan es kedvetlen.
Csak nem értem miert hirdeti ugy magat hogy " nagyon baratkozos odado vagyok"
ebből semmi nem igaz.
mrbigkan" nal is hasonlo a véleményem
Léna 21 nél 3 x jartam mindig nagyon kedves előzékeny volt. lakas felujitott a csaj pedig egyszerűen jó.
Nikol 19 hasonló karaktel teste tok jó lehet vele jatszani bár nem oly baratkozos de összességeben jó.
Shanell 20 hat nem igazan ajanlott valahogy a megérkezésemkor kissé feljebb tornaszta a megbeszélt javakat.
kérnek infot Petra 27 ről illetve Korina 19 ről
köszi