Mercedest tudom ajánlani nagyon profi
Mercedest tudom ajánlani nagyon profi
Sziasztok
xavér szaunában vannak még bulik?
kösz előre is
Sziasztok! Nicoletta (36) egy infót valaki?
milyen volt Monánál??
Sziasztok! Én tegnap délután és ma reggel is láttam sétálni széchenyi tér-várker környékén. Fehér nadrág volt rajt tegnap, hosszú fekete vasalt hajjal, tuti sminkkel, nem lehetett nem észrevenni. Nála a hétköznapi civil is tuti úgy látszik, egyszer biztos elmegyek hozzá...
Jenny23 telefonszáma kellene. elhagytam. Megvan valakinek?
ő a NINA 23,
JENNY 23 ÉS NINA 23 EGYSZEMÉLY.
Nem ajánlott.... :D
Masszázsban ki most az erős aki nem csak alibiből nyomkod hanem tényleg alaposan átmasszíroz?
Egyetértek az előttem szólóval.
Az én tapasztalatom is az, hogy "régen minden jobb volt", és ez nem csak afféle mondás. mostani tapasztalaim a következőek: több p*nzért kevesebb sz*lgáltatás.
Név nélküli eset: elmegyek a hölgyhöz a megbeszélt időpontban a hölgy kicsit más mint a képeken, de még nem a sarkon fordulok kategoria. Elkezdjük a műsort kb 2 perc után közli velem nem mentél el ?? Nem hiszem el meddig birod még. Mikor fejezzük be? Na ilyet én korábban csak nagyon ritkán tapasztaltam, a hölgy egyszerűen Nem akart dolgozni, de a p*nz az kell.
Sajnos az ilyen hölgyek létrejöttét az a kevés jó sz*lgáltató hozza létre azzal, hogy drasztikusan megemelték az *raikat, és mellettük feltünhettek ilyenek. Én személy szerint ismerek olyan hölgyet, aki 1 év alatt 50 %-kal emelte *rait, de többlet sz*lgáltatást nem nyújt régi önmagához képest, így többé már nem látogatom őt, bár régen még jó volt a produkció.
Várjuk vissza a minőségi sz*lgáltatókat.
Beszéltem az Amandával , teloba aranyos hang szólt bele, kérdeztem az étlapot kedvesen korrekten elmondta mi vár rám a fél illetve egy órában! Juttatás szerintem a már megszokott rózsákszáma! Egy bökkenő van számomra hogy nincs nálla Nf :(((( sajnos ! Pedig képei alapján bejövős kategória számomra !
Sajnálom Barátom. Jelenleg nem r*nd*l a városban senki, akinek igzán jó erotikus masszázs szerepel a repertoárjában.
A Db.-i fórumon sincs sok jó beszámoló róla.
Sziasztok!
Tegnap meglátogattam a Suzy néven hirdető hölgyet! Hát mit is mondhatnék? Egy igazi Gyönygyszem! Bájos széparcú odaadó lányt ismertem meg a személyében! Fantasztikus alakja van! Selymes bőre, finom csókja! Bár nem p*nztárcakímélő a sz*lg*ltatás, de ez minden p*nzt megér! Legszívesebben el sem jöttem volna Tőle! Aki teheti látogassa meg! De tessék vigyázni erre a törékeny pici lányra, mert egy nagyon jó sz*lg*ltató a városban!
Sőt! Most Ő viszi a nálam az első helyet!
Sziasztok,
Holnap átutazóban leszek Pécsen és gondoltam ha már van egy felesleges pár órám meglátogatnék egy olyan hölgyet akitől kapnék egy finom masszázst és befejezésként egy natúr franciát. Aki tud valaki felejthetetlent kérem ne hallgassa el! :)
Üdv!
Hmm kit hiányolsz? Szerintem kb. ugyanazok vannak akik eddig.
Ki az aki gumi nelkul dolgozik mert minden vendeg ezen lovagol. Remelem tripperes csajhoz mennek!
Anasztázia (30)
Nem rég jelent meg a hirdetése , és az a pici kék színű pun*ci-takaró tanga úgy megtetszett, hogy muszáj volt felkeressem.
A telefonos egyeztetés OK, elmondja mi m*nnyi*rt, meddig, navigálás könnyű . Belvárosban a légy-csapó úti toronyházban fogad. Beléptetés gyors, diszkrét.
Lifttel egy emelettel fentebb kell kiszállni majd gyalog -1 szint.
A képek tükrözik a valóságot. Az ajtó mögött egy az alkalomhoz illően öltözött hölgyike vár : combfix, fekete tanga, boddy. Inkább a nőiesen telt , van rajta mit fogni kategória.
Korban inkább a 30 vége felé .
Franciára neveztem be ,amit nagyon érzékien, bő nyállal csinál.Végig szemkontaktus , és a végén sem húzódik el.
Amit hiányoltam az a kölcsönös kényeztetés eshetőségének hiánya, de talán legközelebb
Alapjában véve egy kedves szórakozásban volt részem.Azt hiszem keresem még....
Szofit nem ajánlom senkinek! Szemtelen és buta mint a föld. Bár lehet arra amivel való jó ha nincs nagy igényed .....
Ki neked ez a lányos /kalányos/ arcu leányka,aki után ennyire remegsz!Csak nem igy próbálod reklámozni!?Nagyon drága és rossz szolgáltató!
Gyerekek voltam Zoé 33-nál, hát brutál a csaj nagyon kemény, jó magas csaj tényleg nagyon ott van, ő rá lehet azt mondani hogy sokkak jobban néz ki mint a képeken úramisten nagyon nagy nő.