Sziasztok!
Tudtok-e jó lány párost Szfehérváron?
Köszi
Sziasztok!
Tudtok-e jó lány párost Szfehérváron?
Köszi
Üdv!
Kamilla és Ramika sem dolgozik? Nyáron voltam mindkettőnél, de most nem látom őket hirdetni.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Izabell28) ***
Győrben hirdet egy Zsófi nevü hölgyemény ( 38 eves szoke haju, 30-as telefonnal.) aki csak teheti nagy ivben kerulje el ha azt szeretne hogy *** moderálva *** Azt is csodalom hogy mar a sajat fotojat fel meri tenni mert idaig a lanya fotojaval volt fenn minden oldalon. Nem ertem az ilyen hogy tud igy dolgozni SZANALMAS.
Az is lehet hogy csak egy rendes es kedves csajt keress, es neki nem annyira szamit a kulso.
Hogy mi az igényed és mik az elvárásod, csak Te tudod, így kérdésedre ne várj kielégítő választ. Tudni kellene mit szeretnél, szőke-vagy barna, molett vagy sovány, rövid hajú, vagy hosszú hajú, borotvált vagy természetes intim résszel rendelkezik, cickók mérete, magasság stb. Ez ismeret hiányában kérdésed buta felvetés, esetleg a gyertyát is tartsuk?
Sziasztok! Keresnék nagymellű (min.90-es)lehetőleg szilikonos lányt! Tudtok valakit? Köszi!
Sziasztok
Egy kis infó a legutóbbi néhány látogatásomról.
Niki30: Valóban vérprofi minden nála. A hely, a nő, a hozzáállás nálam minden ötös. Nem a legkönnyebb bejutni hozzá, de megéri.
Egyszer sztem mindenkinek ki kell próbálni. :) 10/9
Heni22: Igazából Dóri24-hez indultam, de ő nem volt elérhető. Viszont nagyon jól jártam így is. Igazán formás a csajszni, nagyon figyelmes és
kedves volt végig. Ajánlott kategória. 10/7
Nemrég Bogi30-at szerettem volna végre meglátogatni. Le is beszéltük az időpontot és a helyszínt egy órával korábban. 20 perccel az érkezés előtt is hívnom kellett, hogy minden okés-es? Persze, persze, oké! Megérkezésemkor hívom a kapuból akkor közlik velem, hogy
Bogi nem érzi jól magát, ezért, ha már itt vagyok magát tudja ajánlani. Menjek fel és nézzem meg. Ő Lili 18 volt. Nem tudtam ki ő, de mondom megnézem, viszont
elég savanyú szájízzel vettem tudomásul a dolgokat főleg, amikor közölték velem, hogy keressek meg egy másik lépcsőházat is még ráadásúl!
Bejutás a szokásos egy emelettel fentebb szálljak ki stb...
Az ajtóban viszont elállt a lélegzetem!
Lili18 szépségéből és kisúgárzásából semmit, de valóban semmit sem adnak vissza a fotók!
Egyszerűen csak pislogtam. Fantasztikus szépsépségű leányzó. A vörös haj, fekete szemek, buja domborulatok láttán csak makogni tudtam.
Pedig csak fél órát terveztem, de pár pillanat alatt rábeszéltem magam az 1 órás együttlétre. :)
A hozzállása is példaértékű. Igazi csók, végig simogat, folyamatos a szemkontaktus (áhhh, azok a vadító fekete szemek! :D )
Nagyon jól reagál az izgatásra és valóban élvezi is.
Aki szereti a teltkarcsú lányokat annak kötelező darab! :) 10/9 (de csak az előzmények miatt)
Igen, őt ismerem. Laura is nagyon kedves lány. Franciában viszont nálam az említettek voltak a favoritok. Sajna most nincs igazán szuper (nekem). :(
Engem. Iszunk valamit. ;)
Sziasztok !
Kit érdemes felkeresni Debrecenben?
Aki egy nagyon jó órát szeretne átélni, eegy básonyos börű jó illatú hölgyel az látogassa meg ANDIKA 34-t! Nem fogja megbáni!
hali
telefonon beszéltem vele, és elmondta, hogy igényes urakkal óv..er nélkül is csinálja punciba....
De meg látogattam volna egy szép hajú szép fogú sportos, jó illatú és nem túl szerény,csajt. Olyat akinél nem ő van a vendégért. Megtisztelve érezhetném magam, hogy a *** moderálva *** vele lehetek. De megint csak egy szép nem egoista, kedves figyelmes lánnyal vagyok kénytelen beérni. :-) :-) :-P
Zafira (27) érdekelne!
Őszinte tájékoztatást kérek privát üzenetben.
Anita (23) nekem bejött: kedves, profi igényes és azt kaptam amiben megállapodtunk!
Sziasztok.
Laranal vagy Szoszinel volt valaki mostanaban, aki reszletesebb beszamolot tudna adni? Privatban is johet. :))
doki néni neked is doki kell!
mit tehet erröl az oldal?
A jó s@les & m@rketinges keni vágja az ilyet! :)
Hát ez szép volt! :D
Péntek 13 :D
Nekem tetszel piszkosul!
Hogy terel a kis népművészeti agyagedény!