Helló!
Aki tud kérem segítsen! legénybúcsúra táncoslányt keresek!
bármiféle ötlet jól jön. Előre is köszi!
Helló!
Aki tud kérem segítsen! legénybúcsúra táncoslányt keresek!
bármiféle ötlet jól jön. Előre is köszi!
Üdv!
Pár tapasztalatot írnék a közelmúltból:
Rita25: Nem hozzá készültem, amolyan "vész megoldás" volt már bánom. Viszonylag normálisan áll a dolgokhoz, inkább a külsejével volt bajom mert szegény kb. 10 évvel tűnik idősebbnek, ráadásul pocsék az ágyban. Igazából az én hibám is mert nem kellett volna maradnom, nem az esetem.
Maya21: Apróban hirdető pici roma/félvér(?) lány állítása szerint épp albérlet nélkül volt, ezért autós kalandra vittem. Leszámítva az autóban küszködés hátrányait, meglepően jó volt. Jó hangulatban kaptam el, jófej volt igazi barátnős feeling. Fiatal feszes test, szűk punci, bársonyos bőr imádtam. Nem mondhatnám, hogy különösebben ügyes de lelkesedéssel pótolta. Kb. a második roma csaj akiben kellemesen csalódtam, nem rasszista makktársaknak ajánlott :D
Sziasztok.
Valakinek nincs kedved 2-en menni egy lányhoz?
E-mail címem: ***moderálva***
Sziasztok!
Tilda felől érdeklődnék!
Jöhet privátban is akár.
Sztelláról kérek szépen infókat, akár priviben.
Milyen, merre, mennyi stb....nagyon bejön a képei szerint, de eddig a fórumon keveset találtam róla az se jó igazán....
köszi
azért érdekes, hogy nem láttad élőben de ennyire véded....hogy írhatod pár műtermi képre hogy top10 a csaj?
egy kb 4-es rozzant banyáról is lehet top10 képeket "gyártani", itt pont a tapasztalatok helye lenne, nem?
Csaó Ladafun nem értem , hogy ha egyszer kinézel magadnak egy csajt ebben az esetben Nelli 18-at és azt írod , hogy "Egyszerűen aki a vékony sportos átlag csajokat keres az ide semmi képen ne menjen!" akkor miért mentél el hozzá? a képeket látva nem tűnik vékonynak akkor miért nem olyan csajhoz mentél aki neked be is jön? Én nekem meg tetszik Nelli és megis fogom látogatni mert szerintem nagyon jól néz ki :P De hát ízlések és pofonok. amugy meg a kutyák játsszanak csontokkal! nem láttam még élőben de nálam Top/10- es a csajszi
ezt ok,hogy ide is írod. hadd tudja meg más is,ha így volt. de akkor és ott miért nem tiltakoztál,hogy nem ezt akartad?
Veronika 31-et ma probáltam hivni nem vette fel . Viszont visszahivott!
Sziasztok. Szandra 45 ajánlom azoknak akik igazi szeretkezést bujaságot és gyengédséget akarnak. Idősebb korosztály de kifejezetten kedves és odaadó.
Seri 26 nekem nagyon negativ élmény volt nagyon anyagias szerintem. Lehet hogy én nem voltam szimpatikus de nem ajánlom.
ja ja én is pl. Christina 30 azok a retusált képek, nehezen hittem el hogy az a csaj fogadott aki a képen van.
Hm...... Eggyetértek én is ezzel, a Szofi 24 nagyon jó választás!
Szofi (24) !
Vele nem fogsz rosszul járni. Szép,fiatal,csinos,korrekt és a masszázs is élvezhető
Sziasztok! Volt szó Victória33 Masszázsáról! Valaki vélemény, hogy milxen volt nála?
adok,elírtam.
Fütyülősnek igazat adod.:)
Azonban az éremnek 2 oldala van, mert futottam már bele a "késbe" a művészi fotók miatt. Szerintem lehet otthon is előnyös, jó minőségű, FRISS, képeket csinálni. Persze az adatlapra azt írnak amit akarnak...
Sziasztok... Át szeretném élni az erotika masszással járó kényeztetést ,,,valaki tudna ajánlani nyiregyházán egy szép csinos lányt,,,előre is köszönöm a választ .
Ria 33
Megbeszéltem vele fél órát(masszázs+aktus) odaértem, kedvesen fogad, lezuhanyoztam, már várt a szobában.
Közölte, h előre kéri, odaadtam neki a megbeszélteket.. Masszírozott, majd mondta, h az aktus az nem fog menni, helyette válasszak valami mást. Jól átvágta a fejem...
Fél órát beszéltünk, de a 20. percben mondta, h már jó lenne elélvezni. Hát milyen az ilyen???
Aztán kaptam egy franciát, meg farokverést(Lingam masszázs néven) jó sok ajándékért. Van olyan hely, ahol ennyiért 1 órát kapok, vagy 1 fullos felet.
SOHA TÖBBET HOZZÁ! Lehúzás volt az egész
Mariann a részemről ajánlot.