Kedves Vendegeim! 😊
Péntek.délután 18- ig itt vagyok nálatok Kecskeméten! 😉😈
Várom a hívásotokat időpontegyeztetésre.....😊
Kedves Vendegeim! 😊
Péntek.délután 18- ig itt vagyok nálatok Kecskeméten! 😉😈
Várom a hívásotokat időpontegyeztetésre.....😊
Csilla engem is érdekel!
kira-nal volt valaki?
SZIA.Szilvi 29 nek van egy fő állása ezt a tevékenységet mellék ként csinállja.Szerintem nem hosszabbitotta meg a hirdetést azért nem lehett látni nekem a száma megvan ha kell akkor kűldőm.
Erősiteném az urak észre vételét! Nagy ivben.....!
Farkaskoma írt róla véleményt januárban. Ahogy olvastam, nem volt elragadtatva. Akkor Barbi 18 néven futott.
Mekkora etetés volt :D
Ez rendben is lenne, de a hsz-t értékelők 90%-a nem vendég. Így aztán a konkurencia vagy a pártfogók véleményét tükrözi. Teljesen értelmetlen, én sosem nézem ezeket.
Igen és valószínű,hogy itt a pont a végére.. :)
Zita néven hirdetett egy 29 év körüli lány. Már min 1 éve nincs hirdetése.Eleinte a Palotai uton, utána a belvárosban a Skálánál volt elérhető. Valaki tud róla infót?
Megköszönném.
Először is. Ezerszer leírtam, hogy a fórum jobb oldalán van egy kereső, amibe ha beírod a lány nevét nagy valószínűséggel kapsz korábban írta hasznos infót.
A másik. Én minden érdektelen, haszontalan hozzászólást unlike-olok, és remélem az én haszontalan hsz-eimet is "lenyomjátok". Miért? Mert véleményem szerint ez egy "tapasztalat" megosztó fórum, a többire ott van a csevegő.
Szóval jöhetnek a beszámolók, és mehetnek a reklámolók, és reklamálók.
Üdv makktársak. Már egy ideje a fórumon bóklászok, igaz beszámolót még nem írtam, csak a topikokat olvasgattam és néha kértem egy két véleményt, erre egyetlen nyomós okot tudok mondani, hogy 3-4 év alatt csak két hölgynél fordúltam meg. Ebből az egyik már nem hírdet. Részben pedig azért szeretnék beszámolót, információt kérni egyes hölgyekről mivel nem debreceni vagyok, és fölöslegesen nincs kedvem utazgatni. Ha esetleg valaki redelkezik valamilyen tapasztalattal ezekről a hölgyekről (Dolly,Aletta20,Lora21, Olívia) és szánna rá 2-3 percet, hogy leírja azt megköszönném, és ha lesz újabb élményem akkor arról beszámolok. További szép napot.
Sok értelme nincs ennek a lájkolgatásnak. Szinte minden hozzászólásban össze vissza van. Mikor éppen melyik hirdető/manager nyomkodja a gombot :)
Erikáról én is és egy kolléga is írtunk nem is régen. A kereső segítségedre lehet most.
Ennyi felkavarás kell, csak hogy legyen benne soak számára tiszta víz is. :) Normális módon leírtad, amit akartál. Aki ezen a stíluson fennakad, az meg magára veheti az ingét.
Sajnos még mindig a látogatásra szánt szabad idő okozza számomra a legfőbb gondot, viszont már van pár név a listán: kikhez szeretnék elmenni, illetve kiknek küldök bővebb privát beszámolót is.
Nem lejla18 hanem macika menne hozzá
Jó lenne,ha csak azok nyomogatnák az unlike-okat,akiknek már van személyes tapasztalata a hozzászólásokban szereplő hölgyekkel kapcsolatban...Kösz.
Igen, ez egy közösség: olvasókkal, érdeklődőkkel-csak kérdezőkkel, beszámolókkal, meglátogatni készülődőkkel, sose megnemlátogatókkal...és irókkal. Ezt el kell fogadni. Mindenkinek megvan az erőssége, gyengessége, ahogyan a közéletben is. Tiszteletben kell tartani, hogy más-más adottságokkal és célókkal látogatjuk az oldalt. Valaki regényeket ir sok betüvel, valakinek 30cm, valakinek meg egyik se.. De attól még az adott közösség része/tagja, kérdezhet még akkor is, ha választ nem kap rá. "Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk." W.CH.
Kedves staffi! Igen nagyon is érdekel a csajos, kérek szépen infót))
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Dóri24
Látszik hogy még nem voltál Dóri 24-nél. Szerintem teljesen rendben van a csaj mind kinézetre mind szolgáltatásra. 10/8
renike 18 bethlen utca***moderálva*** van
lakás 10/6 ( mintha a család lett volna olyan zaj volt )
külső 10/5 (168 nak hirdet de amúgy van 180 és nem magassarkúba )
hozzáállás 10/4 (f*darab)
összhatás 10/5
és mesi 19 is ott van