Sziasztok Dragáim!
December 14 -től Sopronban lehet velem hancúrozni :-p
Puszi : Dalma
Sziasztok Dragáim!
December 14 -től Sopronban lehet velem hancúrozni :-p
Puszi : Dalma
Sziasztok!Melyik masszőr hölgyet ajánljátok,egy Jó Lingam Masszázsra?Ha tapasztalatokat írtok megköszönöm!
Staffi! Hát annyiban igaza van sztem,hogy bárki,akár az egyik konkurens is regisztrálhat bármikor és írhat valami negatívat bárkiről. Na már most vannak,akik csak ritkán járnak itt a fórumon,azok elolvasnak egy ilyet és egyből el is hiszik. Más kérdés,hogy a rutinos rókák,mint mi már nem dőlnek be minden egyes beszámolónak. :) Meg ugyebár nagyvonalakban tudjuk kik a hiteles regélők. Na most ha ezen emberkéktől kapna negatívat,akkor természetesen kerülendő,de ha mondjuk egy első beszámolóstól,akkor azért csínján kell ezzel bánni. Na én erre értettem,hogy végülis van igazság abban,amit írt. De én sem akarok vitát nyitni Staffi! :D
Na meg egy kis élménybeszámoló. Akartam már írni, de a cenzúra másképp gondolta, sejthetően nem volt jó a termés, úhyhogy diszkréten röviden:
Flora 18 Watert*r*ny, lakás low budget, kedves, de kicsit passziv, arca szép, de alul szélesebb mint magasabb. A műfaj kedvelőinek ajánlott. 10/6
zsófi 20 ótós MKdánöld, lakás panel, bomba test, vállalható arc, fapofa. Profi nagyipari hozzáállás, francia ok, szx elmegy, no bf- feeling, not even a little,20 perc mulva kinn vagy, japán robotbabákban több érzelem. Gyors k*nnyites celjabol. 10/3
Laura 19 Watert*r*ny, lakás low, diszkréciő 0, a képek fake, már a színkód se jó, norvég project, arcra szép, kinéz kb. 16 se (lehet tényleg nem több így utólag gondolva), nagyon alacsony, velem kedves volt francia ok, szx ok. 10/4.
Hi. Elsőre Dóri 24 -et mondanám, kedves rendes megbizható mellben nem túl erős de isteni feneke van, jó lehet még Csilla 24, na ő mellben is erős.
A helyedben örülnék, mert ez azt jelenti, hogy szerinte jók a képeid, gondolom ezért is lopta el.
Ha már szóba került: szerény véleményem szerint neked és az üzletnek is jót tenne, ha a mobilos próbálkozások helyett kerülnének fel rólad JÓ minőségű képek. Nem a tartalommal van a baj, hanem a minőséggel. Valami olyasmi minőségi vonalat kellene neked is követi, mint pl. a Letti/Barbi,stb. csapatnak. Ez a "kritika" vonatkozik sok más debreceni hírdetőre is. A férfiak 90%-ban a fotók alapján dönt, nem mindegy milyen a portfólió. Szerintem érdemes ezen elgondolkodni.
Azt azért érdekesnek tartom, hogy itt évek óta hirdető csaj ha új képeket tesz fel míg a a szerkik az ellenőrzést el nem végzik szünetel a fényképgaranciája! Ez miért nem működik Cegléden ahol jól beazonosíthatóan lopott képekkel mahinál a hirdető???
Izisz31; Vanda30 nem a legjobb.....
A helyes név Vikike 32 , elnézést az elírásért :)
Tisztelt Vivien 32 hirdető!
Legyen szíves az összes hirdetéséről / startapró, beszámolók .com, Videkilány, stb. / A Debreceni Victória lelopott képeit Levenni ! Köszönöm !
Victória -- Victória Masszázsa Debrecenből .
Üdv!
Van még olyan csaj akinél te még nem jártál? :)
Hihetetlen :)
(írtam privátba is)
Kedves pöcörő !
Nagyon szépen köszönöm az észrevételed, valóban a hölgy lelopta a képeim.
Továbbra is természetesen Debrecenben vagyok elérhető, várok minden kedves régi és új vendégeimet!
Üdvözletem mindenkinek Victória
Hi!
Még mindíg Laura29 érdekelne!
Meg felelési kényszer nem kell de ha igénybe szeretnénk venni egy szolgáltatást amit oly kedvesen reklámoz minden hölgy a saját reklámja végett hogy meg győzzön arról amire vágynák is igazán, és amiért hajlandó vagyok fizetni, akkor igen is jó tudni hogy mit is kapunk cserébe hiszen egy ízléses nő esetén is érhet csalódás és a látvánnyal nem mindenki lakik jól! Természetesen egy vélemény nem vélemény és okos fogyasztó több véleményből vonja le a következtetéseket ha egyáltalán van idő véleményeket olvasni egyesekről mert ahogy felbukkannak városunkba esztétikailag is vonzó hölgyek, és már rá is készülnénk sajnos tova szállnak. Minden tiszteletem a kivételeknek akik nem vándorolnak de igazán a változatosságot keressük füszerezve nem egy snassz durranásra vágyunk de addig amíg egyesek szolgáltatása mögött nem lesz tartalom addíg ne is várják hogy pozítív beszámolók sokasága fog készülni! Aki meg a másik lejáratására törekszik az tolja hátra a makkocskáját és pottyantson rá egy jó nagyot!
Daniellára gondolsz? Sok jót olvastam róla, remélem be tudok majd jutni hozzá.
Kedves nazolt!
Ma olvastam, hogy én rolam mit írtál ki nemtudom mire jó ez neked és hogy ilyet irsz és új email címel vagy regisztrálva meg egy hozzá szólásod van nemtudom mikor voltál nálam amikor 3 hete nem dolgoztam én soha nem sérteném meg a vendegeimet ha tudom jön a tulaj inkább aznapp nem is dolgozom és aki már volt nállam tudja is, de legalább olyat irnál ki ami fedné a valóságot!
Szép estét nazolt!
Így igaz...
A ceglédi VIKIKE(32) fotóinak fele megegyezik a debreceni Viktória masszázs fotóival. Most akkor elment volna Ceglédre? Vagy ismét csak lopásról van szó? A fotók másik fele meg olyan, mint ha egy teljesen más nőt ábrázolna. Pl. konkrétan a puncis kép tutira nem a Viktóriáról készült, ezt tapasztalatból tudom.
Sziasztok! Niki19-ről valakinek infója? Köszi
Jó választás!