Voltam Izánal csak jót tudok írni róla kedves vicces mindenben kie*égít kellemes félórát töltöttem nála!Ajánlom!
Voltam Izánal csak jót tudok írni róla kedves vicces mindenben kie*égít kellemes félórát töltöttem nála!Ajánlom!
PÉCS!Pénteken voltam egy "IZA"nevü lánynál..kicsit félve mentem mert sok lányba csalódtam már.Meglepetésemre kellemesen csalódtam.félórát töltöttem nála, ami eddig a legjobb félóra volt az életembe.hangulatos tiszta lakásba fogadott egy jót tudtam vele beszélgetni,nevetni,és az az öröm amit szex téren kaptam az összebújás szerelmeskedés ..nem vagyok visszajárós tipus de nagy kedvencem lett! csak ajánlani tudom mindenkinek.imádlak IZA =)
Rövidesen ezt a bejegyzést is leveszik de azért azt csak elmondhatom hogy rita20 nekem bejött.A hely az már kevésbé.Őt ajánlom fiatal kedves belevaló nem válogat és amit telefonban igér azt megkapod. A mások gyöngyszeme nekem semmit nem vállalt be igy jártam.
Mielőtt úgy jönne ki:
én egyáltalán nem akartam bántani Vivien24-t. Inkább jó tanácsot szerettem volna adni, hogy itthon jobban megtalálja a számítását, mint kint :) És persze mi férfiak is elégedetten távozhassunk.
Csak ez egy kicsit rosszul indult ezzel . . . , remélem hamar lesz olyan, aki meglátogatja, és pozítiv tapasztalatokat ír róla.
Mondjuk tényleg jók a képei.. :) Sajnos sokszor az a bizonyos "plussz" a külsőben,"minuszként" kompenzálódik a stílusban,hozzáállásban. De hátha esetében nem erről van szó,csak mondjuk lemerült a telefonja. :)
Egyetértek Tibeti Szerzetes! Ez Magyarország,itt kevesebb a rózsaszál,de az esetek nagy %-ában emberként bánnak a lányokkal,hölgyekkel. És ez jó,ha kölcsönös.
Túl szép, hogy igaz legyen: Vivien24
Kétes hírdetőként van fent, mert gondolom én a képek máshol is fent vannak.
Ugyan kell egy kis webfejlesztői tudás, de könnyen rá lehet találni egy svájci oldalon lévő magyar lány hírdetésére, ahol sokkal több kép is fent van. (PÜ-be a linket elküldöm, de csak olyannak, aki már írt ide olyan értékelést, ami vendég szempontjából is értékelhető volt. bocs, de a többiek keressék meg...)
Gondoltam felhívom. Ötvösön várja a vendégeit, *** moderálva ***-ért normál dolgok. Hangja szimpatikus volt, hangja alapján 30 alatti lehet, tehát korban nem sokat csalhat (igaz svéjcban 26-nak írta magát). Úgy néz ki, hogy ő az, aki kint Svájcban hírdetett. Rákérdeztem, hogy meddig marad, kb. egy hétig. Pont elkezdtem mondani, hogy bejelentkezni mikor kell, mivel én ma nem érek rá, de egyik nap elmennék hozzá. Erre kinyomta. Pedig addig szimpatikus is volt. Ezzel most hirtelen nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy ezután kell egy értékelés aki nála járt, hogy meglátogassam.
Félig megértem, de azért rosszul eset...
Kedves Vivien24!
Én megértem, hogy hozzá vagy szokva a Svájcban, hogy ott nem néznek *** moderálva *** sem a Hölgylátogató urak. De ez itt Magyarország! Ugyan kevesebb a rózsaszál, de a legtöbb férfi emberszámba veszi a Hölgyeket (biztos van kivétel is)
Sziasztok. Szerintetek Anna 35 véletlenül nem Liza egykori képeivel hírdet?! Emlékeim szerint ezekkel a képekkel jött vissza legutóbb!
