Nagyon kacsintgatott nyugat felé, valószínűleg már ott van.
Nagyon kacsintgatott nyugat felé, valószínűleg már ott van.
EGY KIS CERKA-MÓKA VELEM? :P ÉDES BABAPUNCIVAL ÉS EREDETI CICIKKEL VÁRLAK! ;) HÍVJ! .+36702447403 :*
Rebeka36,HOPPÁ,valaki infót?
Ágica 19-nél én is jártam,nagyon profi a csaj,csak ajánlami tudom!
Hali egy kis beszamolo legutobi trofeakro:
Eszter 27:lakas el megy celnak megfelel a lany eleg okes arcra test nem pont olyan mint a kepeken,szolgaltatas nekem nem jot be franciara mentem .en nem megyek tobet.
Luca 41:szoba pici de el megy a teste tenyleg jo arca anyra nekem nem jott be,franciara mentemVSZ meg beszeltunk mindent telefonon es mar a helyszinen nem valal szajba elvezest.pozitiv hogy a fenekedet is kenyesteti.
Sziasztok ! Egerben rendel Virág néven . Tud valaki mondani róla bővebben valmi infót ?
Lehet, hogy első hangzásra fura a kérdés, de van olyan lány, aki eljönne velem síelni 5 napra?
Akivel mentem volna eredetileg, mégsem jön.
Szállás, félpanzió, utiköltség, felszerelésbérlés, síbérlet fizetve van, egy szobában kell aludnunk esténként, ami alatt nem bánom, ha történik is valami...
Plussz rózsát nem igazán gondoltam, mivel nem olcsó az út sem, s szerintem ez így korrekt ajánlat.
Ha tud valaki olyat, aki vállalná, vagy ha közvetlenül a hirdető dob egy pm-et, hogy érdekli, akkor megbeszéljük a részleteket.
Üzenet Balunak:a, Kecskeméti Niki és Regina nevű hölgyek szépek,és tudnának is,de mégse.Niki nagyon lekezelő,és borzasztóan nagyképű,Regina pedig szégyenlős,haját az arcába temeti,és nem csinálja meg rendesen azt amit kéne,akárcsak Niki.Természetesen a telefonba mindent megigérnek,mindent bevállalnak.Senkinek nem ajánlom Őket!
Üzenet Balunak:A Kecskeméti Anna Cher Liliom nevű hölgyek kedvesek, szépek,és ügyesek.közös még bennük hogy megbízhatóak,rendesek.Amit megbeszél velük az ember,azt makulátlanul megcsinálják.Bővebbet ide a fórumba nem szokás írni,az értékelés ezen felhasználók adatlapján nem lehetséges.Kell ennél fontosabb leírás annak érdekében hogy az ember dönteni tudjon?
Ne hagyd ki, még a társát Ágica19 - se nem tudod mit hagysz-ki.
Jó az adatbázisod amit kiegészítek azzal hogy a teló számát még használta Szöszi18 és Fruzsi18 is.
Hozzá még nem volt szerencsém :)
Sziasztok!
Újra itt a Gyémant (Sissi), örökre Szombathely Gyöngyszeme marad!
Szebb mint valaha, Ragyog és mintha kicserélték volna.
Ő nem ebbe a szakmába való, sokkal több Ő!
Hm. Sissi -kém, Gyémántom köszönök mindent!
Mindig fogok Rólad írni, miután találkoztunk!
Aranyos vagy.
Neked mi bajodvan...csak szidod a csajokat...akor enyi erövell nem kell elmened egyikhez sem....sereitem nem a csajokal van a probléma hanem veled...ellviselhetetlen lehec...üdv
Sziasztok!
Esetleg Hannáról tud valaki valamit?Egy ideje sajnos nem látom fent.És telefonon se elérhető.
Mindenki hozzászólása szubjektív!
Annál az Alaxánál voltam aki a törzsstreeten rendel és még a nyáron voltam nála,ha nem ő az akkor egy másikról beszéltem,ha pedig ő az akkor ezt tapasztaltam és ennyi.
Helóka.már csak szombatig vagyok Kaposváron.várom régi és új vendégeimet egyaránt.puszika
Sziasztok. Andi masszazs debrecenben, valakinek info velemeny? Koszonom
Halálos ovis szerelmek
Jobb esetben mindenki emlékszik az ovis szerelmeire,hisz ez az az időszak ,amikor mindenki halálosan szerelmes volt-minden hónapban másba.
Nekem a legnagyobb genszter hódította el oviban a szívemet.vásott rossz kölyök volt,de komolyan amolyan ovi maffiózó.olyan szinten belevitt engem is a rosszba,hogy az hihetetlen.először piti módon rám kenegette a dolgait,és naná,hogy engem állítottak a sarokba,de tíz perc múlvaő is ott állt mellettem,mert nem bírt a vérével.így kezdődött a mi ovis románcunk.ha nem együt álltunk a sarokbaqn,akkor valamelyikünk szolidaritásból oda állt a másik mellé,együtt dobáltuk bogyóval az utcán sétálókat és együtt csináltunk olyan rendetlenséget,hogy képtelenek voltunk össze pakolni.alvás időbe a folyosóra száműztek minket,mert kezelhetetlenek voltunk.lehet,hogy ez csak sima barátságnak tűnhet,de voltak a sarokban loptt puszik ,random ölelések.nem voltnagy szakítás,sem semmi,egyszerűen csak eljött az a kor,amikor már a nemek csatája kezdődött:nekem lettek barátnőim,neki haverjai,és bumm,már is nem volt semmi.Azóta sem beszélgetünk,és nem lettünk jóban.sőt, a vezeték nevét már nem is tudom.Na ,mindegy!Azért megkérdeztem ,pár ismerősömet ,hogy mire emlékeznek az ovis szerelemről.
Nálunk egy fiú úgy udvarolt,hogy eldugta a szeretett lány cipőjét.
Mi úgy fejeztük ki,ha tetszett nekünk egy fiú,hogy elvittük a biciklitárolóhoz és jól összevertük.
Egyszerű bokros sztorI,a lány és a fiú a bokorban voltak és beszéltek,meg sugdolóztak.
Nálunk a fiú oda ment,és azt mondta neki tetszel!Majd megütötte.
Minden fiú az óvó néniben volt szerelmes,fiatalabb lánynak esélye sem volt
Ha valakinek tetszett a másik ,akkor nemes egyszerűségel szájon csókolta,és elfutott a lánynak meg ,ha tetszett a fiú ,meg kergette ,ha nem,elmondta az óvó néninek.
Nos abban talán egyet érthetünk,az ovisok őszinték,kegyetlenek,naivak,de olyan világban élnek,ahol még minden rózsaszín és csupa öröm.
Jó lenne ,ha csak egy röpke álom erejéig,de újra élhetntnénk ,azokat a napokat,amikor kézen fogva kellett átmenni mindenhova.
Tehát én most azt kívánom mindnekinek,hogy álmodjon egy ilyen emlékkel és a mosolyogva keljen fel,hátha
aznap semmi rossz nem történik vele!
Gombos Saci
Nemes Nagy kollégium.
Székesfehérvár.