Hàt wjdks már én se tudom :) nehéz ez a lányokhoz járó szakma .....csak vissza fogok menni ehez a lànyhoz, hogy most álmondtam ezt az egészet ,hogy nekem jó volt a szolgáltatàs vagy már tényleg nem tudom hogy mi van...... :)
Hàt wjdks már én se tudom :) nehéz ez a lányokhoz járó szakma .....csak vissza fogok menni ehez a lànyhoz, hogy most álmondtam ezt az egészet ,hogy nekem jó volt a szolgáltatàs vagy már tényleg nem tudom hogy mi van...... :)
Érdekes tényleg a sztori. Ugyanannál a csajnál voltatok vagy csináltak a lányok a dologba valami Hudini féle bűvésztrükköt ajtónyitáskor!? :)
Hali. Volt itt a npokban egy holgy 47 eves asszem kata v kati neven . Kepei kozt volt egy amikor a pu cijaba egy energia italos doboz volt bedugva. Valaki az elerhetoseget tudja ??? Esetleg valaki volt nala ? Velemeny ? Koszi !
Dehogy haragszom :) sőt !!! Itt làtszik meg ,hogy mi vendégek se vagyunk egyformák, ami lehet nekem jó szolgàltató, az neked olyan kevés mint lósza*ba a c-vitamin!! :D Emlékszem itt volt a Gina akitől ugymond mindenki elvolt àjulva na de te meg mondtad ,hogy azért "àlljunk meg egy szóra " azért te nem estél hanyatt a Gina Diamond müsorától !! Én tartom magam ahoz ,hogy nekem jól "" francianyelvizsgázott "" a csaj, de én nem kételkedem benne ,hogy neked ez nagyon gyenge volt !! :) de hogy töltött galamb lenne ?? :D biztos ,hogy ugyanaza lánynàl voltunk ?! :)Bocsi, ha esetleg ugy érzed hogy félre informáltalak....
" Bianka kiváló szolgáltató, az egyik legjobb akivel valaha összehozott a sors. Gyönyörű arc és finom, kecses test, korrekt és profi hozzáállás valamint tiszta és rendezett rejtekhely fogadott. A hancúr nagyszerű volt, mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Hibátlan hölgy, nálam 5* ! :) "
Régen jártam Virágnál jól csinálta dolgát jó *rakkal de valamelyik nap felhivtam ismét és mikor mondta mi mennyi majd szikrát szortak a szemeim!!! Ne vicceljünk *** moderálva *** d*gni???
Koszonettel az hozzaszolasaitoknak, kezdokent a Ti velemyeitek alapjan meglatogattam Eszter (27) -et.
Nem-szolgaltatokkal valo tapasztalatom volt eleg, igy nyugodtan mondhatom, hogy a lany csucs! :)
Irjatok forumba, ez a legjobb ajanlas, mind negativ, mind pozitiv ertelemben.
Nekem sokat segitett, csak atutaztam Debrecenen...
Hadd jaruljak hozza az infokhoz:
Eszter (27):
Tuti francia, mehet szajba, gumi nelkul! :)
Elvezi a szexet! Fenomenalis! :D
Tiszta, es (nagykepuen mondva) megizzadt mellettem, rakerdezett, "Kimenjek lezuhanyozni?" Ez csillagos otos!
Jo illata van... ;)
Szereti a rose bort, ha uriember vagy, azt vigyel neki.
Eszter (27).
Nagyon jo a lany, csak ajanlani tudom.
Bujos is, es vadmacska egyben. :)
A franciaja "folyekony"! :D
Önreklám. ugyan már gyerekek ennyire nem kell a para, ha gondolod ember dobok egy telószámot és megbizonyosodhatsz, hogy ki vagyok. Na mindegy, érdemes volt ide írni
Igazad van, csak más a telefonszám, meg itt 28 éves, és mégis Ő az :)
Ugyan szerintem bőven 30 felett van, de az már tuti, hogy nem 25 :D
itt dorina 28 néven hirdeti magát
Mi a szösz folyik itt??? Nem értem mi ez a Gabizási láz. Aki volt nála, az tudja, hogy ki Ő és hogy nincs vele semmi gond.
