Virágot csak ajánlani tudom!Jó a szervize szereti a munkáját és ügyes csaj.Ő maga írta!
Virágot csak ajánlani tudom!Jó a szervize szereti a munkáját és ügyes csaj.Ő maga írta!
Ha a képei alapján az, akire gondolok, akkor mindenképpen megéri meglátogatni, én évekkel ezelőtt voltam nála, még más néven volt, nagy kár lett volna kihagyni.
Sziasztok! Én a segitségeteket szeretném kérni! A jövő héten debrecenben leszek és van itt két lány aki komolyan felkeltette az érdeklődésemet, az egyik Pem, a másik pedig Letti..Privátban tudnátok infot adni a két csajról? Érdemes meglátogatni őket? Segitségeteket előre is köszönöm!
SZIA PUNCIRÁTOR NEM TUDOM KIVEL KEVERSZ ÉS MIERT IRSZ OLYANOKAT KI AMI NEM FEDI A VALOSÁGOT RÉGEN ERIKA NÉVEN DOLGOZTAM EZ TÉNY ÉS VALO DE TUDJA MINDENKI KOREKT SZ*LG*LTATO VOLTAM RÉGEN ÉS MOST IS AZ VAGYOK A VENDÉGEIM TUDJÁK MIROL VAN SZO DE TE VALAKIVEL KEVERSZ EZ BIZTOS.
PUSZI ALEXA
Tudja valaki kitty 38 mikor lesz nyiregyen elerheto? Vagy megirna a szamat privatban? Koszonom!
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***
Vita ne legyen belőle,sok lány van,aki nem **trázik,köztük én is :)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a vita mellőzését, lezárását legyenek szívesek kezdeményezni.
Köszönjük!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Én sem***zom,még sem tartom magam "elitnek".Elit!Istenem,de röhelyes!Max korrek,mert nem akarok jobban leh*zni senkit.
Sziasztok
Fannika 19ről valaki tudna még irni!?
Tamara 40-ről szeretnék véleményt .
Üdv!
Csapókerten belűl keresnék hölgyet,aki tud esetleg segíteni irjon privibe!!!
Helló!
Nehezen tudom elképzelni, hogy annyira mellbevágó lenne a rózsaszálak mennyisége Virágnál. majd kiderül, de én igen korrekt lánynak ismertem meg!
Én màr nem is merek irni beszámolót :( eggyik lànyról sem ! ( lásd : Cynthia ) Mert még esetleg megint nem jön be ,és azt hiszitek direkt csinàlom !
Az elit az Dubai ücsörög,nem Kaposváron.
Elit!Ebben a városban,a vándormadarakkal együtt,nincs csaj,aki közel állna az "elithez".Én sem tartom magam annak,itt nem is lehet.
Az árakat meg jó ha a csajok ahhoz is szabják,hogy az ország tönkremenőben van.
Sziasztok, légyszi valaki írjon Zsuzsa37ről vmi infót, hogy a valóságban mizu. Köszi előre is!
Sziasztok egy kis beszámolo ma voltam Candynél és mivel elég ellentétes beszámolok szülletek itt volt bennem egy kis ellenérzés milyen lesz de kellemesen csalodtam.telefononon korrekt kedves tájékoztatás idöpont egyeztetés egy kérésem volt zuhanyzás ami adott volt a lakás szuper a lányok gyönyörüek,candy bomba nö semmmi sulyfelesleg azt kapod ami a képen van szilikon cici álom fenék francia nagyon jo és az aktusal se volt gond,igaz extra a végén szájba de ha összehasonlitom anikoval nála ugyan enyi volt a sima menet,nekem tetszet megyek még.Zarával együtt rendel legközelebb mondtam is neki lehet hozzá megyek.egyszoval nagyon jó team nem ér csalodás plusz kilo évek lehuzzás nincs látszik a profizmus.
Kedves, aranyos lány! Hát nem tudom hogy hol voltál, de sehol sem lettek olcsóbbak az árak.....
Szerintem megéri!
Sziasztok!
Virág á*ai nagyon is fedik a szolgáltatásait,egyáltalán nem dr*gák!
Tiszta és rendezett,csinos és nagyon korrekt leányzó!
Én átutazóban voltam nála és megérte, tudom mindenkinek ajánlani!
Üdv Urak,
Kezd hasonlítani ez a story az én Alexa 20-as élményemhez, akiről megírtam, hogy minden emberfia kerülje messziről és lám rajtam kívül mindenkinek tetszett. Ha nézik e forumot a lányok, még egyszer tudatosítanám, hogy a pasik átadása árthat az egészségre.... Ezért van, hogy a végén mindenki Anikót fogja választani, mert ő tuti nem ad át senkit sehová:-) Már ha érti aki volt nála:-)