Hirtelen át is változott Jill 35 -té. Vajon emiatt? Hmmm... :D
Hirtelen át is változott Jill 35 -té. Vajon emiatt? Hmmm... :D
Ez a Mona tènyleg finom,komoly lovaglás rendesen kicsavart!
Na akkor Zaráról... :) Többet nem írok róla,mert nehogy az legyen,hogy a tesóm vagy az uncsim is reklámozom. :) De! Te is tudod Staffi,hogy az SOS franciában sok lánynál tényleg nincs benne semmi plussz! Azért annyi az annyi,mert ott csak egy kis gyors franciska van. Ennyi. Ebben a kategóriában sok lány nem szereti,nem engedi,ha cicit markolászunk,puncit bizgerélünk. Ez már egyszer régen téma volt itt,nem is mennék bele jobban,csak arra akartam rávilágítani,hogy ez nem olyan ritka jelenség. Én személy szerint reméltem,hogy visszatér még Nyíregyre,csak pont,amikor visszajött,hát kicsit rottyra kerültem gazdaságilag. :) Augusztusban volt nyaralás,vesztesen elsült pokerparti,számítógépcsere stb. így bevallom férfiasan az elmúlt másfél, 2 hétben össze kellett húznom a nadrágszíjat kicsit és sajnos most egy 8-as,10-es sem fért volna bele nekem erre a célra. De lassan csak lesz valahogy és akkor megyek hozzá. Hitelbe már csak nem megyek reszelni,meg gyanítom a világon nincs olyan hirdető,akinél van ilyen opciós lehetőség. :DDD
Székesfehérvàr Mona 23,ha erre jártok nem szabad kihagyni nagyon jó d*gás ès azok a szemek sz... közben!
Mona 23 nagyon komoly már ott helyben lebeszèltem a következő 1 órát.
denise nagyon jo és vad szerintem siofokon ö a legjobb most :)
Sziasztok!
Van valakinek friss élménye barbika23-ról? Barbicica, egyetemista lány. Meglátogatnám :D
Virág 28 -ról infó valakinek? Kép nélkül hirdet így elég necces. De a külső nem minden ha jó a technika! Emma nagyon profi bár régebben voltam nála.
Nekem ez a Cynthia 25 dohányzása volt brutálisan kemény ! Az Alexát (Erika ) is nálam simán veri ! :)
Nekem is irták privátba már többen is ,hogy amikor a Rami19 nél voltak töbször is már néha unottan állt a dolgokhoz ! Vajon mi lett vele ? Kezd belefásulni ? A bemutatkozó szövegébe meg teljesen más ír ! Én egyszer voltam nála akkor nagyon aranyos volt ! Lehet ha többször meglàtogattam volna én is ezt tapasztalom !? De velem tényleg rendes volt amikor ott jàrtam nála :)
Ciao
Alexa 20
Tutdom, hogy róla elég írás, de gondoltam azért megosztom én is a vele/nála tapasztalt dolgaim.
Már a telefonban kedves volt és könnyen szótérettünk egymással. A rendelője könnyen megközelíthető és jó is,ami a föld aki örökölt-ön van található. Megérkezésemkor, hogy őszinte legyek, egy kicsit...... kicsit talán csalódtam, mert volt rajta egy kis súlyfelesleg, amit talán azért találtam/találok picit soknak, mert én egy véknyabb csajt képzeltem el!! Na, de gondolotam, mivel ilyen kis kedves, és mert közben előre oda is adtam a virágokat, maradok. Amit nem is bántam meg! :) A nyelvtudásával kapcsolatos véleménykeket én is meg tudom csak erősíteni!!! Nagyon fasza!!!! "Szeretek szopni!!!!" - mondta kedvesen mosolyogva, mután megdícsértem!! Úgy kezdte az egészet, hogy kérdezte, hogy hogyan is szeretném, hogy csinálja és közbe is, hogy jó e?!!! Szóval végig rám volt fókuszálva!! A többit, a továbbiakat meg talán azért rendeztük le hamar, mert nem tudtam eléggé elvonatkoztatni amit az elején említettem!! :/
Mindent összevetve, ajánlom, főleg azoknak, akiket nem zavar, ha egy csajon van mit fogni!!!!!
Lakás: 10/9
Kedvsség: 10/10
Test: 10/4
Nyelvtudás: 10/10
Sex: 10/7
Sziasztok!
Gabriella (22) volt már nála valaki? Valami infó róla? Érdemes meglátogatni, vagy hagyjam?
Évi 33 : Őt nem ajánlom. Teljesen mást mond telefonban és egész másképp beszél élőben.Utazik a hölgy vársoról városra. Azért ez már önmagában beszédes. Melani 35 : Ha tehetné legszívesebben ő bujna bele egy nagy gumiba. Mindent abban csinál. Sophia szerintem nem 47 éves. Legalábbis kinézetre az ember a képek után nem azt kapja,amit vár!Viszont amit csinál,azt nagyon jól. Nórinál még nem voltam.
hali, Melani 35-t próbáltam. Profi. Extra vékony, kedves, odaadó, kis mellű, nem kapkodós, nem óranézegetős, egyszerű lakás, rendes hozzállás, Kertvárosban volt legutóbb még.
