Csupán egy kérdést tettem fel.
Csupán egy kérdést tettem fel.
:D nem ,dehogy! De hamarosan azért egy időpontot kérek tőle, mert kivagyok rá éhezve :D
Azért ne foglald le az összes időpontját,hagyj másnak is:)))))
Sziasztok Olivia 36 -nál volt már valaki?
Visszatért a No 1! :D
Szerintem még senki sem volt nála, de lehet ha beütöd a keresőbe a nevét találsz valamit róla, én még nem mertem használni :)
Jo a kamu szöveged Demi...!
Regi egy nyafogós,ezt most ne,azt most nee,ne simogasd a melleimet,mert szilikon..stb..!
Regi már nincs a városunkban és nagy kár érte. Külsőleg 10/10-es. Nagyon kedves, aranyos. Lehet vele beszélgetni, mar aki akar egy ilyen külsejű lánnyal. :D
Extrákat nem vállal sajnos, de neki el lehet nézni. Erősen ajánlott.
Pedig a képek is sok mindent elárulnak sokszor. A második és hetedi képek egymáshoz való viszonyítása során rájöhetünk, hogy milyen könnyű a karcsú derék elérése. Csak photoshop kell hozzá.
Ugyanakkor nem gondolom, hogy mindenki rossz, akiről nincs még beszámoló. 1-1 kincset egy ideig megpróbálnak rejtegetni, hogy ne legyen nehéz bejutni hozzá. Persze a vége mindig az. akár van beszámoló, akár nem.
Tehát ha olyat néztél ki, akiről nincs beszámoló, akkor inkább kérdezz rá privátban 1-2 általad hitelesnek tartott embertől rákérdezni.
Kamilla Veszprémbe ment sajnos
Sziasztok! A heten megyek Pecsre es szeretnek meglatogatni egylanyt, de ketto kozul nem tudok donteni. Kellyxxx vagy Veronika?? Melyiket ajanljatok?? Volt valaki mar mindkettonel??
Szeretném egy élményem, jobban mondva csalódásom megosztani! Nagyon régóta szemeztem Vanessa hírdetésével nem sok beszámoló született róla..hát nem is csodálom miért! Egy katasztrófa a csaj! Egy dagadt lekezelő...igénytelen nő! Messziröl kerülendő! Tanultam a hibámból...hogy nem megyek többet olyan helyre amiröl nincs beszámoló!NEM VÉLETLEN!
Sziasztok rita20-ról valakinek már van valami tapasztalata?????
Javaslom, próbáld Amanda 29-et. Nekem még nem okozott csalódást. Bár nem tudom milyen korosztályra gondoltál.
Már csak hétfő délutánig vagyok elérhető Kandúrkaim,addig vár a cicusom simizesre! 😉 Hívjatok a megadott telefonszámomon!
Sok puszi 💏 :-*
Sziasztok! Az apróban hirdető Barbikaat próbálta már valaki?
Zsofirol tudtok valami infot irni?
Sziasztok! Belváros környékén mondjatok lányokat, ha tudtok! Köszi!
Sziasztok!
Tudtok-e jó lány párost Szfehérváron?
Köszi
Üdv!
Kamilla és Ramika sem dolgozik? Nyáron voltam mindkettőnél, de most nem látom őket hirdetni.