Vanessza 24-ről valakinek valami infója???
Vanessza 24-ről valakinek valami infója???
Engem az Anita és a Dalma csigázot fel.. lehet valamelyiket meglátogatom holnap :D
Nagyon sajnálom,hogy így alakult.Sajnos önhibámon kívül történt.
Én minden kedves vendéggel próbálok,maximálisan kedves....illetve korrekt lenni.
Viszont,ha a megbeszélt időnben nem érkezik az a bizonyos vendég..."szerintem 10 perc csúszás belefér".Én magam is,tudom a közlekedést,illetve egyéb dolgok miatt is előfordulhat.
Longshot "újonc" sajnos nem volt türrelmes,és nem gondolt abba bele,hogy esetlegesen egy picit csúszok.
Jelezném,nem saját akaratomból,nem voltam elérhető...egyértelműen egy másik kedves vendéggel voltam.Aki,igen egy kis késéssel,de ide ért.Számomra a v endég az első,így elküldeni nem fogom.
Tehát ez a negatív fórum,kikzárólag ebből adódott!!!
EZÉRT KÉREK MINDEN KEDVES VENDÉGEMET,AMENNYIBEN LEHETSÉGES.KÉREM TARTSÁK BE A MEGB ESZÉLT IDŐPONTOT.
Én részemről nem akadály az a b izonyos 10 perces várakozá,de amásnak sajnos igen .
Sajnálom,hogy így alakult,amennyiben van még rgy lehetőségem,abban az esetben szeretném ezt a rossz véleményt kolrrigáni...persze kettőn áll a vásár.
Szép estét!
Andi
nagyon jó!!!!
Tudnátok pár infot írni Olivia 36-ról?Szolgáltatás minősége? *** moderálva ***
Biankáról vélemény?
Én sem voltam még sose SOS francián és sztem nem is holnap fogom elkezdeni,de csiripelte nekem már egy-két szép madárka,hogy ők mit értenek alatta és számukra ez mit takar. ;)
Csütörtök vagy pénteken figyeld a hirdetését Cynthiának :)
Csao. Wjdks én azt hogy " lehet a sos -be nincs benne az ,hogy hozzáérj " én nem leszólásból irtam a Zarára ! :) komolyan nem ! Én nem voltam még soha sos francián én nem is tudom mit lehet mit nem :)
Kicsit sietve írok. Az a baj hogy kimoderálják egyből amint a hölgy bőrszínéről akarok írni. Szerintem gondolhatjátok ebből. A többi adja magát. Kor kb +7-8 év.
Test: átlagosnak mondható, nagy cicik amik gravitálódtak már. Árak az előzetes egyeztetés után átlagosak a nf: + V ami számomra irreálian sok. Jaa meg ezt nem szereti azt nem szereti stb...
Csak egy kis gondolatébresztő mondatocska, mert annyira szép:
Érkezem hozzád, de hagyj még eltévedni párszor!
Szép napot
Lola
Hello! Tényleg mesélhetsz,hogy mi volt vele a gond! Csak a külső vagy volt más problemo is? És ha csak a külső,akkor mi volt a különbség a fotók és a való élet között? Plussz kilók vagy kor vagy arc vagy mi?
Üdv.Mi volt vele a gond?Mesélj!
Hello, tudnatok velemeny irni Alexa 21- rol, ha valaki mar jart ott. Elore is koszi.
Sziasztok.Ez az első hozzászólásom, de rendszeres olvasó vagyok. Sajnos beleszaladtam abba a hibába, hogy olyan hírdetőt kerestem fel akiről eddig semmilyen vélemény nem volt. Ő Petra 22 ! A képei nagyon jól sikerült művészi képek, amik köszönő viszonyban sincsenek azzal a "***moderálva***" hölgyel aki valójában. MESSZIRŐL KERÜLENDŐ!!!
Viszont Cynthia 25 hírdetését sehol sem találom! Annyi jót írtatok a francia tudásáról, hogy elmennék kipróbálni.
Én kétszer voltam Zaránál és mindkétszer megbántam. :-( Egy azonban biztos, lovagolni nagyon tud!
olyan 18 körüli roma lányt valaki tud a környéken aki vékony és popsit is válal? ide vagy priviben is irhat aki tud esetleg ilyen lányt :)
akkor azt tudjuk hogy Gabika jó csaj, esetleg kicsit nőiesedett, de attól még biztos hogy kívánatos.
csak azt nem értem, hogy először azt írtad "Jópár kiloval nehezebb, nekem pont emiatt nem is ment vele a szex. Kár érte, pedig nagyon jó kis csaj lenne......", utána meg hogy "mikor megláttalak elég egyértelmű volt, hogy maradnom kell!"....akkor most mi van? nem ment a szex de maradtál? és mit csináltatok? laza beszélgetés?
nem értem:)
ezek után ki kell próbálnom Gabikát, nem akarok tudatlanul meghalni:)
gabika28 o nem kamu korrekt csini csaj