Valakiknek nagyon böki a csőrét, hogy most épp Győrben van és minden módon próbál tenni ellene :(
Igen , a franciája a Ginát idézte már- már néhol :) nem annyira mélytorkozott mint a " legenda " de olyan szenvedéllyel csinálta ,hogy tényleg ugy nézett ki mint aki élvezi ezt csinàlni ! Ölelte, csokolgatta a szerszámot , mint kislány az első barbibabáját !! Kétszer ugy kellett leállitani, ugy vettem ki a kezei közül !! Mondtam neki így megölöd Cynthia ha nem lassitol !! Amugy már nehogy azt higgyétek ,hogy csak dicsérem a lányt az eggyik ismerősöm megbeszélte vele ,hogy este fél 5 -re ott van ,és egy óra hosszàt szeretne maradni, okés volt minden , de a vendég késett15 percet és amikor hivta ,akkor mondta a Cynthia hogy bocsi de késtél igy mà 5 re jön a másik vendég ! Most tudom álltalába 15 percet szoktak várni a lányok a vendégre, utànna ha jön új próbàzó akkor fogadják , mert elhiszen hogy mindenkinek lové a lové .... de ebbe nem akarok állást foglalni :)
Beszámoló:
Shanti (25) nem itt hirdet..., priviben leírom, hogy hol...
Jereván, tízemeletes, kégli picit lepukkant, de még elmegy kategória.
Shanti egy cuki félvér kiscsaj, vkije afrikai lehet.
Alacsony, pici cickók, hihetetlen kemény fenék. Arcra picit idősebbnek tűnik, de nem sokkal.
Hozzáállása csillagos ötös!
Összeségében nálam: 8/10
Üdv. Lotty 26ról tudnál mondani pár dolgot? Hol rendel és miylen. Köszi.
Szia, szerintem meg ez nem egy helyesíró fórum... nyelvtan***moderálva*** menjenek oda... :P
Viszont ha figyeltél volna a mondanivalójára, jobban járnál, miszerint Te is fordulj vissza az ajtóból, ha nem az nyitja, aki a fényképeken szerepel.
kissandrás! Ne foglalkozz mások véleményével, csak írjál nyugodtan, akár beszámolót is ;)
Az apróban hirdető Szofival maximálisan elégedett voltam. Fiatal kis csaj, feszes testtel, teszi amit mondasz neki, hagyja, hogy irányítsd. Jó fej volt, és a szűk kis puncija sem okozott csalódást. Amikor én elhívtam, még nem volt saját helye, azt mondta, hogy mostanra talán már lesz. Reméljük, hogy így is van, de persze én nem bánom, ha ő jön hozzám. :)
Sziasztok!
Közelmúlt tapasztalatai a napfényes udvar szélső ismert lépcsőházából. (egyébként teljesen véletlen , nem tudtam , hogy a 2hölgy egy lakás)
Fruzsi 31: Kicsit több a kor és a kilók de én prosztatamasszázsra mentem. Eddigi próbálkozó hölgyek tevékenysége max segvakarás benn kategória.De Fruzsi tényleg jól csinálta franciával kombinálva, kb mint robbanás a légzsákgyárban....Amúgy kedves, szimpatikus.
Másik hölgy Nórika 19. A képek alapján nem gondoltam , hogy m ilyen sovány ,törékeny. én sem vagyok szálfa termetű de szinte apakomplexusom lett. Igazából a fő gond a hozzáállással volt. "kölcsönös franciához nincs kedvem, állva ne csináljuk mert úgy fáj" ac franciája rém gyenge bekapom a makkot osztjóvan. Egyetlen pozitivum , hogy szűk.
MT igazad van de azert akad kivetel is par csajnal
Rendben. Köszönöm. Vegyétek figyelembe hogy a jó velemenyert, meg kell dolgozni. Főleg egy olyan városban ahol sok a lány. És nyilván a konkurencia szemét szúrja ha jókat írnak rólam.