Sziasztok! Sophie(40) nél volt valaki? Jöhet privátban is a vélemény! Köszi skacok!
Sziasztok! Sophie(40) nél volt valaki? Jöhet privátban is a vélemény! Köszi skacok!
Hát, az a 2 kaputelefonnal készített fénykép, valamint a megadott email cím (gondolom a manager-é), engem speciel nem győzött meg :D
Sziasztok Fruzsi 28 rol tudna valaki infót adni tudom annyira új hirdető hogy a tinta még megsem száradt a hirdetésén de talán már valaki tud tapasztalattal szolgálni jöhet privatban is köszi előre is.
Sziasztok!
Lola 49 felol szeretnék informálódni. Jöhet privatban is. Előre is Koszi!
KEdves kollégák!
nem értem miért kell ennek a hirdetőnek olyan nagy reklámot, feneket keríteni???
Mindenki látja hogy van 2 személy, aki nagyon erlőteti a témát hogy látogassák meg, nyilván kell a bevétel és promotálják....
Foglalkozzunk a többiekkel is!!!
ha valaki erre bukik, akkor menjel el hozzá, de ne erről szóljön az egész forum, hogy jó vagy sem, vannak sokkal jobb hirdetők is, ki mire vágyik....
a 6. képen: a kisnyuszis eset jut eszembe, amikor már majdnem összesza.... de előtte össze hugy... magát......
zárjuk le ezt a témát, és lépjünk tovább!!
Ja és még egy kérdés,
Popó és NFVSz alap, viszont az óvszeres francia extra? Azért erre 100 ból 99 en azt mondják,hogy: He?
Én nem voltam nála, ezért eszemben sincs minősíteni. De te talán tudsz segíteni, hisz te már voltál. Szóval a 6. képen mit láthatunk?
Az meg varázslatos, hogy van aki tudja! :D
:) tudod kisbarátom, menne az mindenkinek ha olyat találok ajánlom is de ezen az oldalon itt helyben igazi lelkes ,profit még nem leltem ami a matrónát illeti 50 évesen szeretnék majd én is ilyen vitalitással rendelkezni 10/ erős 8 a hölgy .... itt eddig a csitrik közt 10/6 volt a legtöbb amit ki tudok osztani ....
Van amit csak kovácskohóban lehet megvalósítani! És én itt le is ragadnék! :D
Komolyan el vagyok alélva mikor egy matrónának megy a reklám.............!
én inkább dörzshegesztésre tippelek :D
Reméljük egy kicsit jobban kirészletezi a kolléga
Lehet Damaszkuszi pengét hajtogattak de az is megeshet, hogy csak egy egyszerű kovácshegesztés volt!
Milyen jellegű volt az összekovácsolódás ha nem titok?
Hát ruha nélkül... Most ebben az időben elég húzós... 😂
Lehet BV intézeti "továbbképzésen" volt azért nem látuk eddig.
Sziasztok! Minden szempontból kerülendő!!!!! Volt aki zuhanyzás után ruha, pénz és nélküle maradt, de vendég híján előszeretettel visz amit tud az apartmanból is. Tele priusszal, az is csoda, hogy szabadlábon van.
a hölgy olyan fantasztikus,hogy nemlenne háború a földön ha mindenkinek ilyen csaja lenne
A fegyverkovács csontkovácshoz jár! Nem kell irígynek lenni!😁🤣