Üdvözlet mindenkinek! Véleményt szeretnék kérni Melani 35 Nóri 38 Sophia47 és Evi33 hölgyekről?
Puff neki ....... :( mondjuk én amikor voltam nàla egy órára mentem nem szólt ha simogattam a Zarát, lehet az sos - be nincs benne az hogy hozzáérj :) de amugy nekem se volt 100% a szolgàltatása !
rövid beszámoló:
Sajnos a favorit kis tündérem nem volt elérhető (Rami 19) amikor a szükség kívánta volna így vettem a bátorságot és felkerestem Zarát akit már régebben is nézegettem de valamiért mindíg volt egy kis ellenérzésem vele kapcsolatban, tudjátok..az a "túl szép, hogy igaz legyen" érzés. Na be is igazolódott. A teleofnban kedves aranyos..megközelítés könnyű, lakás szuperül néz ki, és Zara is gyönyörű és értelmes. Egy franciára volt ídőm erre volt is lehetőség nála elmondása szerint. Ahogy megérkeztem, előre elkérte a tamogatást és jöttek a feltételek: melltartó, bugyi marad, amit 1-1 virágszálért cserébe persze levesz. Közben akárhogy kértem, hogy lassabban, óvatosabban, gyengébben mintha nem hallotta volna meg. Melltartón keresztül sem engedte, hogy a melleihez hozzá érjek...annyit mondott, hogy ne érj hozzá, dölj hátra és menj el gyorsan! Mondtam neki, hogy 3 perce vagyok itt erre ő..az nem baj csak csináld! Na ez kicsapta a biztosítékot nálam..felálltam és szépen megcsináltam a száját...ami nem volt könnyű mert inkább a kezével dolgozott és csak az utolsó 1-2 cm ami beleért a szájába. Picit szerintem rosszúl is esett neki, hogy kézzel a tarkójánál rásegítve kicsit jobban ráhúztam a száját. Szóval ez a legyünk túl rajta de nagyon gyorsan, flegmán kicsit és távolságtartóan. Persze lehet ha teljes szolgáltatásra fizetek be minden másképp alakul, de akkor ne vállaljon csak franciát ha nem szívesen teszi mert így akkor sem megyek hozzá ha több időm lesz.
Végül is a jellezés:
megközelíthetőség: 10/8
lakás: 10/10
Testalkat: 10/9
hozzáállás: 10/3
francia: 10/5
remélem segített valamit nektek
Bella kolleganővel biztosan egy helyen fotózkodtak
Nem úgy állítalak be mintha tehén fogadott volna, hiszen láthatod hogy jópár kilot írtam, nem azt hogy több tíz kilo. Lehet, hogy írásomat kicsit túlreagálják egyesek, de akkor hozzáteszem, hogy pont azért maradtam, mert egy kedves széparcú hölgy fogadott, és mikor megláttalak elég egyértelmű volt, hogy maradnom kell!! A visszafogyásodhoz gratulálok, ügyes vagy..... de talán még azt azért hozzátenném, hogy sokszor gondoltam rá, hogy újra elmegyek hozzád ezzel azért "elmondok" mindent...tehát férfitársaim akkor hogy kicsit pontosítsak, korábbi hozzászólásomhoz jelzem, hogy győr egyik legjobb szolgáltatója Gabi28
UI: kb ezútán a hozzászólás után az admin elirányít valami vitafórumra :D
Köszönöm szépen hogy ki álltok mellettem, az is aki volt nálam, és az is aki még nem. Az első emberke akinek a hozzá szollasat moderalasra küldtem pedig lehet nem kellett volna, ő 100 % hogy nem volt itt. Ha lett volna akkor már válaszolt volna arra amit kérdeztem tőle. De várok még egy kicsit, de tudjuk nyilván hogy aki veszi a farastsagot és ír egy lányról az utána megnézi a választ rá. A másik aki alá támasztotta hogy mennyire igaz és jó pár kilóval több vagyok, ő biztos volt itt. Kedves vendégek. Nálam nincsen sötét, amikor ide érsz, látod az ajtóban hogy mit kapsz, ha nem tetszik, el lehet menni, van szebb, jobb, nem utána itt siránkozni. A konkurencianak meg üzenem aki írta azt a beszámolót, hogy nincs gond a kulsommel, fiatal vagyok, kedves , oda adó, igényes, ennyi a titka annak.hogy sok vendégem van. Nem azért nem kersetek mert én vagyok itt a favorit, hanem mert rossz "szolgaltatok" vagytok (egyesek)