Köszönöm a segítséget,de a szombat az nem az én napom volt. Se Martina , se Élmény masszázs nem hírdetett aznap, végül is a Kitty 38 melett döntöttem a hatalmas mellei és a NFVSZ miatt !
csáo rita 20 ról és zoé33 ról valaki tudna v mi infót lökni?? köszi
neked is viszont
Van egy magas lány azon a bizonyos ***moderálva*** oldalon Szandra29 névvel hirdet, tud valaki bármit róla? Volt már valaki nála?
Lucy 25-ről tapasztalatok? Valaki?
Sziasztok Dragáim!
December 21-ig vagyok elérhető Sopronban,24 h -ig!
Puszi : Dalma
Drága Urak!
Most érkeztem Gyôrbe,egészen szerdáig kiélvezhettek:)
Sok sok puszi:Petra
Anna 35 és Adél 35 szerintetek is egy és ugyanaz?
én ma voltam nála kegyetlen jóóó volt.
Klaudia hmmmm gáz és akkor finom voltam!
BARBARA isteni a csaj csak a hely ahol csinálja az gáz, de gyönyörű lány imádtam.
Tapasztalataim
Stefy 21: Par eve voltam nala illetve mostanaban. Azota par kilot felszedett, de osszessegeben kellemes jelenseg, es baratsagos is. Hely nehezebben megkozelitheto, de osszessegeben ajanlani tudom. (8/10)
Kitti 23 : Vicces, hogy mar evek ota 23 eves. Lehuzos, es kerulendo. Evekkel ezelott meg baratsagos volt azota megvaltozott a dolog. Leszarja a vendeget gyakorlatilag. Szep alakos fotoi se tevesszenek meg mert csunya feje van. (4/10) - De ha hozzateszem mennyi nala egy ora talan a 4-es erteles is tul sok.
Tina 35: Profi hozzaallas, profi francia. Izgalmas es sexi. (8/10)
Tobbit fejbol, mert ahogy latom eppen nincsenek kint a hirdeteseik:
Lara 25?: Marcalon van. Szep arc, jopar tetkoval. Nekem abszolut jo elmenyeim vannak vele, bar ahogy olvasom a korabbi hozzaszolasokat a hozzaallasa neki is valtozott az utobbi idoben. Regebben is volt rajta par kilo extra de az meg az elfogadhato kategoria volt. Es lehetett kemenyen *** moderálva ***. (7/10)
Korina: Hozzaallas pozitiv, csak kicsit futoszalag erzese volt az embernek. Az egy alkalom utan is amikor elmentem a kovetkezo vendege mar lent varakozott szerintem. Illetve, barmilyen mas alkalommal ha hivtam eppen vendeget vart, vagy eppen csak fel oraja volt a kovetkezo vendege elott. (6-7/10)
Monika 30-32 eves, szoke, belvaros: Kicsit beszedhibas, de ez ne zavarjon meg. Vegtelenul baratsagos eloben, tokeletes test, es jo sex:) (8/10)
Szofi 23 (hangjegy tetovalas a vallan, Plaza utan kifele lakik, szolis): Buta, ostoba stilus ami helyenkent atmegy talan meg agresszivba is. Telecigizett szoba. Kerulendo. Jo teste van, es szep arca de az ember ilyen kornyezetben kellemetlenul erzni magat. (3/10)
Loli/Lotti vagy hasonlo neve volt, huszoneves. Foldes G, vagy Tihanyin rendel, barnahaju: Ajton belepve korul belule egy 15 kilogrammal nehezebb lany/tehen fogadott aki koszono viszonyban sem volt a fotoival.*** moderálva ***. Ott maradtam, de teljesen buta szegeny. Kerulendo! (2/10)
Niki / Nikol 19 Marcal 2, Mecs L ut: Elozetes egyeztetes ellenere meg fel orat kellett varnom, mar majdnem otthagytam amikor vegul ujra felvette a telefont. A lany szerintem *** moderálva ***. Sex nem volt rossz, de nem mennek vissza hozza (5-6/10)
Most hirtelen ennyi, remelem segit. Az uzenet masodik felet fejbol irtam igy figyeljetek az beazonositasnal a reszletekre.
Ha tovabbi informacio erdekel a lanyokrol irjatok privatba nyugodtan. Nelli18, Bella24, Flora24? Kit erdemes meglatogatni?