Egy nagyon megbízható fómozó társam figyelmeztetésére hanyagolom a lányt ! :(
Egy nagyon megbízható fómozó társam figyelmeztetésére hanyagolom a lányt ! :(
Sziasztok! Engem Léna21, B tervnek Lotty26, Hédike 23 érdekelne esetleg Döniz24.Járt már vki náluk? Tapasztalat?
szőke perla győrben. nála ki volt? milyen a lány? érdekes,korábban is kérdeztem,de senki nem írt róla. talán senki nem volt nála? nem hinném. jónak néz ki.
Köszönöm.
A Melcsit kipróbálom a héten ! :)
Szia!
Az írásod számomra azt sugalja, hogy a fiatal huszonéves lányoknál nem sok értelme van próbálkozni. Lehet, bizonyos szempontokból kívánatosak és jól néznek ki a képeken, de valójában a szolgáltatás terén akadnak hiányosságok. Magyarán szólva csalódottan, keserű szájízzel távozik Tőlük az ügyfél és úgy érzi, hogy csak kidobott pénz volt ez az egész kaland. Biztosan akadnak kivételek is, de az írásodból arra következtetek, hogy sajnos nagy százalékuk egyáltalán nem tartozik a kiemelhetők közé.
Számomra így marad a 30 és 50 közötti érettebb korosztály, mivel a szolgáltatás terén sokkal megbízhatóbbak és ugyanakkor korrektebbek.
Köszönöm a hasznos írásodat és mindenkinek jó és kellemes élményekben gazdag randizást kívánok!
Drágám! Evvel csak egy a probléma,mióta győrbe vagyok nem volt egy sos franciás vendégem se! 😀
Hát Zsófira még a 45 is kevés ! :D
Sziasztok
nehany meglátás az utóbbi hetek randijaimrol
jazmin 21. Számomra kissé csalódás valahogy többet vártam tole egy alkalomra megfelelő volt tobbet nem megyek
nikol 19 képek alapján egész jónak tunt szinten ugyanaz a verzio nem megyek tobbet
doniz24 sosfr mentem az jól kivitelezett tetszett viszont a popdíva eltérően mint a kepeken
fanni 23 máj aztán nem értem hogy miért jo pár havonta nevet valtoztatni nreg meg ingrid18 volt ma fanni 23 ez mire jo??? jahh és 5evvel idősebb lett
nem értem mire kő ez a megtévesztés igen azelőtt meg Anna 19azelott Liza 26volt ez így nem korrekt
dehat mindenki döntse el maga puding próbája az eves en öt is kihagyom
jo randizast skacok
Sziasztok!
Nem tudom, honnan veszed, hogy Evelin kamu. Voltam vele; kedves, aranyos, együttműködő. Amit ígér, azt be is tartja. Szerintem érdemes meglátogatni.
Sziasztok. Hogyan lehet h Kaposváron a hirdetők napok alatt éveket öregednek??? Pl Zsófi mult héten 39 éves ma már 45???? De más is volt így :DDDDDDDDDDD
Bánhatja, aki kihagyta.
Üdv!
Reni 25-ről lenne szó!
1. A lány annyira nem hasonlít a képeken szereplő lányhoz hogy az nem is ő hanem valaki más.
2. Ha valaki mégis ugy dőnt, hogy meglátógatja akkor legyen óvatós egy kicsit "ragadós" a lány keze.
Amúgy kis hotel szerűségben van, szoba fürdő átlagós, a lány nem csunya alacsóny testes "kis pocakkal" és nem nagy mellekkel. Az aktúst nem részletezem.
A Jessica23 hova tünt??
Csak a múlt héten dolgozott??
Megint nagyon csinik lettek az új fotók Ninettkéről :)
Nemhiába ő az egyik legjobb csaj a városban :)
Ezúton is kívánok neki boldog szülinapot! :)
Sziasztok lenacska 25-rol tud valaki valamit mien a csaj?
sziasztok.Mi van mandyvel eltunt neztem nincs fent ? nincs semmi lany komáromban? hat ez szar
Evelint ne keressétek kamu az egész személy!
Yvonne eseteben az is nagy plusz, hogy allando a varosban, nem vandorol, jon-megy ;)
nemtom ki hogy van vele, de nalam eleve kiesik a keresesbol, aki kiirja 2-3 napra jott a varosba.....
Januárban én nem írtam róla véleményt amúgy :) Jóval régebbi van.