Atyavilág! Akkor is ivott, amikor vendég volt nála? Ez a legalja!!!
Atyavilág! Akkor is ivott, amikor vendég volt nála? Ez a legalja!!!
A gumi nélküli aktushoz én is is csak gratulálni tudok! Amikor én voltam nála akkor is totál be volt tintával, meg még közben is ivott,de nem volt jó az együttlét. Olykor szó szerint birkózni kellett hogy legyen valami. Nekem rossz tapasztalat!!!
Sheron Nagykanizsa, nagyon bejön !
Volt már valaki nála ?
Szia-sziasztok! Én tegnap voltam 10/10! Mosolya, arca, teste, lenyűgöző! Technikája is kimagaslóan jó!
És te meg is csináltad gumi nélkül??? Akkor gratulálok..
Igen. Én vissza mennék hozzá, csak most messze van nekem. Nagykanizsa környékén voltam nála még kb 1 évvel ezelőtt
Tapasztaltam akkor is be volt rúgva azt se tudta holvan alig bírt beszélni, a végén már gumi nélkül engedte ....
Franciara kihez lehetne menni ?
Az a nő egy biológiai csoda: Hosszabb ideje állapotos,mint egy elefánt...
Más oka lesz annak a képeken látható hasnak
Szia helyileg nyíregyen belül?
Szia igen még mindig nagyon dögös és mindent ugyan úgy vállal
Kapuváron van Lili 23
Az aproban lévő lilla engem is érdekelne. Meg fenteb Debora is. De volt már pár melléfogásom íg van hogy csak vélemény után megyek calakihez
Sziasztok! Ma reggel sikerült meglátogatnom Tokiót. Számomra pozitív élmény volt. Franciara voltam nekem tetszett az akció. Alkatra olyan mint a képeken. Az arca kifejezetten tetszett, bár nem vagyunk egyformák de én szépnek mondanam. Kedves volt, mosolygós. Beszelgetni en amugy is keveset szoktam de most rohantam is,de szerintem lehet vele azt is. Biztosan fogom még keresni.
A Kendra23 nevű bögyös szöszinél járt már valaki? 😁
Valami brutális kinézete van! 😋🤭😍
Evelin (33) és Evelin (35) van jelenleg debrecenben.Melyik hölgyre gondoltál pontosan?
Mint mindenkinek, nekem is vannak szükségleteim, amelyeket ki kell elégíteni. Lehet, hogy holnap elb*sz egy kamion vagy belém jön 200-al egy idióta autós és akkor tegyük fel, 2 évig voltam szex és anélkül halok meg? Isten ments! :-D Mivel manapság elég sok nő stikkes, alkesz, pszichés, így elég nehéz a párkeresés. Ezek az alkalmi kapcsolatok pedig tökéletesen megfelelnek erre a célra! Nem akarok éveket elpazarolni és várni arra, hogy jöjjön a nagy Ő, miközben repülnek az évek. Nyilván ha megtaláltam, le fogok mondani az efféle szolgáltatások igénybevételéről.
Akkor mit csinálsz itt?
Igen, továbbra is az vagyok, 13 év és 1 gyerkőc után!