Ja, tényleg jók a cickók, csak azt azért tegyük hozzá, hogy rendkívül bunkó és nagyképű a hölgyike...
Ja, tényleg jók a cickók, csak azt azért tegyük hozzá, hogy rendkívül bunkó és nagyképű a hölgyike...
Hotelben fogad, alacsony, nem szoliban barnult, de kedvesebb a legtöbb fehérbőrütől, rózsaszálak átlagosak, viszont az extrákat meg kell busásan f**etni, egyébként minden esőkabátban.
Én nagyon jol ereztem magam vele, és beszélgetni sem utolsó vele ha arra vágynál :-D
10/9
apróban lévő Nóráról valaki tud infót ne tartsa magában
akár privátban is, köszi
:D :D :D
Épp most akartam meglátogatni Kimberly-t, még jó, hogy felnéztem a fórumra! :)
Köszi a tapasztalatod, részemről nagyban kerülendő. Telefonon egyébként kedves volt.
Sziasztok. Egy ideje már látogatom az oldalon hirdető lányokat és néhány tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Hátha segitek a választásban.
Hol is kezdjem:
Letti(18): aranyos, tündéri csajszi az autós meki környékén rendel. Szép lakás igényes környezet. Beszédes kislány jól ellehet dumálni vele. A franciskája isteni, igazi bőnyálas ahogy szeretem. A cicik nem nagyok aki azt keresi annak nem ajánlom. Viszont minden másban rendben van!
Csilla(24): ugyanott rendel ahol Letti. Ő már kicsit korosabb meg husosabb is, viszont a giga cicik bejátszanak. Sajnos egy picit lógósak de rendesen közé lehet tenni. A franciska átlagos viszont a keze az csodás, sajna hogy ezt csak a masszásnál éreztem. Az jó volt de sajnos egy masszás miatt nem leszek visszajáró hozzá.
Barbie(18): kor egy picit több, szerintem olyan 21lehet, viszont ő egy angyal. Csodás cicik, finom szűk punci egyszerűen imádom. A franciska 10/7es de pont jó mert nemdurranok el egyböl. Őt csak ajánlani tudom én is sűrűn járok hozzá. Ő is a mekinél rendel.
Luca(40): egy igazi szexi milf csodás testel szép cicikkel. A francia jó de pozitív hogy a fenekedet is nyaljaha szereted. Istenien csinálja és aki nem próbálta az menjen és próbálja ki.
Eszter(27): a kerinél rendel szép tiszta lakás. Kor több olyan 35, de fantasztikus. Franciska elsőosztályú, szex közben pedig finoman szólva is kéri és követeli hogy jól rakd meg. Hátulról csodálatos látvány, csak ajánlani tudom.
Kimberly(22): ***moderálva***
Remélem tudtam segíteni nektek. Szép estét.
Szerintem, csak azért kapta, mert nem biztos, hogy jó ötlet egy szolgáltatóról olyan információkat közölni egy nyílvános fórumon, mint pontos születési dátum. Az inkognitód egy fokkal gyengébb innentől.
Sziasztok!
Voltam Emmánál,kedves aranyos lány,jókat lehet beszélgetni vele.
Barátnős feeling,pozitiv hozzá állás,aktus méretfüggő,de csuszka masszázsa lenyügöző.
*r-érték rendben,nálam 10/10,csak ajánlani tudom.
Ha jól tudom, mindenkinél alap a gumis fr@ncia (javítsatok ki, ha tévedek)
Igaz, hogy nem olyan élvezetes, de hát a kollága által leírt tünetek sem azok...
S nem is feltétlenül a lány hibája az ilyen. Lehet épp az előző vendégtől kapta el, s nem is tudott róla, hogy fertőz. Az előző vendégen pedig nem feltélen látszott ilyen intenzíven a tünet (pl épp visszhúzódóban volt már neki) sőt még olyan is lehet, hogy a szerszámmal semmi gond nem volt még, csupán franciskával adta át a lánynak egy korábbi helyről a szájába begyűjtött vírus/baktérium családot...
Ezt így csak a jóhiszeműség keretein belül írom, mivel sajnos előfordul olyan is, hogy tudja a lány, hogy baj van, de annak ellenére dolgozik. Én fordultam már ki nem egy olyan helyről, ahol orvosi szakképzettség nélkül "messziről" látszott, hogy nem oké minden...
Szoktatok vinni valamit ajándékba illenne pl.(csoki) bunkoság üres kézzel menni ? ki ki maga dönti el ?
Lillárol tud valaki valamit?
Anita nagyon jó, nagyon szép cicik.
Zoé (33, fekete haj) érdekelne különösen arcra. Mennyire kiélt, mennyire megfelelő a korának, mekkora a retus a képein. Szívesen venném az infókat.
Nagyon szépen köszönöm :) .
Meg jegyezném hogy nem értem ezen mi nem tetszik másoknak :D nekik is további szépet kívánok.. :)
vnyiktor - Újonc (12 hozzászólás) írta 3 órája
Boldog szülinapot Gina24 :)
A hozzáállás okés, de a képek sokkal jobb állapotot mutatnak mint a valódi. Élőben sem csúnya, nem azt mondom. Viszont a 30 éves kort szerintem egy ötössel már elhaladta...
Üdv!
Anita 23 érdekelne egy picit bővebben. Lehet privátban is!
Hi!
Stefyről van friss infója valakinek? Három hete hiába próbálom elérni. Esetleg ajánlanátok valakit helyette?
Sziasztok!
Nem vettem még sose igénybe ilyen szolgáltatást ezért érdeklődnék hogy működik ez. Megbízhatóak a nők? Vagy mindegyik mögött áll *** moderálva ***? 😃 Full diszkréció és könnyű*** moderálva ***? Szóval tapasztalat?
Sziasztok! Egy másik fórumon hirdető picihappy nevű lány elérhetőségét nem tudja véletlenül valaki? Írja meg nekem, legyen szíves. Köszönöm