Szia Koránkelő!
Neharagudjál de nem vagyok fent 2-3 éve, csak 1,5 és 20 éves vagyok a telefonban ezt mondani szoktam de át fogom írni.Bocsánat a nagy hibáért hogy nem írtam át.
Puszi
Szia Koránkelő!
Neharagudjál de nem vagyok fent 2-3 éve, csak 1,5 és 20 éves vagyok a telefonban ezt mondani szoktam de át fogom írni.Bocsánat a nagy hibáért hogy nem írtam át.
Puszi
Igen. Az.
Michelle 24-nél járt már valaki?
Sajnos én 2 alkalommal indultam hozzá egyeztetett időpontra, és amikor oda értem a megbeszélt helyre, hívtam többször is és nem vette fel.
Számomra eléggé költséges mutatvány volt.
Ha valaki nem Földvári, meggondolandó csak úgy potyaköröket menni miatta.
Ezért is kérdek mindenkit, hogy meg éri-e a plusz köröket a hölgy vagy hanyagolandó?
Kedves Makktársak!
Kamilla, már nincs többé a hírdetett számon, Kata vette át a számát. Ő most nem hírdeti magát.
Kamillához sajnos nem volt szerencsém, de Kata előzőek elmondásai alapján is nem a tuti numerák közé tartozik.
A róla készült képekhez képest + 20 Kg van rajta, és meg sem közelíti az előzőekben már általam dícsért hölgyeket.
Arról nembeszélve, hogy nem éppen fehér az illető!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lejla18)
Zalában hirdet 1 Kitti nevü csaj.Már a két kép sem azonos amit felrakott.Az egyiken Ö a másikon meg a barátnője szerepel.Amikor kimész már nem is az a csaj van.Kb 4-en forognak a porondon.Söjtörre kell kimenni kicsit átba....ás az egész.Vigyázni kell vele!
Dóriról valakinek infója véleménye.???
Sziasztok!
Egy kis beszámoló az elmúlt 2-3 hónapról:
Anikó 27 visszajáró vagyok nem is kell róla semmit sem írni! 10/10
Zsuzsa 37 telefonon megbeszéltük az időpontot előtte 15 perccel hívom semmi, 5 perccel előtte semmi, IDŐPONTBAN SEMMI. Lehet nem ért rá vagy nem voltam szimpi telóban nem tudom számomra felejtős, sajnos.
Anett 35 igazi vadóc, egyszer írta valaki, hogy "szinte a talajtorna is előjött" nos igen. Kedves, aranyos, csinos, képeken Ő van, stílusa nekem bejött! 10/9
Szofi (ka) szintén mint Anikóról visszajáró vagyok 10/10! Puszi neked!
Kérdezőnek Szösziről képeken Ő van csendes kedves egyszer voltam nála 10/8
Viki 30 nagyon kedves, beszélgetős, belevaló csaj még megyek 10/9
Milla Masszázs szuper, kicsit zavarba voltam mert ismerősöm ahogy kiderült, de rendes kedves szép 10/9
Kérdésem: Kriszta28 utolérte valaki mostanában? Kb 1 hónapja hívom és semmi.
Dior-Gréta-Petra?
Szerintetek?
Jó vadászatot!
Nagyon örülök, hogy ilyen elégedetten távoztál 😊 Köszönöm a pozitív beszámolót...és a bonbont is 😘
Miért nem vagytok képesek magatokat úgy fényezni pár sorban, hogy ne legyen teljesen nyílvánvaló, hogy önreklámról van szó?
Szép, hogy neked legalább sikerült másik regisztrációval és IP címmel írnod. De ezt az üres ömlengést magadról a hírdetésekre kellett volna hagyni. Olvass el pár igazi beszámolót és legközelbb próbálj meg úgy írni, mint egy FÉRFI vendég.
A sógorok miatt!
Aki most hirdet Ninettke (20), az ugyan az a Ninettke akirol regebben odakat zengtek itt a forumon?
Tegnap voltam yvonne26-nál tényleg nagyon szép és korrekt *rakal dolgozik a hely ágfalvi ltp lakás 10\10
a sz*lg*ltatás 10/8 egyedül fogad nincs leh*zás és időnézegetés nagyon jól éreztem magam nála így visza térö vendége leszek.
További szép napot
Kicsit furcsa mig a lányok sopronban nagyon magas ***moderálva*** dolgoznak addig más városban mondjuk györben ennek a fele is megteszi vajon miért van ez a különbség?
Sziasztok! Mercédesz -ről szeretnék véleményt?
Bocsánat! Virág29-ről szól az info, nem virág25-ről. Benéztem az évszámot :(
Látjátok ezt mondtam régebben is ha egy lány veszi a fáradságot és megköszöni a róla szóló pozitív véleményeket ,az már egy nagyon jó plusszal indít a keresgélő makktársak között. És ha ezekhez párosul egy olyan hozzáállás mint ami neki van ,hogy a vendég maximálisan elégedetten távozzon tőle és ez nagyon ritka a fiatal lányoknál. ;) Én nagyon ritkán választok huszonéves szolgáltatókat és ez nem véletlen de téged Szofika tuti felkereslek! :)
Sok lány vehetne példát Szofiról....
Sziasztok, valaki tud Szanoról? régen itt hírdetett.
Virág25 - ahol Dia29 volt, ott rendel (Eperjes str.), sőt most már a Dia számát használja (még június eleji élmény, Dia nem volt éppen)
Képek alapvetően fedik a valóságot, nem retusált, ámbár a szögbeállítások jól sikerültek (kevesebbet mutat, ahol több van, és többet mutat ahol kevesebb van).
BF nem nagyon van, de ez lehet, hogy partnerfüggő is. Mindent meg tesz nyafi nélkül, egy kicsit olyan transzba került állapotban.
Lehúzás nincs, szerintem az időt nem nézi. Ha a kolléganő halk kopogással jelzi az idő lejártát, akkor is csak akkor jelez a kuncsafnak, ha a következő randi le van beszélve. Beszélgetés nem az erőssége.
Mindenki mást keres, én itt nem találtam meg, amiért egy rózsaszál gyüjtögető nőt felkeresek, de ez a túl speckó elvárásom miatt van (régen a máshol hírdető Tinacicus, nem rég még itt Dia29 volt ilyen. De Debrecenben Niki30, Alexa29 tudja ezeket még adni számomra). Szóval én biztos nem megyek, de ennek ellenére ajánlható, kipróbálható - egy űrítést megér talán aki ilyen célzattal keres lányt. Tudtommal a Nyíregyen szokásos rózsákat igényli, egy óráért kér Szent Isvánnak egy, és Bethlennek egy rózsát. Talán popsit vállal még extraként, de erről nem tudok nyilatkozni.
üdv és derűs napokat