Te ezekről excel táblázatot vezetsz? :)
Te ezekről excel táblázatot vezetsz? :)
Jól van gyerekek :)
A " Hell" energiaitalt szeretem :)
Este küldöm :)
Nekem Is elküldhetnéd! ;)
Lora kedves aranyos meg cuki :D de *** moderálva *** sztem 29 perc után elküld :D Korina a number one még mindig!
Egy író veszett el benned kan! :))
Sziasztok,
Juliette (38): Kedves, aranyos, elbűvölően szép hölgy, nagy kerek feszes cicikkel, barátnő feeling. :) A jerevánon rendel, hozzáállása 10/10.
Gréti (29): Nagyon szép, kedves lány, hangulatos belvárosi lakásban fogad, ebből adódóan a parkolás nehézkesebb, de amit nyújt az kárpótol, az á*ai is nagyon rendben vannak, szintén 10/10.
en is jartam Viragnal komaromba . nagyon szimpatikus lany .Mar varom mikor lessz ujra komaromba
Egyet értek véleményeddel és egy közmondással válaszolnék. „Addig úszik a tök a vízen még elnem merül" sajna ez a kockázat engem is fenyeget, még úgy is hogy van erre külön telefonom, ami csak akkor van bekapcsolva, és mindég kitörlöm a híváslistát, és nem mentek el számot, de mással lebukhatok, idő kérdése.
Letti18-at még a regisztrációt követően párnappal teszteltem párnap különbséggel érkező Jessy19 -el aki jobb volt de sajna régen elment. Nem tapasztaltam idő túllépése miatti plusz rózsaszál kérést, sem „kis rádiós óra miért van rejtett helyen?" bár én nem a rádiós órát kerestem hanem azt hogy nincs e eldugva rejtett kamera. Kedvenc szalonom ahová járok, és minden szobában többször voltam de ilyet nem tapasztaltam egyik lánynál sem. Hát erre mit mondjak így jártál.
Kitty19-ről. Több néven és telló számon versenyzett már csak a fotóit felejtette el lecserélni és így követni lehetett kaméleon változását. Hanna(18) majd (19)-ként regisztrált 2014.11.17.13:03.kor majd 2015.03.05.07:40-kor. Zsuzsi(18)-két regisztrált ez a regisztráció fut a mai napig csak közben változtatta nevét és telló számát. Volt Kinga(18) majd Kitty(18)- és jelenleg Kitty(19) Fentiek miatt nem voltam nála, és nem is szándékozok.
Sziasztok!
Valakinek volna valami infoja Sofy30 ról?Nem igazán tudom elérni! Köszi
:)
A "sikamlós részletek"-et privátban küldtem :)
Kellemes Ünnepeket Mindwnkinek :)
Sziasztok. Látom kitti 38 ujra fent van. Csak ajánlani tudom fantasztikus hölgy.
Sziasztok! Jessica23-nál volt már valaki? Semmi infót nem találok. :( Ha valakinek van tapasztalat, privátba jöhet! ;)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek 😘
Nem tudtam eddig, kié a legszebb test a környékbeli szolgáltatók körében. Most elmondhatom: Mia 22-é.
Varázslatosan karcsú termet, kőkemény formás popsi, feszes, szabályos cicik. Kedves, nincs elszállva magától, nem is kér sok zsozsót. Nyelvóra alatt finom, gyengéd. S bár én nem voltam elájulva a szeméremajkaitól, a szorítása tökéletes. Nagyszerű élmény volt. Két kedvencem: Mia és Rami.
Nekem parom van, de sose keresi a telefonomon ki hivott vagy ki nem. Senkinek semmi kozze. Az egy magan szfera. Aki meg annyira fel vegyen egy mas szamot es arrol hivogassa a csajokat, ha fel hogy lebukik.
Mondjuk ez mindig érdekelt, hogy miért hagyják az emberek, hogy mások hozzányúljanak a telefonjukhoz. Ha engem hív akkor engem keres, velem akar beszélni más ne vegye fel. Egyébként meg mindig nálam van, nem hagyom szanaszét a lakásban. A hívásrészletezőhöz pedig megintcsak nincsen köze senkinek rajtam kívül. Mondjuk én könnyen beszélek mert nincs ki előtt lebukjak, de ha lenne akkor is így működnének (remélem :D ) a dolgok...
DRÁGA KANDÚRKÁIM!
UTOLSÓ NAPOM GYŐRBEN! :(
HÍVJATOK! VÁRLAK SZERETETTEL EGY KIS CERKAMÓKÁRA! ;)
köszönöm :* csók :)